Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

firmalardan internet sitelerinden mi istiyorsunuz ? mail yolu ile felan ??

firmaların kendi internet sitelerinin iletişim bölümüne yazıyorum numune istiyorum diye.Sonra onlarda mail atıyorlar göndericez yada gönderemiyoruz falan diye yada adres teyidi için :34:

firmalardan internet sitelerinden mi istiyorsunuz ? mail yolu ile felan ??

firmaların kendi internet sitelerindeki iletişim bölümüne yazıyorum numune istiyorum diye.Sonrada onlar mail atıyorla göndericez yada gönderemiyoruz diye yada adres teyidi için :34:

SILVERLINE’DAN SEVGİLİLERE ÖZEL SEVGİLİLER GÜNÜ HEDİYESİ!

Birinci olan yarışmacı, Silverline tarafından gönderilecek özel olarak hazırlanmış çiçek ve lezzetli çikolatanın sahibi oluyor.

Hemen katılmak için tıklayın:
Silverline Ankastre - Silverline Kazandırıyor! | Facebook

Umarım içimizden biri kazanır , bol şans arkadaşlar..:31:

hemenevinde
Kazanan Talihlilerimizi Tebrik Ediyoruz.

06.02.2012 Pazartesi Günün Şanslı İsimleri;

ESRA ÜNAL
AYŞEGÜL MUŞTU
ESMA ÇAKAR HANÇER
CANAN CAN YALÇİNKAYA
FATMA KAYA DÖNMEZ
NURAN MEREKİLA
NERÇİN ÇAKICI KARAOĞLU
MENEKŞE ÖZDEMİR
ÖZLEM DEMİR
SENA DEMİRAL

Talihlilerimiz Hemenevinde.com Hayatnz Kolaylatran Kiisel rnler sitemize üyelik işlemlerini tamamladıktan sonra hediyeleri kargo bedeli tarafımızdan ödenerek adreslerine gönderilecektir.

NOT: Hergün yeni sürpriz hediyelerimiz sizlerle buluşacaktır. Takipçilerimiz kazanmaya devam edecektir.

tebrikler merekila sen misin?

huggiesten nasıl istiyosun cnm mesajla numune isteğini mi belrtiyosunn yoksa üyelik flan mı??

huggies göndermiyor artık malesef :50:
bi ara organik bezi yeni çıktığında burda biçok arkadaşa göndermişti 8 li paketlerde onun haricinde yok :31:

14 Şubat'a kadar katılın, sürpriz hediyeler kazanın!

link " virü virüs " diye geliyor , facebbook Dersaadet - Porte du Bonheur 'dan bakın arkadaşlar.

Son düzenleme:
hemenevinde
Kazanan Talihlilerimizi Tebrik Ediyoruz.

06.02.2012 Pazartesi Günün Şanslı İsimleri;

ESRA ÜNAL
AYŞEGÜL MUŞTU
ESMA ÇAKAR HANÇER
CANAN CAN YALÇİNKAYA
FATMA KAYA DÖNMEZ
NURAN MEREKİLA
NERÇİN ÇAKICI KARAOĞLU
MENEKŞE ÖZDEMİR
ÖZLEM DEMİR
SENA DEMİRAL

Talihlilerimiz Hemenevinde.com Hayatnz Kolaylatran Kiisel rnler sitemize üyelik işlemlerini tamamladıktan sonra hediyeleri kargo bedeli tarafımızdan ödenerek adreslerine gönderilecektir.

NOT: Hergün yeni sürpriz hediyelerimiz sizlerle buluşacaktır. Takipçilerimiz kazanmaya devam edecektir.

tebrikler merekila sen misin?

ewet benim :52: senden öğrendim Allah ne muradın varsa versin + bolca bebe versin bana verdi Rabbim :1: saolasın yaa :52:

tşkrler

ewet benim :52: senden öğrendim Allah ne muradın varsa versin + bolca bebe versin bana verdi Rabbim :1: saolasın yaa :52:

süper bir hediye kazandın cnm tbrkler :)

yurtiçi kargodan aradılar

adresinizi bulamadık diyorlar :30:
dedim nasıl bulamazsınız daha dün geldi yurt içi kargom :31:

[h=6]Facebook hizlial www.hizlial.com
[/h][h=6]Merhaba Değerli Üyelerimiz ;

Yarışmamız başlıyor sevgililer gününe yaklaşırken bir parfümümüzü daha hediye etmek istiyoruz :)

Yarışmamıza, katılmak isteyen üyelerimizin bu iletiyi beğenip sayfalarında paylaşması ve www.hizlial.com 'a üye olmaları yeterli olacaktır.

Yarışmaya katılacak üyelerimiz arasında bizim seçeceğimiz bir şanslı kişi bizden bir adet parfüm kazanacaktır.

Yarışmamız saat 17:00'da sona erecektir.

Hepinize bol şans :)
[/h]

bgn trendyoldan 4 siparişim daha gelcek heycanlıyımmm
hesaplarıma bakım belki çek vermiştir :28:

kızlar fikrimühim amca geçenlerde sek süt kampanyası göndermişti maillere aranızda katılan oldumu :26:
eğer katılan varsa sütleri geldi mi :44:

Back
X