Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

XBOX 360 formatında toplamda 3 adet vereceğimiz Battlefield Bad Company 2 yarışmamız başlamıştır. Kazananlar resmi beğenip paylaşanlar arasından rastgele seçilecektir. Herkese boş şanslar :)

408839_10150569952368881_388274533880_9175998_1248854153_n.jpg

ARALGAME | Facebook

Saygı Hastahanesi Facebook sayfasında sağlık bilgilerinizi sınayın kazanın, Çekilişle 1 kişi İstanbul Messt cafe'de çift kişilik yemek, 2 çift AFM sinema bileti, 7 kişi sürpriz hediyeler kazanıyor.
https://www.facebook.com/saygihastanesi?sk=app_312940462060702

[h=6]Helen Harper ile biz bize
[/h][h=6]Helen Harper Sevgililer Günü'nde de kazandırmaya devam ediyor!

11-12-13-14 Şubat 2012 tarihlerinde Carrefor ve Kipalarda Helen Harper anlık hediye çekilişlerine katıl ve her çekiliş yerine özel birbirinden farklı hediyeler kazanma şansını yakala!

4 gün boyunca sürecek Sevgililer Günü heyecanını arttıracak kampanya yarın başlıyor, bu fırsatı sakın kaçırma!
[/h]

[h=6]La Roche-Posay - Türkiye
[/h][h=6]Günaydınlar! La Roche-Posay ile günün sorusu bugün de devam ediyor... Saat tam 16:00'da sayfamızda yayınlayacağımız soruyu kaçırmayın![/h]

günaydın kızlar

AVONUN EN ÇOK SATAN PERCEİVE BAYAN PARFÜMÜ 1 KİŞİYE HEDİYE EDİYORUZ.SADECE BEĞEN VE PAYLAŞ
SADECE BEĞEN VE PAYLAŞ .AVONUN EN ÇOK SATAN PERCEİVE BAYAN PARFÜMÜ 1 KİŞİYE HEDİYE EDİYORUZ.
Avon Türkiye | Facebook

Durance Türkiye
İKİNCİ çekiliş YARIN saat 14:00! Facebook'ta Paylaşan 2 kişi ve Twitter'de RT eden 2 kişi MİS HEDİYELER KAZANACAK!!! Paylaşın lutfen:)

Pelinne Ayakkabı
ETİKETLEME YARIŞMAMIZ BAŞLAMIŞTIR

Yarışma albümünde bulunan fotolarda en çok arkadaşını etiketleyen 2 kişi bizden hediye kazanacaktır

HEDİYELER:
1.oxford babet ayakkabı
2.çanta kazanacaktır

YARIŞMA KURALLARI:

1-Etiketleme yaptığınız fotonun altına mutlaka isminizi yaznınız.1 foto sadece bir kişiye aittir,lütfen boş fotolarda etiketleme yapınız.

2-Sadece bayan arkadaşlarınızı etiketleyiniz.İsimler tek tek kontrol edilecektir,aynı kişiyi etiketlemeyiniz.

ÖNEMLİ:Erkekler,Kampanyalar ve yabancılar'ı etiketlemeyiniz,sayılmayacaktır.

KAMPANYA BİTİŞ TARİHİ:15 MART SAAT:22.00

BÜTÜN KATILIMCILARIMIZA TEŞEKKÜR EDER,BOL ŞANS DİLERİZ...

Onu ilk defa nerede gördün? İlk bakışmanızda neler hisettin?
Tanışmanızın romantik, eğlenceli, sıradışı bir
hikayesi mi var?
Hikayenizi yaz, arkadaşlarınla paylaş ve
beğenileri topla! En çok beğeni alan 3 tanışma
hikayesine birbirinden güzel hediyeler
Kütahya Porselen'den.

Kütahya Porselen - Sevgililer Günü | Facebook

[h=6]Vileda Türkiye
[/h][h=6]Hafta sonuna tertemiz girmek isteyenler bugün Twitter’da buluşuyor, 10 şanslı Vileda sever Vileda’dan hediye paketi kazanıyor. Unutmayın, Vileda hayatı Twitter’dan da kolaylaştırıyor. :)[/h]

[h=6]Dettol Türkiye
[/h][h=6]King'den dijital tartı kazanma şansı için son gün! Hemen tıkla, fırsatı kaçırma! Dettol Türkiye - Anneler Kulübü | Facebook[/h]

[h=6]BUGÜN NE PİŞİRELİM
[/h][h=6]GÜRAL PORSELENİN SEVGİLİLER GÜNÜ HEDİYESİ İÇİN TEK SORUM OLACAK İLK YANITLAYAN KİŞİYE VERECEĞİZ.

PAZARTESİ GÜNÜ ... SORUMU SORACAĞIM ... BİLGİNİZE YEMEK TARİFİ YAYIN SIRASINDA ... KAZANILACAK HEDİYE 36 PARÇA GÜRAL PORSETEN YEMEK TAKIMI[/h]

[h=6]Ülker Ducros
[/h][h=6]Ülker Ducros baharatlarıyla dolu paket hediyeli yarışmamız devam ediyor! Katılmak için tıklayın: Ülker Ducros - Hediyeli Soru | Facebook[/h]

[h=6]Gondol
[/h][h=6]Bugün Bol Bol Gondol Yarışma günü! Saat 15.00’da soracağımız soruya en hızlı doğru cevabı veren ilk 10 kişi arasında olmak istyorsanız takipte kalın! :)[/h]

[h=6]Markafonim
[/h][h=6]Vipdükkan hesaplara 10 TL tanımladı.

Son kullanma tarihi 14 Şubat.

Vipdükkan gitmek için tıklayınız.
http://goo.gl/0zwqV[/h]

[h=6]hemenevinde
[/h][h=6]Twista Chopper Plus Avu i Dorayc

LÜTFEN DİKKAT ! Bu ürünümüzden bugün de beğen paylaş kampanyamız kapsamında şimdilik çekilişle 1 adet hediyemiz olacaktır, bol şanslar.[/h]

Mavi Jeans
Mavi aşka geldi! Sevgililer Günü yarışmamıza katılın sevgilinizle birlikte yepyeni bir jean kazanma şansını yakalayın! Öpücüğünü sevgiline Mavi ile yolla o da sana öpücük ile geri dönsün 25 şanslı çiftten biri olun bu sevgililer gününe yepyeni birer jean ile girin! Yarışma için --> https://apps.facebook.com/mavisevgili/:54:

[h=6]JUSS
[/h][h=6]Tuluyhan Uğurlu'nun Sevgililer Günü Konseri'ne çift kişilik bilet kazanabileceğiniz yarışmamız devam ediyor. https://apps.facebook.com/jussyarisma adresinden yarışmamıza katılabilirsiniz.[/h]Beğen · · Paylaş · 1 · 2 dakika önce ·

Facebook'a Hoş Geldin - Giriş Yap, Kaydol veya Daha Fazla Bilgi Al

14 Şubat yaklaşıyor. Peki kimler sevgilisine güzel bir sürpriz yapmayı planlıyor?
Sevgililer Günü’nde dimesbahçesi, hem senin hem de sevgilinin hoşuna gidecek bir sürpriz hazırlıyor! Takipte kalın!

Hacı Sayid | Facebook

Siz sevgilinize hangisini hediye ederdiniz?

Bunlardan birini kazanmak için bugün twitter sayfamızı takip edin.
https://www.twitter.com/hacisayid

eller klavyeye please!:12:

:54:

HATIRLATMA! Yarışma Şifremiz: ROMAN ONLINE! Şifre Roman de Roman markasına ait FIRSAT ürünlerinden birinin ürün ayrıntılarında gizli! Şifrenin bulunduğu ürüne ait linki sosyalmedya@roman.com.tr ye gönderen bir kişi 50TL lik hediye çeki kazanıyor! Bol şanslar!
ROMAN | Facebook kızlar bir inceleyin isterseniz:34:

XBOX 360 formatında toplamda 3 adet vereceğimiz Battlefield Bad Company 2 yarışmamız başlamıştır. Kazananlar resmi beğenip paylaşanlar arasından rastgele seçilecektir. Herkese boş şanslar :)

408839_10150569952368881_388274533880_9175998_1248854153_n.jpg

ARALGAME | Facebook

DRdunyasi
14:00-16:00 saatleri arasında hesabımıza mention yapıp aşkınızı #benceask hasthag’i ile anlatın. En yaratıcı aşk tanımına sürprizimiz

La Roche-Posay - Türkiye
Soruyu yayınlamamıza son bir saat kaldı; işte ipucunuz: Yurdumuz yine soğuk havaların etkisinde, sorumuz da kış ayları ile ilgili olacak!

D&R
Aşkınızı Twitter DRdunyasi’na mention yapıp #benceask hasthag’i ile anlatın. En yaratıcı aşk tanımı bizden güzel bir hediye kazanacak. Yarışmamız 14.00- 16.00 saatleri arasında. Haydi aşkı tanımlamaya Twitter’a! https://twitter.com/drdunyasi

çekiliş hediyeleri | Facebook

yenge facebook sayfasında çekiliş var

Facebook'a Hoş Geldin - Giriş Yap, Kaydol veya Daha Fazla Bilgi Al

Mutfak Listesi

Sayfamız 4000 olunca katılımıcılarımızdan 3 tanesine FALEZ 3 lü cezve seti hediye.....

T-box
T.box en romantik hayranlarını ödüllendiriyor!

Sevgililer gününe hazır mısınız? Sihirli kelimelerinizi bir araya getirip, “O”nu kalbinden vuracak Sevgililer Günü mesajınızı 10-14 Şubat tarihleri arasında T.box Facebook sayfamızda paylaşın! T.box’dan, en romantik mesajı gönderen 20 kişiye T.box Sevgililer Günü tişörtü hediye! Paylaşım yapmayı unutmayın, şansınızı artırın!

Moda Bahçesi
KAZANAN SEN OLABİLİRSİN...

BEĞEN PAYLAŞ YORUM YAZ CEKILIŞE KATIL
SAYFAYI VE RESMİ BEĞEN PAYLAŞ. YAPACAĞIN BU RESMİN ALTINA BEĞENDİM PAYLAŞTIM YAZIP ÇEKİLİŞE KATILMAK HEPSİİ BU KADARRR....KAMPANYA 10-29 ŞUBAT TARİHLERİ ARASINDA (1 Mart günü kazanan talihli açıklanacaktır...)
SÜPER KAMPANYA....

Moda Bahçesi | Facebook

Modamarks.com
‎2. YENİ SEVGİLİLER GÜNÜNE ÖZEL YARIŞMAMIZ BAŞLIYOR ! YARIŞMAMIZ 1 HAFTA SÜRCEK DETAYLAR ALT TARAFTADIR OKUYUNUZ.

Bu fotoğrafın altına KATILIYORUM yazıp YARISMA RESMİNİ ''HERKESE AÇIK'' şekilde paylaşmanız çekilişe girmeniz için yeterlidir....

KATILIM KOŞULLARI
1- Sponsorumuz olan modamarks.com Modamarks.com | Facebook sayfasını begenınız
2 - Gerçek ad-soyad ile katılınız
3- Yarışma resmini profilinizde paylaşınız (bu kontrol edilecektir)
4- Sahte hesapla katılmayı veya beğenmeyi denemeyin çünkü hesaplar 3 adminimiz tarafından tek tek kontrol edilecektir.
5-Yöneticiler kurallarda değişiklik yapabilirler.

YARIŞMA BİTİŞ TARİHİ 17-02-2011

(HERKESE BOL ŞANS)

Yorumunu 50 kişiye beğendirebilenlerde + çekiliş hak kazanacaklardır....
Her 50 beğeni +1 çekiliş hakkıdır...

Adrese ÇiğKöfte

Hayran sayımız gün geçtikçe artıyor. Şu an için hayran sayımız 1899...
2000'e ulaşıldığında yepyeni yarışmalar ve kampanyalarla devam edeceğiz.

JoJo BeBe (JoJo BeBe | Natural Bamboo and Organic Cotton Baby Clothing 0-24 months)
HEDİYE ZAMANI !

Kampanya resmini arkadaşlarınızla paylaşın. Yorum kısmına isminizi yazın ve arkadaşlarınızın yorumlarınızı beğenmesini sağlayın. 20 beğeni alan 1 kişi resimde gördüğünüz BAMBU KOT SALOPET kazanma şansı elde edecektir.

Hediye ile ilgili detaylı bilgi için tıklayın : Bambu Kot Salopet | JoJo BeBe | %100 Organik Pamuktan ve Bambudan Yapılmış Bebek Kıyafetleri

Son Katılım 29 Şubat 2012:emir_bebek:

Saygı Hastahanesi Facebook sayfasında sağlık bilgilerinizi sınayın kazanın, Çekilişle 1 kişi İstanbul Messt cafe'de çift kişilik yemek, 2 çift AFM sinema bileti, 7 kişi sürpriz hediyeler kazanıyor.
https://www.facebook.com/saygihastanesi?sk=app_312940462060702

Ödüllü Canbebe Facebook yarışmasında, anneler “En Özel Sevgililerine” duygularını mektuplar ile anlatıyor.

Bebek bezi ve bebek bakım ürünlerinin önde gelen markası Canbebe, Sevgililer Günü konseptine uygun olarak Facebook üzerinde düzenlediği yarışmada ödüller veriyor.

CANBEBE | Facebook sayfasında duyurusu yapılan Sevgililer Günü konseptli yarışmada, anneler, ''En Özel Sevgiliniz, Bebeğiniz'' yarışma başlığına uygun olarak, bebekleri için mektup yazıyorlar.

Bu mektupların gelen beğeni oyları ile puanlandığı yarışmada ilk 3 sırayı alan kişiler için birbirinden güzel hediyeler kazanacak. Birinci Dijital Fotoğraf Çerçevesi kazanırken, ikinci ve üçüncü Canbebe Hediye Sepeti ödülünün sahibi olacak!

Sizde űcretsiz Apple iPhone 4S veya Apple Macbook Air kazanmak istermisiniz? Hemen şimdi http://www.sendebuyur.com/ ’a űcretsiz űye olun ve kazanın. Tűm çekilişlerimiz Milli Piyango izni ile dűzenlenmekte ve noter huzurunda gerçekleşmektedir.

[h=6]Duru Banyo Keyfi
[/h] [h=6]Duru Gourmet Duş Keyfi Oyunu 4.Hafta ödül kazananlarını "Ödül Kazananlar" sekmesinden görebilirsiniz.
Duru Banyo Keyfi - Ödül Kazananlar | Facebook[/h]

AKER EŞARP
Sayfamızı takip edenler, her an yaptığımız çekilişlerle hediyeler kazanmaya devam ediyor!

Şimdi bu iletimizi beğenip, profilinde paylaşanlar arasında saat 17.50'de yapacağımız çekilişle bir kişi daha Pierre Cardin Eşarp kazanacak. Siz de çekilişe katılmak isterseniz zaman kaybetmeyin.

twitter Time Out İstanbul @TimeOutIstanbul
Ayrıca bu mesajı RT eden 1, 5, 10, 15 ve 20. kişiler yarın akşam@GHETTOIstanbul'daki Makossa&Megablast konserine +1'li davetiye kazanacak!

YUMOŞ AÇIKLANMIŞ KIZLAR

Sürpriz Karışımlar İlk Hafta Kazananları
10 Şubat 2012 Cuma, 17:22 · tarihinde Yumoş tarafından eklendi
Sürpriz Karışımlar oyunumuzda ilk hafta Yumoş Hediye Kutusu kazanan 8 kullanıcılarımız belli oldu. Hepsini tebrik ediyor, iyi günlerde kullanmalarını diliyoruz :)
Bir sonraki hafta sizler de bu ödülümüzü kazanabilmek için hemen oyunumuza başlayın! Yumoş - Yumoş'la Sürpriz Karışımlar | Facebook

Ceyda Öztürk
Alev Dinç
Arzu Akbudak
Gamze Pınar
Hilal Günaçar
Meral Konuşkan
Sevda Sözeri
Tuğba Ekici

Flormar
Flormar'dan Sevgililer Günü Hediyesi!
Flormar Facebook sayfasını beğenerek katılım formunu dolduran her 50. kişi Miracle Colors Lip Gloss kazanıyor! Yarışmaya katılmak için tıkla: http://on.fb.me/flormarsevgililergunuyarismas

Ne bulduysam bugün, topladım.:1: Teşekkürler kızlar:16:

D&R
Kazanan şanslı kullanıcılarımız, Fatma Yılmaz Çimenoğlu ve Meltem Arca'yı tebrik ederiz. Sürprizlerimiz devam edecektir. Bizi takip etmeye devam edin.

Gondol
Gondol'u ne kadar seviyorsunuz?

Hadi yaratıcı ev hanımları! Gösterin marifetlerinizi..."Gondol'da Aşk Başkadır" yarışmamıza katılmanız için tek yapmanız gereken evinizdeki mutfak ürünlerinden en güzel "Gondol" yazısını yazmak ve Gondol'da Aşk Başkadır uygulamasıyla sayfaya yüklemek! En fazla beğeni alan 20 fotoğraf finale kalacak ve Gondol jürisi tarafından seçilecek ilk 10 fotoğraf ödül kazanabilecek. Herkese bol şans. :)

Uygulama linki: Facebook'ta Gondolda Aşk Başkadır | Facebook

ahh duru gece gündüz demeden oynadım seni 1 hafta tatildim okullar başlamadan kazanayım dedim,sabah uyandım aklımda ilk sen vardın gece yatarken yine sen ,ama ne senden ne diğerlerinden hiçbir şey kazanamadım.AŞK olsun sana hıh :19::63: Hadi diğer kampanyaları geçtim senden çok umutluydum o kadar değer verdim ama fazla değer vermemek lazımmış şımardın sende !:47:

Daha da duru oynamam :117:

Gidiyorummm durunun kokularııı üzerimdeee.... :12::111:

Gider marketten bi koli alırım arkadaşşşş :27: Kazananları tebrik ederim :54:

:1:kırıldım yaa gülmekten:1: inşallah haftaya kazanırsın canm:31:

Limango'da bugün gece 12'ye kadar 7 tl lik kargo bedava çekim var kızlar. İsteyen limango mailini, mesaj olarak atsın.

Son düzenleme:
burdan bi kere krem kazanmıştım, tarihi geçik yollammışlardı:19:
tüm kazananları kutluyorum...

işte durudan gelen bornoz setim.buyur airllikfer
güle güle kullan canımm süpermiş:32:
Aynen bendede o şekilde salı günü son gün anlamadım niye öyle ilk defa alışveriş yapıyorum ordan hızlı denilmişti birde.:31:

limangoya hızlı diyenin aklına şaşayım :1:

Münire Aktaş
Dettol Hijyen Seti
Meziyet Bozova
Dettol Hijyen Seti
Meltem Çakır
Dettol Hijyen Seti
Nebahat Dost
Dettol Hijyen Seti
Canan Balıkçı
Dettol Hijyen Seti
Derya Olcay
King dijital tartı
Yaren Dönmez
King dijital tartı
Zerrin Hepözden
King dijital tartı

kızlar ruffles da son soruyu ne yaptınız 4,245 yaptım ama tam cevabı bulamadım..en uzun süredir birlikte olan çift de 87 yaptım

kızlar ruffles da son soruyu ne yaptınız 4,245 yaptım ama tam cevabı bulamadım..en uzun süredir birlikte olan çift de 87 yaptım

bende o yaptım çünkü bir başka çiftin boyu 4.07 idi bulduğum ama cevap 86 olucak bence bende 88 yapmıştım yanlış düşünmüşüz :31:

teşekkür ederimm cevap veren arkadaşlara..bu haftaki sorular daha çelişkiliydi sanki..bakalım inşallah birimiz kazanır.

şu ruffles'ı biri düzgünce yazabilir mi kızlar
sabahtan beri herkes başka şey söyledi, anlamadım hangisi doğru

webdensiparis.com
Yarışmayı kazanan değerli takipçimizi açıklamanın vakti geldi !!!

Hepinize katılımınız için teşekkür ederiz.

1- BERNA BERRİN BAÇKIR

Back
X