Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
veet bi daki sefere 5000 kişiye verse bari belki kazanırım...![]()
tebrikler
çok saol canmmmm
tebrikler canm bana 1 ayda geldi kargo özürlüyüm resmen
15 günde geliyor yazmışlardı sayfada
tebrikler canm
çok teşekkür ederim tatlımm![]()
dimi burası promosyon sayfası kazen de yapsın bişeyler... çok hoşsun valla kampanya üretmişsin bizim için...![]()
1-3 kişiye ödül verilen blog çekilişlerinde kazanabiliyorken nasıl oluyor da çok kazananlılarda ismim olmuyor şaşıyorumyine de maşallah diyeyim şansım küsmesin
ya şeytanın bacağını kıdım sonunda veetten kazanmışııııııııııııııııııııııııııııııım
cnm mail atmadılarmı
mail gelicek yazmışlar duru sayfasındada mail gelmemiş bana henüz de ondan sordum![]()
bayıldımmmmmmmmmmmmmm gule gule gıy canım![]()
ya şeytanın bacağını kıdım sonunda veetten kazanmışııııııııııııııııııııııııııııııım
Sağol cnm bende seni tebrik ederim.![]()
Kızlar bende aranıza yeni katıldım buradan bilgi alacagım bundan sonra bu kulüb çok güzel hepinize iyi akşamlar
Limango'dan kargo çekimle aldığım ev botlarım geldi.8,85 TL ye almıştım. Çok şekerler bayıldım
![]()
aynısının pembesini trendyoldan almıştm 5 tl ye gelmişti. çok rahat güle güle kullan canım.
[h=6]yemek tarifleri
[/h][h=6]KAZANANLAR
Mixer: Zeynep efe
Tost makinası: kerman ataş
Backlink:
Berna berrin baçkır
Şeyma ölmez
seher sezgin
YEDEKLER
Mixer: Meral Durak
Tost makinası: şeyma ölmez
Backlink: Arife kanar
NOT: Kazanan arkadaşlar En geç 20.02.2012 tarihine kadar miktattt@gmail.com üzerinden bizimle iletişime geçsinler. belirtilen süre içerisinde bize ulaşmazlarsa, hediyeleri otomatik yedeğe geçer.
Kazanamayan arkadaşlarımız lütfen üzülmesinler çekilişlerimiz devam edecektir.
ÇEKİLİŞİN VİDEOSUNU SİTEMİZDEN İZLEYEBİLİRSİNİZ. TAM EKRAN İZLEYİN LÜTFEN.
[/h]