Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

hediye edilen nescafe paketleri neden katılımdan muaf olsun ki ,bunu fiş ile ibraz edemiyeceğiz..
hediye desek nasıl inandırıcı olucaz..buna bi çözüm getirmesi gerek nescafenin..
hediyelerle katılım olmasın mı demek istiyorlar acaba?:47:

[SUB]Nescafe de de saçma kampanya , belki bakkaldan aldım nescafeleri , 25 kuruşluk şeyin fişinimi alıcam...[/SUB]

Son düzenleme:
tarih yok ama dün yaptığım alıverişlerden bir tanesi kargoya verilmiş bile :52::52: 2 tanesi de gönderime hazır diyo(Benetton butiği) :52:

Paşabahçeden yaptıgım alışverişlerde gelen maillerde 1.03.2012- 15.03.2012 arası diyordu. Benimkiler daha tedarik sürecinde.

tarih yok ama dün yaptığım alıverişlerden bir tanesi kargoya verilmiş bile :52::52: 2 tanesi de gönderime hazır diyo(Benetton butiği) :52:

valla çok sanşlısın süper benim 14 şubatta aldığım tişört için tedarik aşamasında dio hala
yuhhh yaaa bi aydamı gelir bi sipariş

valla çok sanşlısın süper benim 14 şubatta aldığım tişört için tedarik aşamasında dio hala
yuhhh yaaa bi aydamı gelir bi sipariş

Ben de şaşırdım zaten ilk kez bir alışveriş sitesi bu kadar hızlı oldu,bir de kampanyalarının bitmiş olması ile alakalı sanırım son saatleriydi alırken.

Kızlar dün daybuyday'den alışveriş yaptım SelinAy butiğinden. Fakat bazı ürünlerin isimleri ve resimleri karışmış. Ben Saten Gecelik yazan ürünü aldım fakat resminde 2'li şortlu takım var.

Uff ne olacak şimdi bana hangisi gelecek. Geceliği istiyorum ben :26: Daybuyday'e mail atıyorm falan ama cevap yok.. :47:

Eklentiler

• $fd.webp
    $fd.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 29

[SUB]Nescafe de de saçma kampanya , belki bakkaldan aldım nescafeleri , 25 kuruşluk şeyin fişinimi alıcam...[/SUB]

:( bir saatir poşet kurcalıyorum içindemi kaldı cüzdandamı diye kocişide aradım ama arkadaşların dediği gibi yine carefour yolu gözüktü bana alayım 2paketede o fişi gösteririz bedava çıktı diye sevindim bide çıkacağı tutar fiş yüzünden kaybetmiyeyim :) aç tavuk hissettim kendimi

veet e doldurdunuzmu fıstıklar zor açılıyor ama

:( bir saatir poşet kurcalıyorum içindemi kaldı cüzdandamı diye kocişide aradım ama arkadaşların dediği gibi yine carefour yolu gözüktü bana alayım 2paketede o fişi gösteririz bedava çıktı diye sevindim bide çıkacağı tutar fiş yüzünden kaybetmiyeyim :) aç tavuk hissettim kendimi

veet e doldurdunuzmu fıstıklar zor açılıyor ama

Tatlım , bedava gelecek nescafeler , facebook sayfasındaki muhabbetin üçlüsü oyunundan değilmi..... Ben olaki olursa araba çekilişi sonucunda kazanan kişiden belge ibraz etmesini istediklerinin anladım da... Karıştı kafam iyice..:28:

veete katıldınızmı kızlar...
sabahtan beri uğraşıyorum açılmıyor deli oldum...:37:

Tatlım , bedava gelecek nescafeler , facebook sayfasındaki muhabbetin üçlüsü oyunundan değilmi..... Ben olaki olursa araba çekilişi sonucunda kazanan kişiden belge ibraz etmesini istediklerinin anladım da... Karıştı kafam iyice..:28:

canım karıştırmayayım ben satın alıp ta girdim bedava derkende şifrenin yanında bedava hakkıda oluyor bana ilkinde bedava çıkmıştı fişte araba çekilişi için isteniyor

kızlar veet e bende katıldım ama katılım oara çok olduğu için zor giriliyor diye açıklanmıştı 1 dk denedim sayfayı tekrar açarak

Back
X