hadi ya canımm inşallahhh bakalımmm
derkenn sevincim yarım kaldı kusumsastım kaldım dogru cevap neyse artık yine kazanamıyom okadar bekle bekle boşşş
![]()
bende sonradan farkettim bonny olduğunu bilemiyorum artık hadi hayırlısı canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hadi ya canımm inşallahhh bakalımmm
derkenn sevincim yarım kaldı kusumsastım kaldım dogru cevap neyse artık yine kazanamıyom okadar bekle bekle boşşş
![]()
bende netten baktım şimdi bonny galiba
bende sonradan farkettim bonny olduğunu bilemiyorum artık hadi hayırlısı canım![]()
hep yanlış cevap veriom ben yaaaaüzüldüm valla
inşallah kazanırısın kuzummm![]()
inşş kazanırsınız canımmevetya microsever diğerleriymiş bunlar bonny doğru cevap vermişim ama geç kaldım sanırım
saol canım da kazanabileceğimi sanmıyorum çok sonradan gönderdim maili![]()
inşş kazanırsınız canımm
belli olmaz canım üzülme baksana cogumuz yanlış cevap vermişiz![]()
nihayet gliss lerim geldi
:119::119:
Değerli yarışmacılarımız, sorumuzun doğru yanıtı olan "Bonny" cevabını en hızlı şekilde e-posta'mıza göndererek bizden "G-288 Maxi Erzak Kabı" kazanan Bol Bol Gondol yarışmamızın bu haftaki kazananları;
Murat Avcı
Gülcan Gül
Volkan Mine Ca...ntürk
Gülcan Özdemir
Zeynep Demirtaş
İnci Süs
Ada Bulut
Meltem Koray
Esin Güneş
Şerife Erzine
Sürprizlerimiz devam ediyor! İşte sorumuz: Reklamımızın 3. sahnesinde elbisesini deneyen genç kızın odasında kaç trendyol kutusu bulunuyor? Doğru yanıtı 'TV Reklamı' başlığıyla yarisma@trendyol.com'a mail atan her 10. kişi 20 TL hediye çeki kazanıyor! İyi şanslar... (Hediye çekleri 50 adetle sınırlıdır! Yanıtlarınızı 17.00'a kadar mail atabilirsiniz. Bu post altına girilen yanıtlar değerlendirmeye alınmayacaktır!)
Trendyol | Facebook
8 saydım ama...:26:
Trendyol
Sürprizlerimiz devam ediyor! İşte sorumuz: Reklamımızın 3. sahnesinde elbisesini deneyen genç kızın odasında kaç trendyol kutusu bulunuyor? Doğru yanıtı 'TV Reklamı' başlığıyla yarisma@trendyol.com'a mail atan her 10. kişi 20 TL hediye çeki kazanıyor! İyi şanslar... (Hediye çekleri 50 adetle sınırlıdır! Yanıtlarınızı 17.00'a kadar mail atabilirsiniz. Bu post altına girilen yanıtlar değerlendirmeye alınmayacaktır!)