Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Kızlar ya bu limango yeni hesaplara 20 tl veriyoduya,nerden üye olcaktık bilen varsa atar mısınız linki?

Telde onay istiyormuş galiba,sadece bir defaya mı mahsus bu,üye olup her alışverişimizde verdiğimiz numaraya mesaj gidecek mi :26:

rica ederim :16::16::16::16: ben alışverişimi yaptım kartınla ilgili bi sorun olabilir orada 3D yok burada daha önce konuşulmuştu bazı kartlar 3D sistemi olmayınca onay vermiyormuş.

aynı kartla limango dan alıveriş yaptım ama markafonide yapamadım.. dediğin gibi 3d olmadığı için..Ama maximum kartımla bir kaç kez denedim alabildim sonunda..90 kuruşa garnier temizleme jeli aldım :8::8:

Kızlar ya bu limango yeni hesaplara 20 tl veriyoduya,nerden üye olcaktık bilen varsa atar mısınız linki?

Telde onay istiyormuş galiba,sadece bir defaya mı mahsus bu,üye olup her alışverişimizde verdiğimiz numaraya mesaj gidecek mi :26:

https://www.limango.com.tr/welcome/index.php?type=lmnsprz
buradan üye olabilirsin..Her hesap için farklı telefon numarası kullanman gerekiyor canım..alışveriş esnasında ya da daha önce telefon numarası yazıp gelen şifreyle indirimi onaylatman gerekli..

nestle damak taki yarşmaya uyuz oldum ve BEĞENİMİ ÇEKTİM yorum olarakta yazdım biri 9.999.999 ismide hile yapmayın kardeşimmi ne kimsede ilgilenmiyo adam olsunlar ilgilensinler tekrar beğenip oynarım altındakide 2.600.000 yapmış adıda cukka

Sabahınız hayırlı, gününüz aydın, eviniz bereketli ve huzurlu olsun
g ♥ ü ♥ n ♥ a ♥ y ♥ d ♥ ı ♥ n ♥ l ♥ a ♥ r

günaydınlar herkese...

kızlar annemin adına pritten kazandım şimdide..bilgisi olan varmı hangi kargoyla ve ne kadar sürede geliyor..

ARALGAME
Diablo III yarışmasının ilk beş ismi belli oldu… 22 Şubat’ın talihli isimleri;

Cihan Nalbant
Selis Demirel
Ayhan Kızıltepe
... Mert Gül
Nezih Akcan

Kendilerini kutluyor, eğlenceli günler diliyoruz.

günaydınlar herkese...

kızlar annemin adına pritten kazandım şimdide..bilgisi olan varmı hangi kargoyla ve ne kadar sürede geliyor..

priti kazandığını nereden öğrendin soruyu yanıtladığın anda mı söylüyo yoksa mail mi geldi?bende kaıtıldım ama haftaya yine bekleriz falan diyo

images

Diablo III Beta Key kazanmak ister misiniz? Bu benzersiz oyunu deneyen ilk kişilerden olmak istiyorsanız, yarışmaya katılın şansınızı arttırın…

ARALGAME - Diablo III Beta Key | Facebook

Diablo III yarışmasının ilk beş ismi belli oldu… 22 Şubat’ın talihli isimleri;

Cihan Nalbant
Selis Demirel
Ayhan Kızıltepe
Mert Gül
Nezih Akcan

Kendilerini kutluyor, eğlenceli günler diliyoruz.

Yarışma devam ediyor bu gün ki yarışmaya katılım için ARALGAME - Diablo III Beta Key | Facebook

priti kazandığını nereden öğrendin soruyu yanıtladığın anda mı söylüyo yoksa mail mi geldi?bende kaıtıldım ama haftaya yine bekleriz falan diyo

bir kez daha tebrikler yazdı.. resimde gördüğün paket artık senin gibi birşeyler yazıyordu...:))

Maggi Türkiye
Bugünün sorusu saat 13:30 da yayında olacak.. Takip etmeyi unutmayın!!!

Sevgili Lezzet Meraklıları,
Bu kış hem eğleneceğimiz hem de eğlenirken yeni bilgiler öğreneceğimiz yarışmamız ile sofralarımızın değişmez başlangıcı çorbalarınız MAGGI® 'den olsun ister misiniz?

Yarışmamız boyunca her hafta, Pazartesi ve Perşembe Günleri sorulacak soruyu doğru yanıtlayan ilk 50 kişi MAGGI® Yöresel Çorbalarını kazanma şansı yakalayacaktır.
https://www.facebook.com/MaggiTurkiye?sk=app_215957691829149

Bu Ayakkabı Kaçmaz
Kahve rengi tutkunları için tasarlanan, tüm kıyafetlerinizle uyum içerisinde olan 2 renk bootie 59TL'lik fiyatı ve şıklığı ile tüm ayakkabı tutkunlarının gözdesi olacak!

E-Bültenimize kayıt olarak anında 10TL indirim kuponu alabilir, yandan fermuarlı modelimize sadece 49TL karşılığında hemen sahip olabilirsiniz!

DETAYLAR ve SİPARİŞ İÇİN: Ayakkabı | Ayakkabı Modelleri | Bayan Ayakkabı

Lezzetbaşı
LEZZETBAŞI ACILI EKŞİLİ SOS 1 KG BEĞEN PAYLAŞ KAZANDIR RESMİN ALTINA PAYLAŞTIM YORUMUNU YAP

Yapı Kredi Play
Play’den Number One torpil!

Sayfanın sol tarafındaki “Ödüllü Soru” uygulamamızda doğru cevabı biliyorsan, en özel şarkını Number One FM’in ulaştığı herkese dinletirsin! Üstüne bir de Play'den cep telefonu kılıfı, t-shirt ve Number One CD’si kazanırsın!

Back
X