Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar kidycity.com da kullanılmak üzere 20 tl lik kodum var
alt limitsiz
eğer isteyen olursa trendyol 10 tl kola kodula değişebiliriz.

bende salak gibi seviniyorum ya neyse parca parca alıcaz artık en azından farklı butıklerdekı kargoları aynı yapsalar barı

SiliconPower-Turkiye
‎1.Etkinlik kuralı: SP facebook paylaşım sitesinde her 100 üyeden biri için 1 adet VIP özel USB bellek hediye verilecektir.
2.Etkinlik süresi: 01 Mart 2012, 12:00 – 31 Mayıs 2012 (GMT+08:00).
3.Ödül: VIP exclusive Touch 835 4GB flash sürücü. Kazanan kişinin adı, flash sürücünün arka kısmına lazer ile işlenecektir. (Her kişinin sadece bir ödül hakkı vardır.)
SiliconPower-Turkiye - Duvar | Facebook

Ar Yıldız 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde,
"Kadının Değerini Bilen Erkekleri" Ödüllendiriyor...
Haydi hanımlar, "Eşiniz değerinizi nasıl biliyor?" en çok 8 cümle ile yorumlayın, fotoğrafını eklemeyi de unutmayın.
En çok beğeni alan 8 finalistin hediyesi; Ar Yıldız'ın ev tekstili
markası Maxstyle'den, Velsoft çift kişilik bornoz takımı.
Yıldız Ablanız'ın finalistler arasından seçeceği birincinin ödülü ise, Nisan sonuna kadar,Side Crystal Palace'da çift kişilik 3 gece 5 yıldızlı ikinci balayı...
Son katılım 8 Mart akşamı saat 17.00'ye kadar.
İyi örnekleri çoğaltalım, alkışlayalım...

Senveben tencereni iyi günlerde kullan.

Doga Dukkanı
Saat 15:00'te soracağımız soruya doğru yanıt verecek ilk 3 takipçimize, birbirinden leziz çaylardan oluşan Şehr-i Çay paketi hediye!

Arno Mobilya
Günaydın Arno Mobilya takipçileri! Arno Mobilya'nın 14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle düzenlediği "Senin Yerin Benim Yanım" kampanyasında yapılan çekiliş sonucunda 1 adet London Kanepe'yi kazanan ERTAN KAPTAN'ın bize 7 gün içinde ulaşmaması üzerine, London Kanepe, yedek talihli olan SİNEM ÜMİT'in olmuştur. Talihlimizle, 10 Mart 2012'ye kadar irtibata geçilecektir. Kutluyor, iyi günlerde kullamasını diliyoruz.

Markafonim
Daybuyday'in 1.Yıl Şerefine herkese T-shirt ve 10 TL hediye çeki

Kampanya Koşulları:

• Daybuyday.com’dan yapılan her sipariş için Modajenik T-shirt hediye edilmektedir.
...

hurriyet.com.tr Hediye Kitap Günleri tüm hızıyla devam ediyor. Soruyu doğru yanıtlayan 20 kişi Hediye Kitap Günleri’nin şanslı okurları olacak. Şimdi sıra İbrahim Yıldırım'ın kaleminden okuyucuyu derin bir Nişantaşı yolculuğuna çıkaracak Nişantaşı Suare kitabında.

cevap a şıkkı

kızlar daybuyday in açıklaması var sitede 10 tl ve tişört 100tl ve üstü için geçerliymiş haberiniz ola..
bide bebeğimebakım hangi kargoyla geliyodu?

hurriyet.com.tr Hediye Kitap Günleri tüm hızıyla devam ediyor. Soruyu doğru yanıtlayan 20 kişi Hediye Kitap Günleri’nin şanslı okurları olacak. Şimdi sıra İbrahim Yıldırım'ın kaleminden okuyucuyu derin bir Nişantaşı yolculuğuna çıkaracak Nişantaşı Suare kitabında.

cevap a şıkkı

lınkını bulamadım bunun

Facebook

Back
X