Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

bende bunu yazım aynen cnm hadi hayırlşısı bu arada gül mahmut bizden mİ:23:

aaaa bebeğim bakımdan mı onlar ben organik çelebi sandımdı:27:

banada aynıları geldi cnm daha bugün

evet cnm bebeğime bakımdan çünkü diğer arkadaşlarada aynısı geldi...organik çelebiden güneş kremi gelcek,
yanlış hatırlamıyosam yurt içi kargoyla geliyor cnm. bana 2 gün önce geldi.:34:

hımm anladım cnm teşekkür ederim.cumartei mng kargo gelmiş evde yoktum eşim bgn alcak da başka beklediğim kargo yok süper fresh dir diye sevindim bende

https://www.facebook.com/NIVEAFORMENTurkiye
“Yine mi Pazartesi?” diyorsan sana enerji verecek bir haberimiz var! Çekiliş ile anında enerji veren NIVEA FOR MEN Skin Energy Q10 Tıraş Jeli + Q10 Double Action Balsam seti kazanan 10 kişiden biri olmak için saat 24:00’e kadar yanıtla: Bugün Pazartesi değil Cumartesi olsa ne yapardın?

https://www.facebook.com/photo.php?...9594771273.117408.149399206273&type=1&theater
BEĞEN PAYLAŞ KAZAN BAŞLIYOR 2 üyemize hediye veriyoruz tek yapmanız gereken beğenin paylaşın yorumlayın kazanma şansı yakalayın

kızlar dankekin cevaplarını bulan varmı acaba??

bu arada sana paketinden çıkan şifrem var isteyene verebilirim..

selam kızlar :3:
oğluma oda takımı aldık günlerdir onu temizlemek yerleştirmekle uğraştım :emir_bebek: şimdide gel gör ki boya kokuyo ve oğluşumu odada yatıramıyorum.Boya kokusundan gözlerim yanıyo ve ellerim kaşınıyo :31:Günleridir giremedim bu yüzden
maşallah ne kaaaa çok şey yazmışsınız yeni bitirebildim:23:
kazananları başta kontesi tebrik ederim güzel günlerde kullanın :42:

oğluma oda takımı aldık günlerdir onu temizlemek yerleştirmekle uğraştım :emir_bebek: şimdide gel gör ki boya kokuyo ve oğluşumu odada yatıramıyorum.Boya kokusundan gözlerim yanıyo ve ellerim kaşınıyo :31:Günleridir giremedim bu yüzden

canım hayırlı olsun o koku çıkana kadar sakın yavrunu o odada yatırma :emir_bebek::nazar::emir_bebek:

theramedden kazandığım henkel bakım ürünleri geldi ama içinde syoss şampuan yokk :50::50::50: çok üzüldüm yarışmada gösteriyodu onu onun yerine gliss varr :31:
feci saç döküyormuş zaten, iyi olmuş gelmemesi :1:

teşekkürler canımmm:23: geçmiş olsun:18:

Bende buldum bişiler
Jenga,Logitech z110 Stereo Speakers, Metin AROLAT tarafından imzalanmış 7 Adet Albüm, Monopoly, Tabu gibi hediyeleri veren sistem şu şekilde çalışmakta...

yuztik.com a üye olan kullanıcıların yapması gereken tek şey, sitede bulunan 10.000 kutudan 100 tanesine rastgele tıklamak. Her tıklayışta 1 ve 100 aralığında sayı üreten kutulardan çıkan puanların toplamı, kullanıcın "Gün Toplamı" puanı oluyor. En yüksek puanı alan kullanıcı ise koşulsuz şartsız olarak günün hediyesini kazanıyor.

Ayrıca Reklam verenlere 99 ipad2 ve 1 adet Volvo S40 Verilmekte..

Herkese başarılar..
Yüz Tık'la Kazan!

Arkadaşlar mynetin mail servisi bende çalışmıyor öğlenden beri sizde de öyle mi :50::50::50::50:

Back
X