Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

günaydın...:16:
limangodan bugün için kargo bedava çekim var,isteyene aktarabilirim:6:

Rossmann Türkiye
Gebze ve çevresi için büyük gün, bugün!
Siz de Rossmann Gebze Center AVM Mağazası’ndan keyifli hediyeler kazanmak istiyorsanız, bugün saat tam 14.00'da Facebook sayfamızda olun, yarışmamıza katılın; siz de kazanın!

Diablo III yarışmasının beş ismi belli oldu… 27 Şubat’ın talihli isimleri;

Hilmi Yıldız
Merve Dündar
Adnan Kurul
Cem Sermen
Can Arabacıoğlu

Kendilerini kutluyor, eğlenceli günler diliyoruz.

yarışma 5 marta kadar devam ediyor. hafta içi her gün 5 kişiye diablo 3 beta key

images

Diablo III Beta Key kazanmak ister misiniz? Bu benzersiz oyunu deneyen ilk kişilerden olmak istiyorsanız, yarışmaya katılın şansınızı arttırın…

ARALGAME - Diablo III Beta Key | Facebook

arkadaşlar ne diycem bu ziyaretçileri takip etmek çok kolay oluyo geceleri. bir gün üye sayısı 1 di ziyaretçi 4 tü bütün o girdiğimiz yarışmalarda beğendim paylaştım yapmış arkadaşlar peşpeşe ve doğal olarak o anda buradaki kendini akıllı zanneden 4ziyaretçiyi buldum haliyle :)

27 Şubat Migros Hediye Çeki Kazananlar
28 Şubat 2012 Salı, 10:19 · tarihinde Finish Türkiye tarafından eklendi
27 Şubat tarihli kampanyamızın kazanan 3 talihlisi aşağıdaki gibidir. Her gün 3 kazanan ilan edilecektir. Bizi takip etmeye devam edin!

-Ayşe Şaylan
-Buket Başaran
-Serap Görgülü :36: her zamanki gibi yine tebrik etmek düştü bize :14:

arkadaşlar ne diycem bu ziyaretçileri takip etmek çok kolay oluyo geceleri. bir gün üye sayısı 1 di ziyaretçi 4 tü bütün o girdiğimiz yarışmalarda beğendim paylaştım yapmış arkadaşlar peşpeşe ve doğal olarak o anda buradaki kendini akıllı zanneden 4ziyaretçiyi buldum haliyle :)

günaydınlar üye girişi yaptığım halde hoş geldiniz deyip tekrar ziyaretçi gösteriyor diğer kişilerde öyle olab,ilir dünden beri ben giriş yapamadım

kızlar pinigo diye bi site var her gün bir ürünü bedava veriyor sadece 3.90 tl kargo ödüyorsunuz ben henüz bişey almadım ama bi bakın belki sizin işinize yarar bu günkü ürünü hoş mesela belki isteyen olur:34::23:

günaydınlar üye girişi yaptığım halde hoş geldiniz deyip tekrar ziyaretçi gösteriyor diğer kişilerde öyle olab,ilir dünden beri ben giriş yapamadım

bi kaçgündür bende de böyle bir şey var..
giriş yapıyorum..bir süre sonra bir bakıyorum ziyaretçi durumuna düşmüşüm, tekrar giriş yapıyorum..:44:
yönetime yazmayı düşünüyordum, demek tek ben değilim..:31:
taryıcımda geçmişimi temizlemiştim ondan sonra oldu,
acaba site ile mi ilgili yoksa, tarayıcı geçmişini temizledim diye mi anlamadım..:44::44:
ama face te bunu yaşamıyorum,burada oluyor.:15:.

Back
X