Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar limangodan 20 tl hediye çekim var ama kullanamıyrum hediye kodu girin diyo giriyrum kod hatalı diyo yapamadm bitürlü yaaa bilgisi olan varmı

cevap ver bölümünü göremedim buradan yazıyorum benim 29 şubat son hürrüiyet aile kulübü ½5 indirim çeki kuponum var isteyn kullansın yeni çarşım com dan hediye

K8U9S7G6O3 kod burada

iyi akşamlar herkese:16:

Merhaba

Rica etsem adresini teyit etmek amaçlı yazılı geçebilir misiniz lütfen çünkü adres yanlış olduğundan dolayı iade gelmiş.

benim o su gelmeyenler zip@zip.com.tr ye mail atsın kızlar ben yazdım böyle cevap gelmiş...

bende gönderiyim o zaman saol canm:29:

Hatırlayın! Hediye kuponları ve özel fırsatlar dışında davet ettiğiniz her yeni üyenin ilk alışverişinden 20 TL değerinde hediye kuponu kazanacaksınız.
böyle yazıyo bence çek gelmeyecek.

inşallah gelir:26:

Paşabahçeden yaptıgım alışverişlerde gelen maillerde 1.03.2012- 15.03.2012 arası diyordu. Benimkiler daha tedarik sürecinde.

benim de çoğu paşabahçe baktım 2 hesabıma tedarik srecindeler:29:

valla çok sanşlısın süper benim 14 şubatta aldığım tişört için tedarik aşamasında dio hala
yuhhh yaaa bi aydamı gelir bi sipariş

14 şubatta yaptığım alışveriş geçen hafta geldi canm sanırım :26:inş seninde gelr en yakın zamanda:31:

bu arada nescafem gelmiş:53:benim kargo herkezden sonra gelirdi normalde şaşırdım göbek attım:52:

Golden Rose’dan renkli takipçilerine özel yepyeni bir yarışma!

Yarışmaya katılmak için;
Kampanya görselimizi beğenip paylaşın.
Bu resmin altına Golden Rose için içinizden gelen özgün bir cümle yazın ve arkadaşınıza beğendirin.
En çok beğeni alan iki kişiye çekilişsiz, en az 30 beğeni alan 3 üyeye ise çekilişle Golden Rose Matte oje ve Golden Rose Silky Touch Pearl göz farı hediye edilecektir.
Kampanyamız 27.02.2012 tarihinden 05.03.2012 tarihine kadar devam edecektir.
Tam beş kişi bizden hediyer. kazanacaktır.
Herkesin bir çekiliş hakkı olacaktır

Arkadaslar Merhaba,

Markafonide calisan bir arkadasimdan gizli ve ozel olarak temin ettim ekteki programi. bu program henuz piyasaya surulmedi ve test asamasindaymis hemde markafoni alisverislerinde ekstra %20 indirim sagliyor. tek yapmaniz gereken programi calistirip icerisine markafoni bilgilerinizi girmek. lutfen cok fazla yaymayinda bende zor durumda kalmayayim. :)

Selamlar

bana böyle bir mail gelmiş size de geldi mi kızlar aysegül yılmazdan

Arkadaslar Merhaba,

Markafonide calisan bir arkadasimdan gizli ve ozel olarak temin ettim ekteki programi. bu program henuz piyasaya surulmedi ve test asamasindaymis hemde markafoni alisverislerinde ekstra %20 indirim sagliyor. tek yapmaniz gereken programi calistirip icerisine markafoni bilgilerinizi girmek. lutfen cok fazla yaymayinda bende zor durumda kalmayayim. :)

Selamlar

göndereni tanıyormusun?ben güvenmezdim sanırım.

kızlar bu nescafe olayını çözdüm..

şimdi,

hediye gelen nescafelernizi acıp kodlarını girmeden marketten coklu nescafe paketi alın..eğer önce girerseniz olaki çıktı fişteki tarihten ve saatten anlaşılabilir..

tek bi tane nescafe alsanız kabul olmaz çünkü nescafelerin altında tek satılamaz çoklu pakettir gibi bişey yazıyor.onların barkod ve seri numaralı farklıymış..

ama 15li 7 li paketlerin içindekiler farklı seri numaralarla başlıyorsa işte ozman elinizde bunların hepsinin fiişi olması gerekir..

yani anlıyacağınız ben aynen şöyle yapıyorum...eşime gidip marketten 15 li nescafe paketi aldırıyorum..ondan sonra hediye gelenler ve hepsiinin şifresini giriyorum..

araba cıktığında adamlar dicek o girdiğin barkodun nescafe kabını ve fişini getir..bakıcaklar bu kod 15 li paketin içinden çıkmış seri numaraları uyumlu maketten aldığınız fişin girdiğiniz kodun tarihi ve saati de tutuyor..ozmn araba sizin olur.inşallah.....

çok karışştı ama umarım anlatabilmişimdir...

Arkadaslar Merhaba,

Selamlar

göndereni tanıomusun bana çok güvenilir gelmedi

Arkadaslar Merhaba,

Selamlar

bana gelmedi böyle mail.
güvenme derim, alışveriş yaparken kart bilglerini karşı tarafa da kopyalayacak olan bi casus prg olabilir.
zaten %20 de çok bi indirim değil.
hatta markafoniye mail at, durumu da bildir :31:

Arkadaslar Merhaba,

Selamlar

hayır böyle bir mail gelmedi ama güvenilir değil..:19:
bilgilerini gir falan diyor..
:19:

bi de lutfen cok fazla yaymayinda bende zor durumda kalmayayim. :) yazmış..:47::20:

bana gelmedi böyle mail.
güvenme derim, alışveriş yaparken kart bilglerini karşı tarafa da kopyalayacak olan bi casus prg olabilir.
zaten %20 de çok bi indirim değil.
hatta markafoniye mail at, durumu da bildir :31:

bende markafoniye mail atmayı düşünüyorum.kesinlikle dolandırıcılar çünkü eke bir proğram koymuş oraya bilgilerimi girecekmişim

Back
X