Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

arkadaşlar günaydınnn..

şimdi arçelikten aradılar tc numaram için. oysa dünkü listede adım yoktu söyledim. bizdeki listede adınız var dedi.

nescafe 3ü 1 arada hala devam ediyor biliyorsunuz demi şimdi annem ve babam adına da kayıt oldum kazananlara baktım aynı soyadla bi sürü kişi katılmış:27:

nescafe 3ü 1 arada hala devam ediyor biliyorsunuz demi şimdi annem ve babam adına da kayıt oldum kazananlara baktım aynı soyadla bi sürü kişi katılmış:27:

evet devam ediyor ama aynı IP numarasından en fazla 2 kişiye yolluyorlarmış. bende kendime eşime anneme abime girmiştim. ama listede sadece annem ve ben vardık

evet devam ediyor ama aynı IP numarasından en fazla 2 kişiye yolluyorlarmış. bende kendime eşime anneme abime girmiştim. ama listede sadece annem ve ben vardık

Bende açılmıyor nescafe 3ü 1 arada uygulaması nescafeler çıkıyor ama arkadaş ekleme kısmı açılmıyor:26:

Mavi Jeans
Mavi aşka geldi! Sevgililer Günü yarışmamıza katılın sevgilinizle birlikte yepyeni bir jean kazanma şansını yakalayın! Öpücüğünü sevgiline Mavi ile yolla o da sana öpücük ile geri dönsün 25 şanslı çiftten biri olun bu sevgililer gününe yepyeni birer jean ile girin! Yarışma için --> https://apps.facebook.com/mavisevgili/:54:

Onu ilk defa nerede gördün? İlk bakışmanızda neler hisettin?
Tanışmanızın romantik, eğlenceli, sıradışı bir
hikayesi mi var?
Hikayenizi yaz, arkadaşlarınla paylaş ve
beğenileri topla! En çok beğeni alan 3 tanışma
hikayesine birbirinden güzel hediyeler
Kütahya Porselen'den.

Kütahya Porselen - Sevgililer Günü | Facebook

[h=6]Gondol
[/h][h=6]Bugün Bol Bol Gondol Yarışma günü! Saat 15.00’da soracağımız soruya en hızlı doğru cevabı veren ilk 10 kişi arasında olmak istyorsanız takipte kalın! :)[/h]

emeklerinize sağlık kızlar:16:

[
cevaplar bana göre şöyle emin olmayan kendisi baksın

261
100
60
88
4.2 li olan şık:1:

ya bende 2 sorudn emin olamadım.bu adamlar 1924 te evlenmişler amabi tanesi 2011 de ölmüş.ben bu yüzeden 87 buldum.çünkü artık birlikte değiller
bi tanesi hakkın rahmetine kavuşmuş.
bide şu son soru çok zor

Ölümsüz aşkın kanıtı Herbert ve Zelmyra, şu an dünyadaki EN uzun süredir birlikte olan çift! Kaç yıl olmuş, bakalım tahmin edebilecek misin?

[h=6]la roche-posay - türkiye
[/h][h=6]günaydınlar! La roche-posay ile günün sorusu bugün de devam ediyor... Saat tam 16:00'da sayfamızda yayınlayacağımız soruyu kaçırmayın![/h]

günaydın kızlar

avonun en çok satan perceive bayan parfümü 1 kişiye hediye ediyoruz.sadece beğen ve paylaş
sadece beğen ve paylaş .avonun en çok satan perceive bayan parfümü 1 kişiye hediye ediyoruz.
avon türkiye | facebook

[h=6]gondol
[/h][h=6]bugün bol bol gondol yarışma günü! Saat 15.00’da soracağımız soruya en hızlı doğru cevabı veren ilk 10 kişi arasında olmak istyorsanız takipte kalın! :)[/h]

mavi jeans
mavi aşka geldi! Sevgililer günü yarışmamıza katılın sevgilinizle birlikte yepyeni bir jean kazanma şansını yakalayın! öpücüğünü sevgiline mavi ile yolla o da sana öpücük ile geri dönsün 25 şanslı çiftten biri olun bu sevgililer gününe yepyeni birer jean ile girin! Yarışma için --> https://apps.facebook.com/mavisevgili/:54:

cevaplar bana göre şöyle emin olmayan kendisi baksın

261
100
60
88
4.2 li olan şık:1:

dün sabah aradılar bugün geldi.aras kargo getirdi.
Darısı başına canım

soruların cvpları ıcın sagol tatlım
benı ne durudan neden arcelıkten aramadılar
hm she deodarantı gelenlerde olmus
bana bısı gelmedı
ben hala etı cın oyuncagı ve nestleden yastık yada takvım beklıorum
offffffffffffffff

Guinnes Rekorlar Kitabına göre en uzun süre evli kalan çift Herbert ve Zelmyra Fisher idi. 86 yıl evliliğin ardından Herbert Şubat ayında 105 yaşında hayatını kaybetti. Dul eşi ise 103 yaşında.
bütün cevaplarım kül oldu gitti bu yazanlar yüzünden.

soruların cvpları ıcın sagol tatlım
benı ne durudan neden arcelıkten aramadılar
hm she deodarantı gelenlerde olmus
bana bısı gelmedı
ben hala etı cın oyuncagı ve nestleden yastık yada takvım beklıorum
offffffffffffffff

r.e. canm:29: benimde duru çok erteledi sinir olmaya başladım bide ı love shoes:47:

Back
X