Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Dr.Hauschka Türkiye
Kazanan takipçilerimiz:
1-BURCU GÖZDE KINIK
2-SEDA GÜZEL
3-ESRA TAŞKIRAN
4-BENZ ANNA
... 5-AYŞE OLGU ÇETİN
6-FUNDA YILDIZ
7- SANİYE CANBOLAT
8-MESUDE AYBAR
9-YASEMİN HERGÜLLÜ
10-BURAK ÖZTÜRK

yihhuuuuuuu. bugün kazandığımı öğrendiğim 3.yarışma
1)maggi
2)nescafe (kontes benim de ismim 2 kere yazıyor nedense)
3)Dr.Hauschka

raporlu ik günüm pek bereketli geçti :1:

Çorap Terzisi Değerli Katılımcılar... Çekiliş videomuzdan da görebileceğiniz gibi HHBŞ - HHBH 2. hafta talihlimiz Sn. Yasemin Muratoğlu. Kendisini tebrik ediyoruz.

hayrını göresin yavrummm

heheh kaçırmadım ama referans işini yapamam çünkü mail adresim yok boşta:26: 20 tl kuponumla birleştiricem eğer gönlünden koparsa arkadaşın:31:

nescafe :1: ama adet bilmiyorum

bu arada benim de ismim 2 kere yazılmış listede

kontes 20 tl ve 7 tl hediye çek birleştirilemiyor malesef ben yapamadım yani:44: ama istersen 7 tl çeki göndereyim sana özelden mail ni at bana işine yarasın :34:

yihhuuuuuuu. bugün kazandığımı öğrendiğim 3.yarışma
1)maggi
2)nescafe (kontes benim de ismim 2 kere yazıyor nedense)
3)Dr.Hauschka

raporlu ik günüm pek bereketli geçti :1:

tebrik ederim canım,ben hiç şimdiye kadar bi yarışmayı kazanamadım. trendyol yarışmalarını özellikle takip ediyorum ama yok :) valla maşallah sana :nazar:

kontes 20 tl ve 7 tl hediye çek birleştirilemiyor malesef ben yapamadım yani:44: ama istersen 7 tl çeki göndereyim sana özelden mail ni at bana işine yarasın :34:

yok kuzum limango için demedim ben, trendyol için dedim. onda birleşiyor:29:
sabahtan beri 1 çantaya vuruldum, bekliyorum melül melül:5:

tebrik ederim canım,ben hiç şimdiye kadar bi yarışmayı kazanamadım. trendyol yarışmalarını özellikle takip ediyorum ama yok :) valla maşallah sana :nazar:

teşekkür ederimmm. umutsuz olma mutlaka çıkar cnm :34:

artık trendyol tv kampanyası yapmayacak mı acaba uzun zaman oldu yapmayalı...:44:

[/QUO

tamam canım umarım terndyol hediye çeki verir ve sen vurulduğun çantaya kavuşursun:34: ben dün limangoda iflas ettim bugün yasak bana alış veriş:45: sizler için dua edeceğim arkadaşlar :26::46:

kızlar arçelikten ben aranmadım ya. halbuki iletişim bilgilerimi doldurup göndermiştim. benim durumumda olan varmı?

bide şu bebeğime bakım dan gelen organicare setin son kullanma tarihine dikkat edin.
benimkinin temmuz 2012 son kullanma tarihi.

canım yalnız değilsin beni de aramadılar.bekliyorum bir ümitle gönderecekler diye:26:

Ülker
Sevgililer gününde ne alacağını düşünen Ülker hayranlarına güzel bir önerimiz var; Carrefour, Kipa ve Real’ de 5’li paket Caramio alan herkese özel sevgililer günü kupası hediye!

O'nun yeri bende bambaşka, hiçbir şeye değişmem dediğini duyar gibiyiz...
14 Şubat Sevgililer Günü'nde ona Yot Watch hediye etmek ister misin?
Hemen Saat & Saat - Alışveriş/Perakende - İstanbul - Benim Sevgilim | Facebook linkine tıkla ve "Benim sevgilim ……." cümlesindeki boşluğu doldur, Yot Watch'a sahip olma şansı yakala!

Unutma, eğer arkadaşlarını davet edersen şansını 2'ye katlıyorsun!

Herkese bol şans dileriz…

Dermalogica Türkiye

Dermalogica Türkiye | Facebook

Sevgililer gününe özel sürprizimiz sizleri bekliyor! Bu romantik ayda, Dermalogica sevgiliniz olsaydı onu nasıl tarif ederdiniz? Aşkını bize en güzel tarif eden takipçilerimizden, kazanan yedi çifte ''Dermal Skin Care Center'' da Dermalogica cilt bakımı hediye! (Yorumlar ekibimiz tarafından seçilecektir. Yorumlarınızı fotoğrafın altına yapabilirsiniz.)

[h=6]Gülaylar
[/h][h=6]Gülaylar Pırlanta Kalp Kolye Hediye Ediyor!

Hemen Aşağıdaki Adımları İzle Gülaylar’ dan Pırlanta Kalp Kolye Kazanma Şansını Yakala!

Kampanya Koşulları:

• 06-10 Şubat 2012 tarihlerinde her gün 1 kişi 1 adet Pırlanta Kalp Kolye kazanacaktır.
• 06-10 Şubat 2012 tarihlerinde kampanya her gün saat 18:00’de yenilecektir.
• Aşağıdaki adımları tamamlayan 1 kişi seçimle Pırlanta Kalp Kolye kazanacaktır
1. Gülaylar Facebook sayfasını beğen (http://www.VirüsVirüsVirüsVirüsVirü...VirüsVirüsVirüsVirüs/Gulaylar/107226582655371)
2. Kampanyayı profilinde paylaş
3. Gülaylar Online Satış Mağazasına üye ol (www.gulaylar.com)
4. İlk 3 adımı tamamladıktan sonra kampanya yorum alanına (Yorum yap) ilk 3 adımı tamamladığını yaz (Gülaylar Facebook sayfasını beğendim, Kampanyayı profilimde paylaştım ve Gülaylar Online Satış Mağazasına üye oldum)
[/h]

facebook 14 ŞUBATA ÖZELLL KAMPANYAMIZDA 2 KİŞİYE BEĞENDİĞİ MODEL BADİ VERİYORUZ ALBÜMDEN BEĞENDİĞİNİ ALABİLECEK SADECE SAYFAYI VE RESMİ BEĞEN PAYLAŞ YAPACAK BU RESMİN ALTINA BEĞENDİM PAYLAŞTIM YAZIP ÇEKİLİŞE KATILACAK HEPSİİ BU KADARRR....

KAMPANYAMIZ 11 ŞUBATTA BİTECEK ( KARGO FİRMAYA AİT )
BADİ İÇİN ALBÜMÜMÜZ ( https://www.facebook.com/media/set/?set=a.231634996919709.55051.115049101911633&type=3 )
Ekleyen: GİYİN,KUŞAN,KULLAN

Ruffles Türkiye
Bu haftaki Bilen Bilene sevgililer için! Cuma gününe kadar bu mesajı kaç kişi PAYLAŞırsa, o kadar Ruffles 14 Şubat'ta sevgililere hediye!

Duvar Fotoğrafları | Facebook

6 Şubat Ariş Pırlanta Kampanyamız Başladı!
Yapacağımız çekilişle, 1 şanslı üyemize Ariş'ten Pırlantalı Bluetopaz Gümüş Kolye hediye ediyoruz.

Duvar Fotoğrafları | Facebook

nescafe bnde kazanmışım eşim ve kendi adıma
trendyol olsada alsam bşyler :))

tv kampanyasını sordum

Tv kampanyamız başladığında ana sayfamızda banner yayınlıyoruz. Bizi izlemeye devam et :)* dedi

yani türkçesi yok diyor bence:22:

yeniçarşı.com-hürriyet aile den ütü kazanmışıımm :32::32:
düğün üzeri öyle güzel oldu kiiii, zaten 3-5 parça kalmıştı, listeden bir satır daha eksildiii :46:
braun marka olması da ayrı bi güzel olduuu :21::21:

burada hangi hatuncum paylaştıysa sağolsun valla :16:

hayrını göresin yavrummm

heheh kaçırmadım ama referans işini yapamam çünkü mail adresim yok boşta:26: 20 tl kuponumla birleştiricem eğer gönlünden koparsa arkadaşın:31:

nescafe :1: ama adet bilmiyorum

bu arada benim de ismim 2 kere yazılmış listede

sağol yavri:34:

yeniçarşı.com-hürriyet aile den ütü kazanmışıımm :32::32:
düğün üzeri öyle güzel oldu kiiii, zaten 3-5 parça kalmıştı, listeden bir satır daha eksildiii :46:
braun marka olması da ayrı bi güzel olduuu :21::21:

burada hangi hatuncum paylaştıysa sağolsun valla :16:

günde 1 keremi çözüyosunuz yoksa daha fazlamı

bu arada hayırlı olsunnn güle güle kullanın

Back
X