Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cevabııı 1.foça 2. Aydın .3. Tımarhane 4. 70
önemlidir:
Organikcelebi.com sitesi tarafından düzenlenen hediye kampanyaları aylık kotalara tabi olup hediye almaya hak kazanılması site sunucusu (server) tarafından otomatik olarak gönderilen bu mesaja bağlı değildir.
Organikcelebi.com hediye verilmesi planlanan üyeleri elemekte ve seçmekte serbesttir. bir üyenin otomatik e-mail ile hediye mesajı alması o üyeye hediye gönderileceği anlamına gelmemektedir.
hediye almaya hak kazanan üyeler site yönetimi tarafından ön elemeden geçirilerek ve daha sonra telefon ile aranarak adres teyidi yapıldıktan sonra hediyeleri adreslerine gönderilmektedir.
ÖNEMLİDİR:
organikcelebi.com sitesi tarafından düzenlenen hediye kampanyaları aylık kotalara tabi olup hediye almaya hak kazanılması site sunucusu (server) tarafından otomatik olarak gönderilen bu mesaja bağlı değildir.
organikcelebi.com hediye verilmesi planlanan üyeleri elemekte ve seçmekte serbesttir. Bir üyenin otomatik e-mail ile hediye mesajı alması o üyeye hediye gönderileceği anlamına gelmemektedir.
Hediye almaya hak kazanan üyeler site yönetimi tarafından ön elemeden geçirilerek ve daha sonra telefon ile aranarak adres teyidi yapıldıktan sonra hediyeleri adreslerine gönderilmektedir.
bana telefon ve adres bilgilerimin teyidini isteyen e mail geldi ama az evvel![]()
ÖNEMLİDİR:
organikcelebi.com sitesi tarafından düzenlenen hediye kampanyaları aylık kotalara tabi olup hediye almaya hak kazanılması site sunucusu (server) tarafından otomatik olarak gönderilen bu mesaja bağlı değildir.
organikcelebi.com hediye verilmesi planlanan üyeleri elemekte ve seçmekte serbesttir. Bir üyenin otomatik e-mail ile hediye mesajı alması o üyeye hediye gönderileceği anlamına gelmemektedir.
Hediye almaya hak kazanan üyeler site yönetimi tarafından ön elemeden geçirilerek ve daha sonra telefon ile aranarak adres teyidi yapıldıktan sonra hediyeleri adreslerine gönderilmektedir.
bendee okudumm yinee şansızlığımlaa başbaşaa kaldım sevinmedim hiçç:)))![]()
sayfayı bulamadım ekleyebilirmisiniz teşekkürler
(0216) 523 26 26 bu numarayı bilen var mı kızlar![]()
gugul amcaya yazdım üç kağıtçıların telefonu diye bilgi çıktı![]()
Ben de arattırdım cnm bulamadım bişi..Acaba dedim organicare mi:44::44::44:
1. Soru : Karain Mağarası nerede yer almaktadır?
A Muğla
B Alanya
C Antalya
D Fethiye
2. Soru : UVBnın açılımı aşağıdakilerden hangisidir?
A Ultraviyole B ışınları uzun boylu dalga ışınlarıdır
B Ultraviyole B ışınları yararlı dalga ışınlarıdır
C Ultraviyole B ışınları zararlı dalga ışınlarıdır
D Ultraviyole B ışınları kısa boylu dalga ışınlarıdır
3. Soru : Sarsıla Koyu hangi tatil beldemiz sınırları içerisindedir?
A Dalaman
B Kaş
C Marmaris
D Kuşadası
4. Soru : Sakız kokusu ve reçeli ile ünlü meşhur tatil beldemiz hangisidir?
A Kalkan
B Fethiye
C Çeşme
D Bodrum
kızlarrr cıkış yaptım girdim yine aynı sorular cıkıyo bana bunların cevabı ne acaba bilen varmı![]()
1. Soru : Karain Mağarası nerede yer almaktadır?
A Muğla
B Alanya
C Antalya
D Fethiye
2. Soru : UVB’nın açılımı aşağıdakilerden hangisidir?
A Ultraviyole B ışınları uzun boylu dalga ışınlarıdır
B Ultraviyole B ışınları yararlı dalga ışınlarıdır
C Ultraviyole B ışınları zararlı dalga ışınlarıdır
D Ultraviyole B ışınları kısa boylu dalga ışınlarıdır
3. Soru : Sarsıla Koyu hangi tatil beldemiz sınırları içerisindedir?
A Dalaman
B Kaş
C Marmaris
D Kuşadası
4. Soru : Sakız kokusu ve reçeli ile ünlü meşhur tatil beldemiz hangisidir?
A Kalkan
B Fethiye
C Çeşme
D Bodrum
kızlarrr cıkış yaptım girdim yine aynı sorular cıkıyo bana bunların cevabı ne acaba bilen varmı![]()
canım yapıyom ama söle bi yazı cıkyo Sorry, an error occurred while processing your request. :26:bana çıkan sorular 1 C 2D 3A 4C
çıkış yapmadan f5 e bas yenile sayfanı ,çıkana kadar f5 yap ,testi başlat butonu var ona bas