benimde un aldığım halım geldi çok güzelll kızım çok beğendi 0.80kuruş 1 lira bile değillllEki Görüntüle 352588
ya ben bişi anlamadım siz bu halıyı nasıl 80 kuruşa alıyorsunuz canım ya normal fiyatımı o kadar yani

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimde un aldığım halım geldi çok güzelll kızım çok beğendi 0.80kuruş 1 lira bile değillllEki Görüntüle 352588
yarışma değildi bu 14 şubatta kadınındergisi adlı site sitesine üye olan 1000 kişiye yolladı
ya ben bişi anlamadım siz bu halıyı nasıl 80 kuruşa alıyorsunuz canım ya normal fiyatımı o kadar yani![]()
tatlım un adlı site bi ara üye olana ve davet gönderene çek veriyodu bizde alış veriş yaparak çek biriktirdik çekleri birleştire biliyosun kargoyuda çekten düşüyo o şekilde çok avantajlı oldu şuanda da davet ettiğin kişi alışveriş yaparsa 10tl çek veriyo ve o çeki kullanırken kargoyuda çekten düşebiliyosun özet oldu biraz![]()
kızlar ekolyenin cevabını ne yaptınız ben karar veremedim de:)
bende kendimi çok şansız sanırıdm ama 4-5 aydır güzel şeyler kazandım
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.104924839624756.6387.100003217211049&type=1
kazandıklarım
tabi kadınlar kulübünün çok etkisi var bunda![]()
alışveriş yapılınca çek geliyor canım isteyene bende davet göndere bilirim