Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Batik ‏ @BatikModa Yanıtla Retweetle Favorilere ekle · Aç
"30.000 yarışmamızın" kazananı Ceyda Öztürk olmuştur. Kendisini kutlarız. İletişim bilgilerini

Senveben tencereni iyi günlerde kullan.

Doga Dukkanı
Saat 15:00'te soracağımız soruya doğru yanıt verecek ilk 3 takipçimize, birbirinden leziz çaylardan oluşan Şehr-i Çay paketi hediye!

5.80 tl kargo ücreti ödüyorsunuz haberiniz olsun arkadaşlar:40::40::40:Geçenlerde kazanmıştım da :2::2:

Uzun bir aradan sonra tekrar karşınızdayız. Yoğun istek üzerine yeni bir yarışma düzenliyoruz. Bu yarışmamızda diğer yarışmalarımız gibi çok basit.
Yapmanız gereken polosepeti.com sayfamızı en çok kişiye önermek. Bir Bay ve Bayana şuana kadar verilmemiş hediyeler verilecektir. Hediyelerin görselleri az sonra yüklenecektir.
Yarışma kuralları;
Başlangıç ve Bitiş Tarihleri: 03/03/2012 - 06/03/2012 (15:00)
Verilecek Hediyeler
California Polo Club Bayan Çanta
California Polo Club Erkek Çanta
Katılım Şartları;
PoloSepeti.com sayfasını beğenmek
En fazla Arkadaşınıza önermek
Önerme işlemi bittikten sonra Istebukacmaz | Facebook sayfasına gelerek duvarda gerçek adınızla bir konu açarak, önerdiğiniz arkadaşlarınızın konu kısmına "Beğendim" diye yorum yapması yeterlidir.

kızlar doğa dükkanı bana mesaj göndermiş:31:

Beren Hanım Merhabalar;

Genelde hediye edilen ürünlerin kargo ücretlerini alıcılar öder, alışverişlerde ise belirli bir ücretin üstündeki alımlarda kargo ücretini şirket yaptığı kampanyaya göre ödemesini gerçekleştirir.

Şirket olarak sadece mix çay paketimizi ve yanında kupa vererek kampanyamızı gerçekleştirmekteyiz. Kargo ücreti bu kampanyanın içine dahil değildir. Gelen taleplere göre şirket olarak bu istekleriniz değerlendirelecektir.

Şehr-i Çay mix paketimizin içinde 50 süzen poşet bulunmakta ve her çeşitten yeterli miktarda bulunmaktadır

Saygılarımızı sunar, İyi Günler Dileriz

Back
X