Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Arno Mobilya
Arno Mobilya'nın 14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle düzenlediği "Senin Yerin Benim Yanım" kampanyasında yapılan çekiliş sonucunda 1 adet London Kanepe'yi ERTAN KAPTAN kazanmıştır. Ayrıca yedek talihli olarak SİNEM ÜMİT belirlenmiştir. Adı geçen takipçilerimizi kutluyoruz. Kazanan talihlimizin ve yedek talihlinin Facebook hesaplarının bağlı olduğu email adreslerinden iletişim bilgilerini eniyiuyku@arnohome.com adresine göndermeleri gerekmektedir. Asil talihlinin 7 gün içinde iletişime geçmemesi durumunda ödül, yedek talihliye verilecektir. Tüm katılımcılarımıza teşekkürlerimizle.

Yonca toptan
yarışmamızı 531 oyla kazanan ayfer keleş hediyenizi güzel günlerde kullanmanızı dileriz!!
Kazanamayan arkadaşlar çok yakında yeni yarışmamızla sizlerle olacağız!...

AMD Türkiye
AMD BrickBreaker'da kazananlar belli oldu. Bütün katılımcılarımıza çok teşekkürler

$Fotoğraf 1338.webp

limango dan20 tl çek ile 9 tl ye aldığım elbisem:52: geniş geldi daraltma yoluna gidicem:51:

ARALGAME
Diablo III yarışmasının beş ismi belli oldu… 24 Şubat’ın talihli isimleri;

Mehmet Mümin
Sait Sarıkaya
Murat Akın
Oğuzhan Ünalır
Murat Hisar

Kendilerini kutluyor, eğlenceli günler diliyoruz.

günaydın kızlar

Cantambenim.com da 29.02.2012 tarihine kadar geçerli %50 indirim çekim var. alışveriş tutarı sınırlaması yoktur!
isteyen özelden yazsın.

Lezzetbaşı
beğen kazan paylaş kazandır lezzetbaşı sos dağıtmaya devam ediyor resmin altına beğendim yorumunu yap

odafone FreeZone
Bak bak sayıyoruz: Zinger Burger, 6'lı Hot Shots, Coleslaw ve 3'lü Hot Wings sadece 5 TL! Üstelik içeceği ve patatesi de yanında! 20 Mart’a kadar KFC’ye gel, KFC Extreme menüyü 14,40 TL yerine sadece 5 TL'ye al, özgürce ye! Vodafone FreeZone / Özgürce Ye

kızlar coca cola kodu olupta kullanmayacak olan varsa alabilir miyim :16:

$100_1489.webp $100_1491.webp

eşimin adına kazandığım duru ve ikinci çeliğimiz geldi :32:
durunun kokularına bayıldım hepisi birbirinden güzel :16:

Kızlar cahıl kaldım yardım. Sımdı kutu kola vardı evde onun kırmızı acma halkasının altındakı kodumu yazıcam ben trendyola ındırım cekı olarak napcam anlamadım

Back
X