Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

bunda süre 1 dakikadan geriye saymıyomu? 58 sn kala bitiren var. nasıl oluyoda 2 sn de 10 soruya cvp veriyolar. kesin hile var.:19:

eti cine ne zaman katılmıştık cnm hatırlıyomusun. ben 3 ay oluyo adres değiştirdim. 3 ay öncesindeyse adres güncellemem gerek ya...

ben az önce denedim cnm cevapları hatırladığım için 57 sn.de yaptım onlar da heralde ezbere işaretliyorlarsa 58 yapmaları normaldir :31:NESCAFÉ 3ü1 Arada | Facebook nescafe linki isteyen arkadaşım buyur :34:

merhaba arkadaslar referansimla trendyoldan alisveris yapacaklara kola 10 tl ceki verebilirim.

Limangoda 20 tl lik cekimi cep onaylayacak kisiye cep onaylamasi gerektiren bir 20 tl lik kupon yuklu hesap verebilirim. (iki tane ayri cep numarasi gerekiyor)

ay trendyola çok ihtiyacım vaarr
alabilir miyimmmm:52:

ay referansınla mı, benim zaten tüm mail adreslerim oraya üye. bi daha olacak adresim yok :(
elimdeki 20tl çek ile birleştireceğim eğer verirsen

Son düzenleme:
son zamanlarda gelen kargolarım

bugünde eticin ve yurtiçiden kargom geldi

kızım eticin oyuncağını görünce çığlık atmaya başladı
:9:

oyuncağı sevdi ama tek bir sorun var çok plastik kokuyor ama çok şirinmiş:)

diğer fazla gelenleri ise dağıtacağım
:16:

prima 4 adet bez denedim biliyorumda kaşık ise milupa üyeliğimden geldi

Eki Görüntüle 341333

çok cicilerr ben de eti cin ve yurtiçi araba bekliyorum eti cin hangi kargo ile geliyor gelse de oğlum oynasa :55:

ay trendyola çok ihtiyacım vaarr
alabilir miyimmmm:52:

ay referansınla mı, benim zaten tüm mail adreslerim oraya üye. bi daha olacak adresim yok :(
elimdeki 20tl çek ile birleştireceğim eğer verirsen

tühh kontes kaçırdı demiştim içimden :1:

kızlar arçelikten ben aranmadım ya. halbuki iletişim bilgilerimi doldurup göndermiştim. benim durumumda olan varmı?

bide şu bebeğime bakım dan gelen organicare setin son kullanma tarihine dikkat edin.
benimkinin temmuz 2012 son kullanma tarihi.

yaaaa.benm sampuan da kremde 2013 baktım

Sendeiste kendi fotoğrafını paylaştı.

Duvar Fotoğrafları
VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüs Facebook SAYFAMIZI BEĞENEN ve EN ÇOK PAYLAŞAN 1 KİŞİYE 14 ŞUBAT SEVGİLİLER GÜNÜNDE 100 TL DEĞERİNDE CASIO ERKEK SAATİ HEDİYE ! - Yarışmaya katılmak için önce sayfamızı beğenip sonra bu bağlantıyı ARKADAŞLARINIZA PAYLAŞMANIZ yeterlidir. www.VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüs

DİKKAT! KAMPANYA İÇİN BEĞENİP PAYLAŞILACAK TEK LİNK BURASIDIR.

2. ve 3.olacak talihlilerimizide unutmadık. Onlarada Fırsat ürünleri kategorisinden sürpriz hediyeler gönderilecektir. http://www.VirüsVirüsVirüsVirüsVirü...VirüsVirüsVirüsVirüsVirüs/237-firsat-urunleri

bunda süre 1 dakikadan geriye saymıyomu? 58 sn kala bitiren var. nasıl oluyoda 2 sn de 10 soruya cvp veriyolar. kesin hile var.:19:

eti cine ne zaman katılmıştık cnm hatırlıyomusun. ben 3 ay oluyo adres değiştirdim. 3 ay öncesindeyse adres güncellemem gerek ya...

hatırlamıyorum tam ama 2 ay olmuştur sanırım cnm

çok cicilerr ben de eti cin ve yurtiçi araba bekliyorum eti cin hangi kargo ile geliyor gelse de oğlum oynasa :55:

tatlım hatırlamıyorum bakmadım çünkü

poşeti parça pinçik ettim :))

yurtiçi aras değil ondan eminim gri bir mbalajda idi:6:

son zamanlarda gelen kargolarım

bugünde eticin ve yurtiçiden kargom geldi

kızım eticin oyuncağını görünce çığlık atmaya başladı
:9:

oyuncağı sevdi ama tek bir sorun var çok plastik kokuyor ama çok şirinmiş:)

diğer fazla gelenleri ise dağıtacağım
:16:

prima 4 adet bez denedim biliyorumda kaşık ise milupa üyeliğimden geldi

Eki Görüntüle 341333
hayrını göresin yavrummm
tühh kontes kaçırdı demiştim içimden :1:
heheh kaçırmadım ama referans işini yapamam çünkü mail adresim yok boşta:26: 20 tl kuponumla birleştiricem eğer gönlünden koparsa arkadaşın:31:
kızlar bu nescafe ne veriyomuş.ilen varmı
nescafe :1: ama adet bilmiyorum

bu arada benim de ismim 2 kere yazılmış listede

Dr.Hauschka Türkiye

Kazanan takipçilerimiz:

1-BURCU GÖZDE KINIK
2-SEDA GÜZEL
3-ESRA TAŞKIRAN
4-BENZ ANNA
5-AYŞE OLGU ÇETİN
6-FUNDA YILDIZ
7- SANİYE CANBOLAT
8-MESUDE AYBAR
9-YASEMİN HERGÜLLÜ
10-BURAK ÖZTÜRK

iletişim bilgilerinizi info@drhauschka.com.tr adresine bekliyoruz....

Dr.Hauschka Türkiye
Kazanan takipçilerimiz:
1-BURCU GÖZDE KINIK
2-SEDA GÜZEL
3-ESRA TAŞKIRAN
4-BENZ ANNA
... 5-AYŞE OLGU ÇETİN
6-FUNDA YILDIZ
7- SANİYE CANBOLAT
8-MESUDE AYBAR
9-YASEMİN HERGÜLLÜ
10-BURAK ÖZTÜRK