Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

günaydınlar arkadaşlar trendyoldan koal şifresi alacaktım kalmamış elinde trendyol kola kodu olan varsa ödünç almak istiyorum bir nevreim beğendim alacağim eğer kola kodu olursa

kızlarrrrrrr gunaydın hepınızeeee..
dun benım de benım o larım geldıı gelmesınede bır kutu ıcınde sadece bır paketı gorunce gozlerım yerınden fırladı veeeeeeeeeeeeeee hemen zıp kargoyu aradım saydırdımmmm.. aksam uzerı ne oldu dersınızzz kargocu amca geldııı alınce koca bır koliii kolinin ıcı benım o larla doluuuu kapıyı acar acmaz bırer bırer tutsturuyo elıme ne o hayırdır dedım .... abla sımdı bu etı benım o lar bıze boyle kolıler le yolladılar ama sıze yollucagımız kutuların ıcıne kacar tane koyacagımızı soylemedıler bızde bı tane koyduk yolladıkkk dedı... ben bısey demedım dıyemedım adam ı baya haslanmıs gördum uzuldum sagoll abı dedım olur boyle seyler...ıcerden benım bebişşş bagırııncaa döndüü al bı tane daha bu da cocuga dedıı :)))

yanı dıyecegım su kı eksık cıkanlar arayın kargocular almıyo eksık koyuyolar bılmeden ama anında gerı getırıyolarrrrr

:10::10::10::10:

ARALGAME
Diablo III yarışmasının beş ismi belli oldu… 28 Şubat’ın talihli isimleri;

Serkan Yurt
Osman Aytepe
Burak Altun
Erat Şenol
Özgür Can Kaya

Kendilerini kutluyor, eğlenceli günler diliyoruz.

yarışma devam ediyor.... :34:

images

Diablo III Beta Key kazanmak ister misiniz? Bu benzersiz oyunu deneyen ilk kişilerden olmak istiyorsanız, yarışmaya katılın şansınızı arttırın…

ARALGAME - Diablo III Beta Key | Facebook

PeraButik
‎28 Şubat Diadora kampanya talihlilerimiz belli oldu.

Akdag Ozge

Tebrik eder, güzel günlerde kullanmanızı dileriz.
İletişim bilgilerinizi içeren "Diadora" başlıklı mailinizi info@perabutik.com adresine gönderiniz.

KAYRA
KAYRA YAZI'na kazanarak girin! KAYRA 2012 İlkbahar Yaz çekimi videosunu profilinde paylaşan 3 kişi Kayrashop.com'dan 300TL değerinde hediye çeki kazanıyor. Renklerdeki Başkalığı, KAYRA farkıyla yaşamaya hazır mısınız?

Bugün ne pişirelim
güral porselenin bugünün hediyesi tencere ... Tarif yayınladığım sırada sorucağım soruyu ilk yanıtlayan kişiye hediye vereceğim ..

https://www.facebook.com/Modaelinizdecom?sk=wall

Modaelinizde
OYUN HAKKINDA
Oyunun amacı her bölümde parça sayısını 0 (sıfır)'a düşürüp en yüksek skoru elde etmek. Süre ve hangi bölümde oyunu tamamladığınızın önemi yoktur. Önemli olan en yüksek puanı almaktır.

HEDİYELER
1 - Philips Full Sound Mp3 Player
2 - Dijital Fotoğraf Çerçevesi
3 - Relax & Spin Tone Masaj Aleti
4 - Sihirli Elektronik Mumlar
5 - Tavla

NOT :
1. Oyunumuz Pazartesi ile Cuma günleri arasında aktif olarak yayında kalacaktır.
2. Oyunda verilen hediyeler her hafta değişecektir.
3. Oyun Aylık olacaktır. 4 hafta sonunda haftalık birinciler arasında final oynanacaktır ve kazanana süpriz hediye gönderilecektir.
4. Oyun sonunda girilen tüm bilgiler doğru girilmediği takdirde skor geçerli olmayacaktır.
5. Adres satırında açık adresinizin eksiksiz olarak girilmesini rica ederiz.

https://www.facebook.com/Otribebe
Sevgili anneler, yeni "Bil - Kazan" yarışmamız bugün başladı.
Sorumuzu doğru yanıtlayan 50., 75. ve 100 kişiler e-bebek’ten 50 TL değerinde hediye çeki kazanıyor. Katılmak için sol menüdeki "Otribebe ile bil kazan" linkini tıklamanız yeterli. Herkese bol şans diliyoruz.
ben hiç bişey kazanmıyorum bari siz kazanın :14::14::14::14:

Tekin Acar Cosmetics
FCUK Friction "Tıkla Kazan" uygulamamız tüm hızı ile devam ediyor...Bol şanslar...

Back
X