Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Annelik akademisi dergisi.. bugun bana da geldı. 3tl kargo ücreti. ben aldım. geri göndercektim diyemedım bı an ...
kızım yırttı sayfalarıpek işe yarar bişey yok.
birdaha göderirlerse kabul etmıcem bende![]()
bnmki gbi duruları gelmeyen vra mı halaaa
ben varımm:2::2: duvarlarına yazdım iletişime geçilecek dediler.ama hala tık yok..1 ay oldu yaa..![]()
kızlar bunlara nasıl uye olup aldınız bende ıstıyorum yaa lutfen bırı lınkını yollasın
Eki Görüntüle 361591 Eki Görüntüle 361592 Eki Görüntüle 361601
bu üçünü birlikte 9.60 tl ye almıştım bugün geldi fakat demliğin sapı maviymiş ve kapağı yokmuşhediye çekimle almıştım o yüzden geri göndermeyeceğim
ama çok üzüldüm demliği çok beğenmiştim
![]()
bnmki gbi duruları gelmeyen vra mı halaaa
benimde daybuyday den 10 tl var ama kullanamıyorum kargo ücretyle 10 lira olarak bişey alıyorum kart istiyor yinede nasıl yapacam öncede yazdım ama cvp veren olmadı bana![]()
Çekle de olsa, 0.01 kuruş dahi olsa alışveriş yapabilmenz için kredi kartı bilgisi vermeniz lazım.
Yaa kızlar kırmızı kasaya yeni merak salmıştım, bir kere kullandım çek, aklımca biriktirip kullancaktım, burda da dedim bir sürü cola aldım diye, niye demiyosunuz bitiyo elini çabuk tut diye. Kalmamış trendyol; stok 0 isyanlardayım :2:
Yüklenir tekrar canım,sık sık yenileniyor,çekler çabuk tükeniyor,kampanya uzadığına göre, tekrar yükleme mutlaka olurama sık sık kontrol etmende fayda var..
Kızlarrr kaç cola ya çek veriliyor ki? Cola alınan parayla alışveriş yapılsa daha mantıklı değil mi
Iykkkk nefret ederim coladan :26: