Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

bu sabah :49:anamgile de geldi,:52::52::46::46:tel ile aramadılar teyit için ama, göndermişler..:55:
bana yine yok..anam çok şanslı kadın,benim gibi kızı var, ordan belli zaatiii:27::26::26:

daybuyday dan yaptığım paşabahçe alışverişim geldi..
sağlamca hemde, arkadaşlarında dediği gibi çok emniyetli paketlemişler..
bir de duru jellerim geldi..:21:
bugün kargo günümmüş:55::55::52:

:111::111::111:
duru aradımı sizi acaba

maşşlah sana şansın boll olsun hepppp:nazar:
anaaaammm bizede gönder azzzzz :30:
o durudan nefret ediorum o kadra çok oynnadımki gece gündüz tv izlerken başka bişey yapmadım bi taraftan oynadım ama bişey kazanamadım:43::43:
ahada kıskandım şu anda seniiii :35:

ay dilini ısır..:nazar:

yılbaşından öncesinden şubata kadar bişey kazanamadım..
şubat şanslı geldi..:46:

duru jellerin karamela şekerli olan biraz ağır kokuyor,diğerleri güzel..
en güzeli mangolu dondurma:131:
oğluşumda oynamıştı durunun oyununu,
anne benim sayemde kazandık demez mi? küstah veletim:emir_bebek::emir_bebek::9::9:

Canım postun adı : Deniz akkaya milla by trendyol kamera arkası görüntüleri
Ürünün adı: Turkuaz avize baskılı 2'li bluz

Postların hepsine baktım tek bu videoda var o ürün

facebooku diil, blog sitesini söylemiş canım

Son düzenleme:
ilkk hediyemii aldımm teyteyyy organikçelebiden geldi bebek bakım seti içinde bebek losyonu ve yağı var çok güzel kokuyorrr ..üzerinde her biriinin fiyatı 19 yazıo ama bana bedeva teytey:1::1::1::1::16:

Canım postun adı : Deniz akkaya milla by trendyol kamera arkası görüntüleri
Ürünün adı: Turkuaz avize baskılı 2'li bluz

Postların hepsine baktım tek bu videoda var o ürün

facebooku diil, blog sitesini söylemiş canım

yok cnm oscarın en şık çiftleri olucak:27: ben şimddi buldum:16:

Yarışma şöyle gelişecek:

İki A4 sayfasını geçmeyecek şekilde çevre konusunda bir öykü ya da senaryo yazıp 23nisanoyku@hurriyet.com.tr e-posta adresine gönderin, öykünüz veya senaryonuz çizgi film olsun!

Bu öyküler jürimiz tarafından değerlendirilecek ve ilk üçe girenlere ödülleri verilecek…

İşte ödüller:

Her hafta 1 kişi Sony DRC-SX21E Dijital Kamera kazanacak ve 5 hafta sonunda seçilecek öykü veya senaryo filme çekilip televizyonda yayımlanacak!
Unutmayın! Öykü ya da senaryonuzun uzunluğu en fazla iki A4 sayfası boyutunda olacak.

Haydi!
Hemen öykünüzü yazmaya başlayın ve 23nisanoyku@hurriyet.com.tr adresine gönderin...

kızlaaaaaaarrrrrrrrr lımangoya fırıs yaptım anlık hedıye cekı kazandım:52: daha onceden de 20 tl vardı ıkısını bırlestırebılıyomuyum

Yarışma şöyle gelişecek:

İki A4 sayfasını geçmeyecek şekilde çevre konusunda bir öykü ya da senaryo yazıp 23nisanoyku@hurriyet.com.tr e-posta adresine gönderin, öykünüz veya senaryonuz çizgi film olsun!

Bu öyküler jürimiz tarafından değerlendirilecek ve ilk üçe girenlere ödülleri verilecek…

İşte ödüller:

Her hafta 1 kişi Sony DRC-SX21E Dijital Kamera kazanacak ve 5 hafta sonunda seçilecek öykü veya senaryo filme çekilip televizyonda yayımlanacak!
Unutmayın! Öykü ya da senaryonuzun uzunluğu en fazla iki A4 sayfası boyutunda olacak.

Haydi!
Hemen öykünüzü yazmaya başlayın ve 23nisanoyku@hurriyet.com.tr adresine gönderin...

facebook linkivarmı acaba bu yarışmanın

3 gun önce kazandığım tencerem burdan bi arkadaş sayesınde kazanmıştım
gazete vatandan kazandığım divas teştaş pırlanta ama biraz ufak
perabutik ayakkabım ve bı blogdan kazandığım oğlumun resmi baskılı çikolata
ayrıca 2paket bebımo geldi
$2012-03-03 09.17.13.webp $2012-03-03 09.17.50.webp $Görüntü002.webp $Görüntü009.webp

Son düzenleme:
3 gun önce kazandığım tencerem burdan bi arkadaş sayesınde kazanmıştım
gazete vatandan kazandığım divas teştaş pırlanta ama biraz ufak
perabutik ayakkabım ve bı blogdan kazandığım oğlumun resmi baskılı çikolata
ayrıca 2paket bebımo geldi
Eki Görüntüle 359515 Eki Görüntüle 359516 Eki Görüntüle 359517 Eki Görüntüle 359518

güle güle kullan..

kuzenim adına kazandığım, benim o püskevitler ulaşmış kuzene..:55:

yani, benim o püskevitleri gelmeyenler üzülmesin, yavaş yavaş geliyor..

Yarışma şöyle gelişecek:

İşte ödüller:

Haydi!

Bir çevre teknikeri olarak tam benim alanım.Umarım öyküde başarılı olurum.:44:

Teşekkürler canm.

selam kızlar
veet ten kolye kazanmısım bende birde trendyolun dünkü reklam kampanyasından kazanmısım 20 tl
dün birde tesdüfen gördüm max depo diye bi yer tebriklerr kazandınız diye face den msj atmıs 23 şubatta adres tel istemişler ben dün attım geç attığım için hakkımı kaybetmişmiyimdir birde hediyesi ne acaba bilen var mı yada kazanan sayfasına baktım ama hiç bişey anlamadım
bu arada hediye kazananları tebrik ederim
gelenlerde güle güle kullansınlar

Back
X