Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

canım bunlarn cevapları varmı:26::26::26:

herkese aynı sorular çıkmıyor,ben yaparken sayfayı yeniledim yanlışla başa döndüm farklı 6 soru çıkardılar karşıma,roma imparotorluğundaki son kadın firavunu souyor yaaa arkadaş:9: hadşest cvbı çıkabilir birinize aklınızda olsun .pilipsin aldığı ödül work lu olan

herkese aynı sorular çıkmıyor,ben yaparken sayfayı yeniledim yanlışla başa döndüm farklı 6 soru çıkardılar karşıma,roma imparotorluğundaki son kadın firavunu souyor yaaa arkadaş:9: hadşest cvbı çıkabilir birinize aklınızda olsun .pilipsin aldığı ödül work lu olan

canım evet bana sana sorulan sorulmadı ama bana 6 soruyuda doğru cevapladınız dedi üstelik bazılarını kafadan attım tuttu:D

Son düzenleme:
şu bitene kadar sitesinin 30 tl hesaba yüklencek muhabbeti fos arkadaşlar, hergün 2 tl 2tl veriyorlarmış ,ne uyuzluk ,başına yaz bari dimi amaa...bende sitesine yazdım face te çakalllarrr diyee:41: ne tipitipler var yahuu:20:

kızlar philips cevaplar
çiğ et elma akıllı ütü klopetra
diğer cevapları unuttum:26:

bu phılıps inde beyni dönmüş kesin sezar ın aşık olduğu son kadın firavun yanıtını ben hadşest verdim sen kleopatra vermişsin , ama ikimizede doğru yanıtladınız diyorrr,kandırıyor mu bunlar bizi ya,olaya bak şimdiii:23:

bu phılıps inde beyni dönmüş kesin sezar ın aşık olduğu son kadın firavun yanıtını ben hadşest verdim sen kleopatra vermişsin , ama ikimizede doğru yanıtladınız diyorrr,kandırıyor mu bunlar bizi ya,olaya bak şimdiii:23:

allah allah ben kleopatra yptm 6 soruyuda doğru cevapladınız dedi bana demekki philips kafayı yedi:52::52:

beren senin o kleopatra lı sorun sezar ın aşkı son kadın firavun değil mi ?

bana o soruldu şıklarda kleopatra vardı da :26: ondan diyomm

beren senin o kleopatra lı sorun sezar ın aşkı son kadın firavun değil mi ?

bana o soruldu şıklarda kleopatra vardı da :26: ondan diyomm

canım soruyu şöyle hatırlıyorum sezarın başını döndüren kadınmıydı neydi kleopatra yaptım doğru çıktı:6::6:

allah allah ben kleopatra yptm 6 soruyuda doğru cevapladınız dedi bana demekki philips kafayı yedi:52::52:

o da bilmiyor demek cvbı:52::52::52:

kleopatra fivarun değil ki kıss:28:

kleopatra duymasın saçını başını yolacak:52::52::54:

evet sezarın başını döndüren son kadın firavun hangisidir? idi soru hadşest yaptım ben ... bana dogru dedi:))

Son düzenleme:
kızlar bizim ilgi alanımız olduğundan buradada yayınlamayı uygun gördüm......

DİKKAT ÖNEMLİ BİR UYARI :: Evinizin kapısına geliyorlar. Önemli deterjan firmala...rından birinin adını verip yeni ürünleri için anket yapıyoruz, anketi kabul edersiniz de Hediyenizin 3 kg lık deterjan olacağını söylüyorlar. Tüketici olarak size uzun sorulardan... sonra yeni ürünün iki örneği olduğu söyleniyor. Yeni ürünün parfümünün iki değişik versiyonun dan hangisini beğen diğinizi soruyorlar, sizin de bu konuda fikriniz alınacak. Test başlıyor, Kutular açılıyor, siz de kokluyorsunuz ve tabii fenalaşıp bayılıyorsunuz. Çünkü size koklatılan ikinci koku uyuşturucudur ve bir güzel bayılıyorsunuz... Onlar da evinizi rahat rahat soyuyorlar! (organlarınızı da çalabilirler) .. Lütfen ev halkını ve de tanıdıklarınızı önemle uyarın. Siz de unutmayın. Bu mesajı dostlarınıza iletirseniz belki bir kaç kişi kurtulur. Bu soygunculuk planı piyasaya yeni çıktı, lütfen eş, dost, arkadaş, akrabalarımızı uyaralım, bu yeni soyguncu tuzağına sakının !

Back
X