Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

SaSu, sanata saygı misyonuyla konsept hediyeler vermeye devam edecek!!
SaSu dünyasının ayrıcalıklarından yararlanmak için beğenmeniz ve paylaşmanız yeterli!!Karadeniz müziğinin efsane seslerinden biri Kazım KOYUNCU' NUN arşivinizde olması gereken HAYDE albümünü kazanmak için aşağıdaki iletiyi paylaşın, kazanma şansınızı arttırın!! SaSu, Sanata Saygı!!!

SaSu | Facebook

bi kaçgündür bende de böyle bir şey var..
giriş yapıyorum..bir süre sonra bir bakıyorum ziyaretçi durumuna düşmüşüm, tekrar giriş yapıyorum..:44:
yönetime yazmayı düşünüyordum, demek tek ben değilim..:31:
taryıcımda geçmişimi temizlemiştim ondan sonra oldu,
acaba site ile mi ilgili yoksa, tarayıcı geçmişini temizledim diye mi anlamadım..:44::44:
ama face te bunu yaşamıyorum,burada oluyor.:15:.

kızlar bende aynı durumdayım. bende benim bilgisayardan kaynaklı sanıyordum demek ki genel bir sorun muş.

benim o ve nescafelerim geldi ama bir sorunum var

nescafeleri getiren yurtiçi kargo poşetlerimde benim ve eşimin adı yazılı fakaaaat irsaliyeleri içinden topladı kargocu deftere bişeyler karaladı geri verdi bir baktım üzerinde başka isimler yazıyo doğru koştum cama uçmuş bile şimdi arıyorum telden ulaşmaya calışıyorum İRSALİYELERİN ÜZERERİNDE ANKARA VE BİNGÖLE GİTMESİ GEREKTİĞİ YAZIYOR AMA KARGO POŞETİNDE BENİM ADIMSOYADIM EŞİMİN ADI SOYADI YAZIYOR İMZA İSTEDİ ŞAKKADANAK ATTIM AH Bİ YAKALASAM O KARGOCUYU VAR YA

ARADIMMMMM yurtiçi kargo bir problem olmaz dedi ama isterseniz bir de göndereni arayın dedi
onu da aradım dediği şu merak etmeyin biz burda karıştırmışızdır onları dedi problem yok dedi

Pizza Hut Türkiye

İçimizden geldi, bugünkü haklarınızı 3 tane artırdık! Yani bugün 3 değil 6 kutu açabilirsiniz. Hadi yine iyisiniz :)

kızlar ben moneyden gecen salı yoğurt kazanmıştım ama gidip almadım daha,bugün de bişey kazanırsam 2 sini birlikte alabiliyor muyum

bi kaçgündür bende de böyle bir şey var..
giriş yapıyorum..bir süre sonra bir bakıyorum ziyaretçi durumuna düşmüşüm, tekrar giriş yapıyorum..:44:
yönetime yazmayı düşünüyordum, demek tek ben değilim..:31:
taryıcımda geçmişimi temizlemiştim ondan sonra oldu,
acaba site ile mi ilgili yoksa, tarayıcı geçmişini temizledim diye mi anlamadım..:44::44:
ama face te bunu yaşamıyorum,burada oluyor.:15:.

kızlar bende aynı durumdayım. bende benim bilgisayardan kaynaklı sanıyordum demek ki genel bir sorun muş.

başka bir pc'den adımı ve şifremi kaydet demeden girdiğimde bu durum bende de oluyor.
kendi pc'mde şifrem kayıtlı, otomatik giriyorum.asla ziyaretçi konumu olmuyorum

moneyin sitesinde girdim kartımı kaydettirdim sonra şifre için tıkla vardı oraya tıkladım şifre almak için kart numarasını yazıp :S ama sayfa bir türlü şifre vermiyor.Ne yapmam gerek bilen var mı ?

moneyin sitesinde girdim kartımı kaydettirdim sonra şifre için tıkla vardı oraya tıkladım şifre almak için kart numarasını yazıp :S ama sayfa bir türlü şifre vermiyor.Ne yapmam gerek bilen var mı ?

bu money card migros'un verdiği, alışverişlerde indirim sağlayan money card mı?

Back
X