arkadaşlar bulmacanın sorularını onlar veriyo biz o ipuçlarıyla bunun ne olduğunu bulmıycazmı
iyice kafam karıştı valla
bende şöyle anladım expressonun nesi var? sorusunun cevabını bulmacadan bulcaz:26::26::26:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar bulmacanın sorularını onlar veriyo biz o ipuçlarıyla bunun ne olduğunu bulmıycazmı
iyice kafam karıştı valla
kızlar abim universiteye gidio oturttum yanıma bul dedim facebook dedi ama bilmioom bakıoz bakıoz okuoz uyuyo gibi gönderdim tahminimi birde o resimli ipucu 7 24 saat açıktır yazıo bulamayanlar için bilmiorum valla inş doğrudur![]()
bende şöyle anladım expressonun nesi var? sorusunun cevabını bulmacadan bulcaz:26::26::26:
kızlar abim universiteye gidio oturttum yanıma bul dedim facebook dedi ama bilmioom bakıoz bakıoz okuoz uyuyo gibi gönderdim tahminimi birde o resimli ipucu 7 24 saat açıktır yazıo bulamayanlar için bilmiorum valla inş doğrudur![]()
o bulmacaa ipucu 7 24 saat açıktır yazıo cnm![]()
BEREN yarismalara daldin bizi unuttun![]()
evt cnm biz öle bulduk ama bilemiorum![]()
cevap facebook ve twitter olacak zaten verilen çizgiler de uyuyo bu kelimelere...
tahmin kısmını facebook mu yazıcaz sadece canım![]()
beren canım seni faceden eklemiştim yılbaşı çekilişinde kurbanındım hatırlamadın sanırım..:))).
''facebook twitter'' olarak yazacaksın cnm
aa ekleyen senmisin canım yanlız o benim topiğim için açtıgım face oldugu için kabul edemiyorum
gelsene benim topiğe kızlarla kaynaş![]()
Berenli Saatlerdi sanırım![]()
görmüştüm ben
![]()