Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

6 şubatta kazandığım duru duş jellerim şimdi geldi. gelecek birşey kalmadı yeni hediyeler kazanmak lazım.:9::9::9:

bend eıkı adet kazndım amam hala gelmedı bırı ıkız annelerındne cocuk askısı dıerıde clup okeyden :17: daha gelmedı gelsede sısırıp bogazdan salsam dıe beklıorum :D

bu doğa dükkanıyla uğraşmazsam banada beren demesinler çay kazanmak için değil doğruyu onların yüzüne vurmak için uğraşıcam

Benim duru duş jellerim geldi.
Avon rujlarımı ,
Kombi stickerimı bekliyorum.
Olursa organicare ve organikcelebidekiler var.
Dankekten umutluyum:1::1:

Kardeşime de ducros gelmiş.
Geçen veetten kazandığı patik bitmiş onun yerine ev botu göndermişler twigyden:27::27:

kızlar bebeğim.comdan kazandığım ürünler geldi az önce paylaşan arkadaşa teşekkür ediyorum sizlerin de geldi mi

Organiklerim geldi ay çok mutluyum ilk defa birşey kazandım:))))))))))))))))))))))

pardon bebegimebakim.com olacaktı:)

kızlar banada bebek losyonuyla saç kremi geldi sizlere de aynısı mı geldi
birde saç maskesi varmış ondan çok memnun kalmış herkezzz
neyse buada şükür ilk hediyemmm:16:

kızlar doğa dükkanım sayfasında hakkımı savundum eee 10 kişi filan da beren haklı diyince admin benle hemen irtibata geçti lütfen arkadaşlara ttelefonunuzu adres bilgilerinizi verin daha fazla devam etmesin tartışma dedi işte bu Allah doğru söyleyenin yanında. Ben hakkımı savundum eğer sizede böyle bişi yaparlarsa susmayın hakkınızı savun hangi internet sitesi olursa olsun:49::49:

Son düzenleme:
valaha öyle kargo 6 milyon verdikleri 3 liralık çay oldu sana 9 milyon oh be:47::47:

5.80 kargo ödüyosun sadece gelen şeyler basite alınacak ürünler değil.Ben int baktım bana 2 adet gönderdikleri maskenin 7 tanesi 40 lira..Ki daha bi çok çay var kupa var içerisinde..:ssz::ssz:

Back
X