Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

bu arada prima ilk hediyem paketim geldi, çekiliş olmayınca bişi geldi nihayet galiba :) , telefonda 6 mart sonrası demişlerdi ama bugün geldi, içinde panteneden ince saçlar için sampuan ve bakım kremi numunesi (ama öle minik şise felen değil hani dergilere koyalar ya minicik paket öyle bir şey ) bir ariel leke çıkartma (oda paket içinde sıvı ) 4 adet yenidoğan için bez , bir tane de ne olduğu anlayamadığım bir pembe kap (galiba tupper a ait bir şey ) bir annelik hamilelik vs. dvd si,bir dergi,oda pek bir şey değil , sanırım en işe yarar şey dvd ve bebek bezi ,ha kargo ücretine değer mi ? , alıcaksanız en iyisi mağaza adı kaydettirip mağazadan teslim almak derim ben.

Daybuyday dan aldığım kek kalıbı ve krep tavam birlikte geldi hiç beklemiyordum daha sandığımdan hızlı geldi :8: Kaliteside çok güzel bence:51:

kızlar limango da geziyordum dockers gerli butiğinde 50 tl indirim çeki kazandınız yazdı ekranda bu gerçek mi gerçekse belli bir sınırı va rmı yani şu kadar alışveriş yapınca aktif olacak diye yada sadece dockersta mı geçerli 1 saat içinde aktif olacak diyor çünkü.

Pizza Hut'tan bir şey kazanabilen var mı? Hiçbir şey kazanamadım. Hatta birinde iflas ettim 2 hakkımı da yedi. Ne kadar şanssızım ya:5:

kızlar limango da geziyordum dockers gerli butiğinde 50 tl indirim çeki kazandınız yazdı ekranda bu gerçek mi gerçekse belli bir sınırı va rmı yani şu kadar alışveriş yapınca aktif olacak diye yada sadece dockersta mı geçerli 1 saat içinde aktif olacak diyor çünkü.

canım o çekler tek butiğe ait oluyo dockers geçerlidir

kızlarr markafoniye geçenlerde 4 tane hesap açmıştım hepsine de 4.90 tl çek gelmiş saatbaşı markmosttan bedava kargo çeki alıyorum 5,90 tl lik ürünleri 1,00 tl ye alıyorum maybellineden iki tane göz kalemi aldım :16::16::16::16:

kızlar pizza hut ta birsürü arkadaşım davetimi kabul etti ama oyun hakkı gelmedi neden bilen var mı :26:

bu arada prima ilk hediyem paketim geldi, çekiliş olmayınca bişi geldi nihayet galiba :) , telefonda 6 mart sonrası demişlerdi ama bugün geldi, içinde panteneden ince saçlar için sampuan ve bakım kremi numunesi (ama öle minik şise felen değil hani dergilere koyalar ya minicik paket öyle bir şey ) bir ariel leke çıkartma (oda paket içinde sıvı ) 4 adet yenidoğan için bez , bir tane de ne olduğu anlayamadığım bir pembe kap (galiba tupper a ait bir şey ) bir annelik hamilelik vs. dvd si,bir dergi,oda pek bir şey değil , sanırım en işe yarar şey dvd ve bebek bezi ,ha kargo ücretine değer mi ? , alıcaksanız en iyisi mağaza adı kaydettirip mağazadan teslim almak derim ben.

seni ne zaman aradılar canım beni de dün aramışlardı

kontesss ojeyle ilgili birşey sormam lazımmm aklıma direk sen geldin :) şu ismi yasaklanan un lu mun lu sitede nail trick ojeler var, asetonsuz çıkıyomuş hiç bilgin var mı? bana pratik geldi de tekli ve 3 lü satışı var kararsız kaldım :))

nane cnm

aa süperler :12:

tam yazlıkk yaa nereden aldın cnm
:26:

ay sonunda bende bulaşcam bu işe çok kıskanıyorum böyle ucuz alışverişlerinizi:31:

limangodan aldım canm herşey 9.90 tl olan butikten

Daybuyday dan aldığım kek kalıbı ve krep tavam birlikte geldi hiç beklemiyordum daha sandığımdan hızlı geldi :8: Kaliteside çok güzel bence:51:

bende krep tavası bekliyorum bugün yarın gelir çok sevindim:52:

Pizza Hut'tan bir şey kazanabilen var mı? Hiçbir şey kazanamadım. Hatta birinde iflas ettim 2 hakkımı da yedi. Ne kadar şanssızım ya:5:

ben küçük boy pizza kazandım bi hesabımda iflas etti:37:

kızlar pizza hut ta birsürü arkadaşım davetimi kabul etti ama oyun hakkı gelmedi neden bilen var mı :26:

bende yolladım bayağı gelmedi ama bak 2 gündür şöle oluyo

açıyorum8 tane oyun hakkm oluyor 1 hesabımda:26:

oynuyorum oynuyorum yok bişey:6: babamın hesaptan kazandım ruffles ı da babam kazanmıştı:51: benim de ne varsa babamda var dimeki:46:

nasıl alıyosun kargoları bi anlatırmısın yaptıklarınııı (:

önce facebookun açık olacak sonra başka sekmede markmost yaz siteyi açınca facebook ile bağlan kısmını seç direk üye yapıyor sonrada markafonide kargo bedava kısmına tıkla fırsatı yakala yeri var allta oradan tıklayınca her saat başı 10 tane çek dağıtıyorlar

sevfur.... ay kusura bakma tam alamdım nickini bana sabah tekin acardan mail geldi iletişim bilgilerimi yolladım sana da geldi mi?

Back
X