Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Caramio

Tahmin et bakalım, sence fotoğraftaki kapta kaç Caramio var??

bi bakın kızlar süpriz bişey olabiliirrr..

selam kızlar :3:
oğluma oda takımı aldık günlerdir onu temizlemek yerleştirmekle uğraştım :emir_bebek: şimdide gel gör ki boya kokuyo ve oğluşumu odada yatıramıyorum.Boya kokusundan gözlerim yanıyo ve ellerim kaşınıyo :31:Günleridir giremedim bu yüzden
maşallah ne kaaaa çok şey yazmışsınız yeni bitirebildim:23:
kazananları başta kontesi tebrik ederim güzel günlerde kullanın :42:

cnm güzel günlerde kullansın oğluşun.
aynı durumu bende yaşadım. 1 ay kullanamadım odayı.
sana tavsiyem sakın kokusu çıkmadan kullanma. kapaklarını açık bırak, rafları çıkar, camını açık bırak ve hergün yüzey temizleyici ile silersen 1 ay sonra koku falan kalmıyor cnm. :)

Dünya Kadınlar Günü’nde Flormar sanata dokunuyor, makyaj ürünleri tuvalle buluşuyor!
“Tuvaldeki benim mesajım olmalı!” diyorsan, #flormart hashtagi ile Twitter’dan ya da bu resmin altına yorum olarak mesajını yaz. Flormar jürisi tarafından en çok beğenilen mesaj hem tuvale resmedilecek, hem de sahibine en güzel Flormar ürünleriyle dolu büyük boy şık bir makyaj çantası kazandıracak. Ayrıca jürinin seçeceği 5 mesajın sahibine de yine Flormar ürünleriyle dolu şık birer makyaj çantası hediye!

https://www.facebook.com/flormarcosmetics#!/photo.php?fbid=337225982981349&set=a.258561117514503.56938.215842538453028&type=1&theater

hatunlar üşenmedim, dankek in video sunu indirdim, gomplayerla saniyede 7kare şeklinde izlediiimmmm
veee, gol 4.sn de :114:

canım hayırlı olsun o koku çıkana kadar sakın yavrunu o odada yatırma :emir_bebek::nazar::emir_bebek:

sorma yaaa ben dayanamıyorumki oğlum nasıl dayansın.kapısını kapattım ama kapı açılınca direk odaya dalıyo merak ediyo :10:

cnm güzel günlerde kullansın oğluşun.
aynı durumu bende yaşadım. 1 ay kullanamadım odayı.
sana tavsiyem sakın kokusu çıkmadan kullanma. kapaklarını açık bırak, rafları çıkar, camını açık bırak ve hergün yüzey temizleyici ile silersen 1 ay sonra koku falan kalmıyor cnm. :)
çok tşkler.Mobilyacıda dedi senin gibi 1 ayda gider dedi.Kapaklarınıda dediğin gibi açık bıraktım.Bu kış gününde bile pencere gündüzleri hep açık.

bende dankeki cevaplamadım daha emin olmadığımdan ama ducrosun cevabına netten baktım karabiber/beyazbiber olucak :23:

0543235...bir numaradan arandınız mı ben aranmışımda şimdi arıyorum sürekli meşgul yada aranmıyor

ülker ducrossss

Kazananlar:
1- Ayşegül Bozkurt Baltacı
2- Ayşegül Akbulut
3- Ceren Seyyatoğlu
4- Ceylan Tiftik
5- Elif Özel
6- Fatih Asma
7- Hatice Marlalı
8- İnci Tanlak
9- İnci Özkul
10- Kubilay Nurlu
11- Manolya Gülay
12- Mehtap Alim Kavlak
13- Melek Niyaz
14- Murat Sürel
15- Nurgül Başkurt Sert
16- Ömer Dilek
17- Özlem Elmacıgil
18- Sema Yıldırım
19- Senem Demir
20- Süheyla Baloğlu

Ülker Ducros Hediyeli Soru Kampanyamıza gösterdiğiniz ilgi için herkese teşekkür ederiz.
yine yokummm yaaaaa püffffffff :ssz:

DUCROS

"Piper nigrum bitkisinin meyveleri tam olgunlaşmadan toplanıp kurutulursa __________ olgunlaştıktan sonra toplanıp işlenince __________ elde edilir" cümlesindeki boşlukları "Karabiber / beyazbiber" olarak doğru tamamlayan şanslı 20 katılımcımız aşağıdaki listede!

Kazananlar:

1- Ayşegül Bozkurt Baltacı

2- Ayşegül Akbulut

3- Ceren Seyyatoğlu

4- Ceylan Tiftik

5- Elif Özel

6- Fatih Asma

7- Hatice Marlalı

8- İnci Tanlak

9- İnci Özkul

10- Kubilay Nurlu

11- Manolya Gülay