Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Tebrikler emirrr! Soruları doğru cevapladınız ve hediye almaya hak kazandınız. Üyelik sırasında belirtmiş olduğunuz e-posta adresinize kişisel bilgilerinizi onaylamanız için e-posta gönderilmiştir. Lütfen e-postalarınızı kontrol ediniz.

tekrar üye oldum kızlar şimdi oldu oglusuma kazandım çok tesekkür ederiz güzel teyzeleri emeklerinize saglık :16: :16: :16:

Daha önce hediyeli testimize katılmışsınız. Sitemize daha sonra eklenecek başka bir hediyeli teste katılabilirsiniz.

sanırım olmadı kazanamadım :5:

başka mail kullan şekerim . ben şimcik de herifin adına katıldım no problem hemi de aynı sorular çıktı beni yormadılar hiç :9:

kızlar yaa..bu avonda seçimin yap şeysinin bi sırrı bi yolu varmı yoksa tamamen tesadüfmü yaa..çıldırıciiimm..hiç bişey anlamıyoruumm..neye göre soruyo o sorularııı...litfen cevap veriinn

Giymon

Sayfamızı kendi sayfasında paylasan bayan arkadaşlarımıza((((( 8 MART KADINLAR GÜNÜNDE 8 AYAKKABI GİYMON FİRMASINDAN HEDİYEEı))))) PAYALAŞAN ARKADAŞLARA SİMDİDEN TESEKKÜRLER .(CEKİLİŞLER KURA CEKİMİ İLE YAPILACAKTIR )

Son düzenleme:
Pratikev.com
Sayın Pratikev Takipçileri;

Sizleri sevindirmek ve hediyelerimizle mutlu etmek için yeni bir çekiliş düzenliyoruz. Yakınlarınızı, arkadaşlarınızı ve sevdiklerinizi de çekilişten haberdar edin, onlarla beraber, hediyeler kazanma şansı yakalayın.

04/03/2012 Pazartesi günü düzenleyeceğimiz yeni çekilişimizle, sizleri tekrar aramızda görmekten mutluluk duyacağız.

Bizi takip etmeye devam edin, kazanma şansınız hiç bitmesin !

Saygılarımızla;
Pratikev

kızlar trendyol yapı kredi kodlarını bir an önce kullanmanızı tavsiye ederim çünkü millet yolunu bulmuş kodları kombinasyonlayıp kod türetiyolarmış ve tutuyomuş..
dikkat edin kodlarınız yanmasın!!!

Gökhanlar Ticaret
MERHABALAR DEĞERLİ ARKADAŞLARIMIZ YEPYENİ BİR YARIŞMA İLE KARŞINIZDAYIZ SAYFAMIZ HAKKINDA EN GÜZEL YORUM YAPIN BEĞENDİRİN 15 BEĞENİ BİR ÇEKİLİŞ HAKKIDIR ÖNCELİKLE SAYFAMIZI BEĞENDİRMENİZ GEREKMEKTEDİR SONRADA YORUMUNUZU BEĞENDİRMELİSİNİZ. SAYFAMIZI BEĞENMEYENLER DİSKALİFİYE EDİLECEKTİR. YARIŞMA BAŞLANGIÇ TARİHİ:02.03.2012 DİR
YARIŞMA BİTİŞ TARİHİ :15.03.2012.DİR
EN ÇOK YORUMUNU BEĞENDİREN ARKADAŞLARIMIZ ARASINDA ,
1.YE. DÜNYACA ÜNLÜ GÖNEN BALDO PİRİNCİ 5 KG
2.YE SOYA YEMEKLİK YAĞI 5 KG
3.YE ROMANYA İÇ CEVİZ 1 KG
HERKESE BOL ŞANS DİLİYORUM

Gökhanlar Ticaret | Facebook

:1::1: komik geldi bu yarışma bana nedense :9::27:

Geçtiğimiz hafta yemeksepeti.com üzerindeki "Eczaonline'dan 25 TL indirim çeki" kampanyasına kaç katılımcı olmuştur?
eczaonline sorusu bilen varmı ?

kızlar trendyol yapı kredi kodlarını bir an önce kullanmanızı tavsiye ederim çünkü millet yolunu bulmuş kodları kombinasyonlayıp kod türetiyolarmış ve tutuyomuş..
ey maşallahhh :53::53::53::53::53:

bu organik şeysini başka bir mailden denedim
bu defa hemen geldi aktivasyon maili
cevapladım,tebrik etti teyid istedi
bir de ararlarsa tamamdır bu iş :1:
ama diğeri daha ilk günü doldurduğundan kontenjanını, bundan ümidim yok:31:

cnm bu nasıl oluyo. yapı kredide hasabınmı olması gerekiyo yoksa herkes yapabiliyomu

yaa inanmiyorum arkadaslar yaa bu Batik 30.000 gece yarisi da gecebilecegini tahmin edememismi de böyle bir yarisma düzenliyor.. metin falan yok.. gecenin bir yarisina kadar bekledik simdi birde sabaha kadarmi bekleyelim?! :))

Back
X