Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

yeniçarşı.com-hürriyet aile den ütü kazanmışıımm :32::32:
düğün üzeri öyle güzel oldu kiiii, zaten 3-5 parça kalmıştı, listeden bir satır daha eksildiii :46:
braun marka olması da ayrı bi güzel olduuu :21::21:

burada hangi hatuncum paylaştıysa sağolsun valla :16:
:129: tebrik ederim canım iyigünlerde mutlu yuvanda sağlıkla ütüle kocişinin gömleklerini :1: :1: bende arzum ütü kazanmıştım sadece bi kaç kez gece oğlumu uyuturken çözmüştüm testi..aradıklarında şok oldum..hava şartları sebeiyle istanbul dışı olduğundan bu perşembe kargolanacakmış benim hediyem.inş kısa sürede gelir kargon...

Son düzenleme:
sevgililer gününde carrefour real kipada alacağınız beşli caremio ya kupa bardak hediyeliymiş hanımlar isteyen varsa gidebilir güzel gözüküyor

:129: tebrik ederim canım iyigünlerde mutlu yuvanda sağlıkla ütüle kocişinin gömleklerini :1: :1: bende arzum ütü kazanmıştım sadece bi kaç kez gece oğlumu uyuturken çözmüştüm testi..aradıklarında şok oldum..hava şartları sebeiyle istanbul dışı olduğundan bu perşembe kargolanacakmış benim hediyem.inş kısa sürede gelir kargon...

sağol canım, amin inşallah :16:
tabi hızlı gelse iyi olur, ama haziran başına kadar vaktim var :9::9:

Durance Türkiye
Kampanyamızda ilk çekiliş YARIN saat 14:00! Facebook'ta Paylaşan 2 kişi ve Twitter'de RT eden 2 kişi MİS HEDİYELER KAZANACAK!

:12::12:

benim referansimla trendyoldan alisveris yapacaklara kirmizi kasa 10 tl ceki veriyorum.

Yada isterlerse sehir firsati coma benim linkimden uye olarak 3 liraya 60 liralik ayakkabifoni.com kuponu alabilirler. yine trendyol kuponu hediye ediyorum. ayakkabifoni com kuponu kendilerinde kalabilir.

neden kimse uyarmıyor yasak arkadaşım kötü içeriğe bastım artık..

Topkapı Rakı
Aşıklar sofrası uygulamasında müsaadeyi al, sofraya otur, 14 Şubat Sevgililer gününde Antalya'daki etkinlikte masada sevgilinle yerin hazır olsun!

aaaaaaaaaaa canım benim markafonim sayfasında duyurmuş.herhalde 12 de bitti.kargo bedava diye.istersen bak.walla bende face sayfasından gördüm

Back
X