Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Sayfamızda ve gelen mesajlarda paylaşımda bulunduğunuz %20 markafoni indirim sağlayan program hakkında gelen maillere karşı dikkatli olmanız gerektiği, böyle bir programın Truva adı verilen bir trojen olduğu ve bu trojenin bilgisayarınızdaki bilgileri 3.şahısların erişimine açtığınızı bildirmek isteriz.

Böylelikle kredi kartı bilgilerinizin yada diğer güvenle korunması gereken bilgilerinize erişebilmeleri mümkündür.

Böyle durumlarda şikayetiniz yada mağduriyetiniz için, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığına başvurabilirsiniz.

.:KOM DARE BAKANLII:.

Ve İlk Hediye Çekilişinde Kazanacağınız hediyeyi paylaşıyorum.
Flormar’dan Miracle Colors Lip Gloss VE Coquet Accessoriesden Süpriz Bir Bileklik Kazanıcak.
Yapmanız gereken resmi profilinizde paylaşıp
beğenmeniz be buraya yorum yapmanız işte bu kadar basit....

https://www.facebook.com/pages/E%C4%9Flenceli-Hediyeli-Site/187157358053274

Yarışma kuralları;
Görseli Beğenip ''herkese açık olarak'' paylaşan üyelerimiz arasından yapılacak çekiliş ile 1 kişiye
''ve''
Yorumunu ve sayfayı en çok beğendiren üyemize harika ayakkabılar hediye !!!...
Kazanan üyelerimiz stok durumuna göre tüm ürünler içerisinden kendi hediyelerini kendileri seçecektir.
... * üye sayımız 3500 olduğunda yarışma sonlanacaktır.* yorumunuzu beğenen kişilerin sayfamızı da beğenmesi şarttır,sayfayı beğenmeden alınan beğeniler geçersiz sayılacaktır
HERKESE BOL ŞANS…
https://www.facebook.com/pages/Fashion-shoes/200973333252449

https://www.facebook.com/photo.php?...404800329536414.114287.200973333252449&type=1

Son düzenleme:
en çok beğeni yazan yarışmaları sevemiyorum nedense :/

bendeee, çünkü insanlar fenaaa destekçi toplamış,rekoru kırmak mümkün bile değil. valla sık sık gördügüm bi kız var 3 bin küsür arkadas begenisi,amannn dedim uzak duruyorum benim cüssem ne yarıscam onlarla :1::27::27:

bendeee, çünkü insanlar fenaaa destekçi toplamış,rekoru kırmak mümkün bile değil. valla sık sık gördügüm bi kız var 3 bin küsür arkadas begenisi,amannn dedim uzak duruyorum benim cüssem ne yarıscam onlarla :1::27::27:

şuana kadar en fazla 819 oy toplayabıldım ve yarışmayı da 4. olup kaybettim :) ondan sonra tövbeliyim :)
son 1 aydır blog kampanyalarına dadandım inşallah bol bol kazanırım :)

şuana kadar en fazla 819 oy toplayabıldım ve yarışmayı da 4. olup kaybettim :) ondan sonra tövbeliyim :)
son 1 aydır blog kampanyalarına dadandım inşallah bol bol kazanırım :)

yok kuzumm bende okdr oy bile yok,arkadaslarım dalga geçiyo artık benmle.bende bıraktım oy işlerini:27: bloglara bende dadandım güzel oluyor ödülleri çünkü. keşke paylasabilecegimiz bir format olsa :40: Allah kazancını bol etsin canımmm,emek ve zaman harcıyoruz sonuçta. annem hamilesin günah diyo ama napim diyorum zorla degilki gönüllerinden kopuyo insanların :1::1:

aynen mıllet bırbırnı yıyo cekılısten cıkarsa sansıma hedıyeler yoksa begenılı bı nescafeye bıle 3 kısı bulamadım arkadaslardan =(((
canm senın avon ve corbalar geldı mı corbalar sıraya gore gonderelecektı ama benm avon oldu ıkı hafta gelelı maıl at bence

aynen mıllet bırbırnı yıyo cekılısten cıkarsa sansıma hedıyeler yoksa begenılı bı nescafeye bıle 3 kısı bulamadım arkadaslardan =(((
canm senın avon ve corbalar geldı mı corbalar sıraya gore gonderelecektı ama benm avon oldu ıkı hafta gelelı maıl at bence

:1::1: öyle zaten hayatım şansımıza çıkarsa,yoksa mesleğimiz değilki bu bizim:40: yok canım yaa benim ne avondan ne de çorbalardan ses yok , çorbaları sordum sallamadılar pek sırayla dediler ama benim sıram epeyy geçti.
avona gıcık oldum aslında , mail adreslerinide bilmiyorum yani o kazandıgımı zaman adres teyidi için yolladıkları mail adresleri var,ona mail attım ama cvp falan gelmedi:14:

:1::1: öyle zaten hayatım şansımıza çıkarsa,yoksa mesleğimiz değilki bu bizim:40: yok canım yaa benim ne avondan ne de çorbalardan ses yok , çorbaları sordum sallamadılar pek sırayla dediler ama benim sıram epeyy geçti.
avona gıcık oldum aslında , mail adreslerinide bilmiyorum yani o kazandıgımı zaman adres teyidi için yolladıkları mail adresleri var,ona mail attım ama cvp falan gelmedi:14:

avon dıger kıremlerde de sorun cıkarmıstı galıba su 3000 tane olanda ama bence gelır canm ben avondan yazın kırem kazanmıstım baya gec gelmıstı benmde bı suru mesaj atmama ragmen evy baby kazandıgım bebek bezını gondermedı sankı zorla kampanya yaptırdık adamlara bıde gecen kervan hedıye cekı verıodu admını cok kaba kovar gıbı seyler yazmıs bana sınır oldum begenmekten vazgectım :20:

avon dıger kıremlerde de sorun cıkarmıstı galıba su 3000 tane olanda ama bence gelır canm ben avondan yazın kırem kazanmıstım baya gec gelmıstı benmde bı suru mesaj atmama ragmen evy baby kazandıgım bebek bezını gondermedı sankı zorla kampanya yaptırdık adamlara bıde gecen kervan hedıye cekı verıodu admını cok kaba kovar gıbı seyler yazmıs bana sınır oldum begenmekten vazgectım :20:

evet yaa sanki zorla kampanya yaptırıyoruz,reklam yapmak için ugrasıyorlar katılıyoruz sonra da afra tafra çekiyoruz. başlarım kampanyalarına.:41::41: gıcık oldum:27:

evet yaa sanki zorla kampanya yaptırıyoruz,reklam yapmak için ugrasıyorlar katılıyoruz sonra da afra tafra çekiyoruz. başlarım kampanyalarına.:41::41: gıcık oldum:27:

aynen canm sana katılıyorum hem yapıolar kampanya hemde hedıyeler ortada yok ısmını karalıyolar fırmanın benımde sınır oldugum fırmlar var hakkıyla yapamıolar su ısı yapmıyacaksan hayalı hedıyelerle kampanya baslatma :41:

https://www.facebook.com/Bitenekadar Takipçileri Kazanmaya Devam Ediyor.
3 şanslı takipçimiz Panther MD-A3 Özel Tasarım Hoparlör hediye ediyoruz.
Kazanmak için hemen aşağıdaki Panther MD-A3 Özel Tasarım Hoparlör resmini paylaşıp yorumlayın.
5 Mart 2012 Pazartesi saat 15:00 e kadar sende beğen-paylaş bu fırsatı kaçırma.

Ürün : Panther MD-A3 Özel Tasarım Hoparlör

Herkese Bol Şans.

Çekiliş RANDOM.ORG - True Random Number Service üzerinden yapılacaktır.

Dikkat! Beğendiği halde paylaşmayan, paylaştığı halde yorum yazmayan, takipçilerimiz Facebook kısıtlamaları nedeniyle çekilişe dahil edilememektedir. Lütfen Beğen-Paylaş-Yorumla üçlüsüsünü tamamladığınızdan emin olunuz.

Sitesine burdan üye oldum 30TL yükledi hesabıma, şimdi kurcalıycam bakalım :44: - Baktım da buraya ekleyeyim dedim; Kumbaraya atmış parayı her alışverişte 2TLsi kullanılıyomuş, yani kargodan 2TL düşüyo gibi düşünülebilir, çok da karlı değil.

Son düzenleme:
kızlar trendyol hediye çeki lazım bu sabah için bana kullanmayacak olan varsa bana özel mesajla iletebilir mi?

daybuyday, yada pizza hut kodu ile değişebiliriz,bu sabaha erken saatlerde lazım,msj atarsanız sevinirim:13:

Back
X