Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Nestle Sıcak Çikolata Tam Kıvamında Kış - Kazananlar Listesi İlk 70
.8 Şubat 2012 Çarşamba, 12:01 · tarihinde Nestle Sıcak Çikolata tarafından eklendi.1 Murat Yılmaz

2 Marina Yagli

3 Ali Gülyaprağı

4 Kampanyacı Ceren

5 Şenay Çelik

6 Nazmiye Ulu

7 FERHUNDE Hayal

8 Orçun Özkan

9 Ümmühan Korkak

10 Yelda Köylü

11 Ece Çam

12 Esra Ergen

13 Eftal Gülşen

14 Gülşah Uzun

15 Ela Algan

16 Aysel Ergen

17 Nuran Akkaya Çetinkaya

18 Hülya Gemici

19 Mehtap Karay

20 Tansel Ergen

21 Adile Kul

22 Sibel Altundag

23 Handan Çetinkaya

24 Elif Yüce

25 Derya Soyupak

26 Asiye Sivri

27 Meltem Özdoğan

28 Deniz Soyupak

29 Gürdal Gülşen

30 Sema Kirici

31 Umut Umut

32 Semih Diş

33 Hatice Daşdelen

34 Fevziye Diş

35 Dilek Güneş

36 Necla Çakmak

37 Yasemin Tuz

38 Filiz Yıldırım

39 Ceylan Sry

40 Ali Bayar

41 Aselya Balli

42 Hgk Zafer

43 Esra Saçlı

44 Şengül Daşdelen

45 Güzin Gülyaprağı

46 Hakkı Onart

47 Leyla Ciritcioğlu

48 Rukiye Arslan

49 Ayca Ayca

50 Semra Demir

51 Canan Yilmaz

52 Selda Cırık

53 Kader Maytar

54 Arzu Dumanoglu

55 Inciser Gök

56 Aysel Çınar

57 Selda Daşdelen

58 Aylin Gükiran

59 Reyhan Altan

60 Sema Kaya Dokuzlar

61 ercan Yılmaz

62 Ageyle Annesi

63 Semra Doganay

64 Meryem Yılmaz

65 Ece Kanıcı

66 nur Salmanoğlu

67 Elif Yılmaz

68 Ahmet Alçar

69 Han Karakoç

70 Muhsin Soba

Sevgililer Günü mesajınızı bizimle paylaşın, Tuluyhan Uğurlu’nun Sevgililer Günü konserine çift kişilik bilet kazanma şansınız olsun.

Yapmanız gereken şey çok basit!

Sevgililer gününe dair mesajınızı sayfanın solunda bulunan Sevgililer Günü Yarışması tabından veya jussiyarisma adresinden bizimle paylaşın. Mesajını en beğendiğimiz siz olun ve Tuluyhan Uğurlu Konseri’ne çift kişilik bilet kazanın!
juss başladı katılmak isteyen olursa

Casio Saat Türkiye
Yarışmamız başlıyor!!! Bilgi birikimine hızına güveniyorsan, hemen testimize katıl. Sorduğumuz 5 soruya en hızlı ve en doğru yanıtları sen ver. G-shock'ı sen kazan.

http://www.facebook.com/casiosaattr...4::44: Bana da mesaj atman mümkün mü acaba??

Anchor Butik
Anchor'la Bil, Kazan yarışmamızın ilk sorusu geliyor:
"Hobi kategorisinde ülkemizde en çok satan dergi olan Anchor Butik, kaç ayda bir yayınlanmaktadır?"

Yarın saat 12'ye kadar doğru cevabı gönderenler arasında yapılacak çekilişle Anchor Butik'in son sayısını kazanmak için tek yapmanız gereken basit sorularımıza doğru cevabı yorum olarak bırakmanız. Herkese bol şanslar!

kidycity.com
İşte Kidycity'den Hediyeler kampanyamızın ilk hafta kazananları;

---20 TL Kidy Hediye Kuponu--
Mehtap Onar
Seval Ayaltı
Açelya Damdelen
Dilek Şahin
Zarife Müftüoğlu
Aslı Seçil
Sabiha Çakıcı
Esra Taşkınay Acun
Hatice Özkan
Cem Er

---Kanz T-Shirt---
Gülay Uzun
Esra Ertaş
Çiğdem Çetin
Yeliz Yılmaz
Yasemin Canbazoğlu
Arzu Dumanoglu
Neşe Küçükoğlu
Fatma Süslü
Hatice Kar
Seda Köseoğlu

---10 TL Kidy Hediye Kuponu---
Aslı Üstün
Nazan İmzalı
Hatice Pesen Ayaz
Ümran Kılıç
Sıddıka Yalçınkaya
Buket Güzel
Mehmet Selman Ekin
Aysel Çınar
Aysun Günaydın
Pelin Demiral

Kazananlarla mail yoluyla iletişime geçilecektir. Kazanma şansınız her hafta devam ediyor. Bu hafta en fazla davetiniz kabul edilsin, bu haftanın kazananı da siz olun! Detaylı bilgi ve katılmak için soldaki Kidycity'den Hediyeler sekmesini ziyaret edebilirsiniz.

bu arada blade parfüm deodorant setim geldi :)))

Helen Harper ile biz bize
TEK KARE AŞK tüm hızıyla devam ediyor! Kızlar erkek arkadaşlarına özel olarak tasarladıkları fotograflarını kaydedip oylamaya sunuyor! Sonunda hem oylamalar hem de Helen Harper Jurisi ile seçilecek kazanan şanslı kişiye erkek arkadaşı ile 14 Şubat Sevgililer Günü akşamı çift kişilik Galata Kulesin'nde akşam yemeği hediye!

Helen Harper ile biz bize - Tek Kare Aşk | Facebook

Casio Saat Türkiye
Yarışmamız başlıyor!!! Bilgi birikimine hızına güveniyorsan, hemen testimize katıl. Sorduğumuz 5 soruya en hızlı ve en doğru yanıtları sen ver. G-shock'ı sen kazan.

http://www.facebook.com/casiosaattr...elden mesaj atabilirmisin bana da?teşekkürler

Denemekbedava.com - Sıkça Sorulan Sorular

arkadaşlar böyle bir siteye denk geldim tam olarak inceleyemedim ama anladığım kadarı ile numune geliyor ve yorum yazıyorsunuz,
hemen paylaşmak istedim.benim çıkmam gerekli bu nedenle siteyi inceleme şansı olanlar fikirlerini paylaşırlarsa sevinirim , birde şu bebek bezlerinin numunelerini nasıl istiyorsunuz firmalardan ?

arkadaşlar böyle bir siteye denk geldim tam olarak inceleyemedim ama anladığım kadarı ile numune geliyor ve yorum yazıyorsunuz,
hemen paylaşmak istedim.benim çıkmam gerekli bu nedenle siteyi inceleme şansı olanlar fikirlerini paylaşırlarsa sevinirim , birde şu bebek bezlerinin numunelerini nasıl istiyorsunuz firmalardan ?

canım ben bu sayfaya aylar önce üye olmuştum ama ne gelen var ne giden.

canım o siteden beni çok önce aramışlardı numune gönderdiklerini deneyerek yorum yapıldığını falan anlatmışlardı

casio saatim geldi bugün, ben hızlıydım cevaplarken, onlar da gönderirken hızlı davrandılar sağolsunlar :9::9:

inşallah ikinciyi de sizlerden biri kazanır :16:

Back
X