Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Mavala Türkiye
Sevgili Mavala Türkiye Takipçileri, Yarın saat 14:00' da sayfamızda hediyeli yarışmamız olacaktır. Hepinizi bekliyoruz.

Cillit Bang Türkiye
Yeni kampanyamız için geri sayım başladı! Detayları yakında sayfamızda duyuruyor olacağız, eşe dosta haber verin, duymayan kalmasın!

yenilikmarketi.com
HEDİYE! Bir adet topuk koruyucu hediye etmek istiyoruz. Topuklu giymek sizin için sorun olmasın diye.
Kolay kullanımlı İdeal Topuk koruyucuları, ayakkabılarınızın topuklarına kolayca takılır ve tüm topuğunuzu ezilme, sıkışma, soyulma ve sürtünmeden doğacak hasarlara karşı korur.
Sizde ayakkabılarınızın topuklarınızı korumak, kötü zeminlerde topuklu ayakkabılarla rahatça yürümek stiyorsanız bu resme yorum yapın, paylaşın, beğenin...

yok böyle fiyata
‎1 Ürün alana 1 Ürün Bedava kampanyamız sezon sonuna kadar uzatılmıştır.
tüm ürünlerde kampanyamız devam etmektedir. Bazı modellermizinde farklı numaralar siteye eklenmiştir. yeni ürünleri kontrol edebilmek için
YBF - Anasayfa
yok böyle fiyata | Facebook

Pratik Ev Yemekleri
Hemenevinde.com Facebook sayfasında bugüne özel 5 kişiye daha Shoes Under – Ayakkabı Hurcu Hediye edicek! Sizde bu 5 şanslı kişiden biri olmak için tıklayınız:) hemenevinde | Facebook

Kozmetikcim
Kampanyaya katılım sona ermiştir. Çekiliş sonucu yoğun katılım nedeniyle en geç 1 saat içerisinde açıklanacaktır.

iyi geceler kızlar şimdi metro kazananlarına bir bakayımdedim hiç ümidim yoktu ama sonunda bende kazanmışım bu hafta şansım açık mailemede dün baktığımda bekodan kupa kazandınız mailigelmişti bende bişeyler kazanmaya başladım çok sevinçliyim.:52::32::119:

güle güle afiyetle yiyin cnm

seve seve

hayırlı cumalar
3 gndür bakamayıyorum yaklaşık 60 sayfa okudum,pasa unlu davet refaranslar gündem de
yasak kazen görmesin banlanırsınız
:27:

bugün perşembe değil mi:25:

Hürriyet Aile
Sevgili üyelerimiz, kampanyamız ile kazandırmaya devam ediyoruz! Birazdan soracağımız soruya doğru cevap veren 20. kişi bizden Nicholas Harris'in yazdığı "Gezegenimiz Yerküre", 30. kişi ise Ayfer Gürdal Ünal'ın yazdığı "Minik Ayı Vadu Arkadaş Arıyor" adlı kitabı kazanacak. Bizi takip edin, kazanan siz olun!

Ev Hikayesi, Ev Hikayesi aracılığıyla
Devam Ediyor..
..::ARKADAŞLAR::..
HEDİYEYİ KAZANMAK İÇİN
LİNKE TIKLAYIN, SİTEYE ÜYE OLUN, BEĞENİN VE PAYLAŞIN
ÇEKİLİŞ ÜYELER ARASINDAN YAPILACAKTIR

Glade Kadını
Benim Tarzım Benim Kokum'a katılın, şıklığınızı herkes görsün, 12 aylık Vogue aboneliği ayrıca en yüksek puan alan ilk 100 kişiye üç çeşit Glade Refresh Air ürününden birini kazanma şansını yakalayın!

Aşağıdaki link e tıklayın kazanın...

Facebook'ta Benim Tarzım Benim Kokum | Facebook

Back
X