- 17 Mayıs 2007
- 467
- 133
- 648
cok tşk ederim aarkadaşım
neden yasaklı o isim ben biliyordum:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cok tşk ederim aarkadaşım
çok beğendim canım güle güle giy. sadece 17 tl ye süper bir bot gerçekten.
normalde fiyatı neydi, 20 tl indirim mi kullandın kargo ödedin mi acaba?
pizza huttan cola ve küçük boy pizza kazandım yehuu![]()
pizza huttan cola ve küçük boy pizza kazandım yehuu![]()
teşekkürlertebrikler
afiyetle yiyin arkadaşalar markafonide bir bot beğendim 39 tl bir de bedava çekim olsa almak istiyorum
elinde çek olan verebilir
bende kızıma twigyden ev ayakkabısı ve merinosdan 3 tane halı almıştım bugün geldi halılar twigyyi bekliyorum tavsiye derim hepsi 6 tl'ye geldi
bendeee bendee çözemedimmmm
kargo ücreti alınacağını zaten başında söylemişlerdi canım onu bilerek katılmıştık hem 5 tl de olsa değer eşarplar çok güzel
annem adına da katılmıştım o daha gelmedi gelince kargocunun yakasına yapışırım verin 1 liramı diye![]()
vayyy afiyet bal şeker olsunAaa teşekkürler bende sufle kazandım :)
nasıl öyle uygun fiyata aldınız
bir site var burda ismi yasaklı unn a do arkadaş davet ediyorsun hem sen hem ark kazanıyor 10 tl sonra sende her arkadaşın için çek birikiyo 21 sonra kullanıyorsun 10 tl lik üye olduğun çeki hemen kullanıyorsun ben 4 hesap açtım kitap- dudak krem-yumuşatıcı-oyuncak almıştım başka arkadaşlarımda davet kabul edince hem onlar hem ben kazandım resimlerini atayım halıların 90 tl puanım vardu 24.90 tl'ye halıları aldım birde kızıma twwigy ev ayakkabısı bu ebeple az para ödedim isteyene davet gönderebilirim![]()
Aaa teşekkürler bende sufle kazandım :)
bir site var burda ismi yasaklı unn a do arkadaş davet ediyorsun hem sen hem ark kazanıyor 10 tl sonra sende her arkadaşın için çek birikiyo 21 sonra kullanıyorsun 10 tl lik üye olduğun çeki hemen kullanıyorsun ben 4 hesap açtım kitap- dudak krem-yumuşatıcı-oyuncak almıştım başka arkadaşlarımda davet kabul edince hem onlar hem ben kazandım resimlerini atayım halıların 90 tl puanım vardu 24.90 tl'ye halıları aldım birde kızıma twwigy ev ayakkabısı bu ebeple az para ödedim isteyene davet gönderebilirim![]()
küçük boy pizza kazandım nasıl alcaz bunu kızlar![]()