Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

cnm trendyolda varsa özellikle alabilirim :26: ama onda aklatarılmıyo muydu:30: markafoni limango vipdükkan trendyol ve daybuyday de hesaplarım var cnm benim bunlrdan biri varsa rica edeblrm senden

canm trendyola bende talibim:26: daybuday da var ama yollanıyormu bilmiyorum fikirmetreye üye olup anketleri doldurup hediye çeki kazanabilirsin:29: en çok limango çekim var oda işe yaramıyor:26:

evt baktım şimdi bende de görünmüyor çek

görünüyor canm şuan bende:26:

birleşmiyosa bişeye yaramaz bu çekler ne daybuyday ne limago..Kargo verirse daybuyday kullanırım yoksa kullanmam:ssz::ssz:

bende aynı şekilde birleşseydi bari kullanırdım ama böle bi şeye yaramıyor:ssz:ne hayaller kurmuştum 8 mart için:43:

canm trendyola bende talibim:26: daybuday da var ama yollanıyormu bilmiyorum fikirmetreye üye olup anketleri doldurup hediye çeki kazanabilirsin:29: en çok limango çekim var oda işe yaramıyor:26:

fikirmetreye üye olmuştum bi 10tl çek geldi onu da kullanayım dedim son gün kullandım ve iade ettim olmadı pantolon.geri de yüklemezler snrm o kdr çok hesabım olmş ki alışveriş sitelerinde çoğundakileri kaçırmışım hediye çeklerinin süresi dolmş.şu trendyol da tv kampanyası yapmadı gitti ya bi ara nsl yapıyodu bıkmıştım artık şimdide mumla arıyoruz:51:

ayyy ne kadar safım yaaa meğersem cevapları yazmışsınızzz. ben de yarışma var yazısını görür görmez koşturm trendyola tek tek saydım sonra buraya bi baktım ki cevaplar zaten varmışş :14::14:çok geç kaldım emininm neyse sağlık olsun :1:

hepimizn elinde limango çekleri patladı desenize..:35::27:

kargo bedava olsa, ne güzzzel olurdu:56::52:

bu arada geçen hafta eşim adına ptt ile bi zar geldi. içinde ipana facebook 2 kampanyasından (milli piyango tarafından düzenlenmş) 223 tl değerinde oral b elektrikli diş fırçası kazandığımız yazıodu. bilgilerinizi yollayın hediyeyi yollayalıım dediler. face de araştırıoz günlerdir ama bi türlü eşim nereye katılmış nerden kazanmış bulamadık. bugün yolladım postayla. bakalım gelecek mi :26:

bende şimdi crocs butiğine girmiştm 1 saat içinde aktif olucak 10tl indrm kazanmışm isteyene vereblrm. merak ettiğim limangoda kargo bedava olunca hediye çekleri birleşmiyo mu kargo bedavayken kargo mu ödüyoruz yoksa çek mi kullanamıyoruz nasıl arkdaşalr?

hemenevinde
‎7 Mart 2012 Çarşamba günü hediye kampanyasında yoğun ilgi gören ve hediye edilmesi istenilen Nicer Dicer Plus Pratik Doğrayıcı Set'ten 1 adet hediye edeceğiz.
Yine Yapmanız gereken tek şey ürün resimini begenip aynı zamanda da paylaşmanız.

https://www.facebook.com/hemenevinde

limangoda bir sorun var.
siparişimin onaylanması çok güç oldu.
3 kere başa döndü sayfa vs
neyse ki hallettim.
dünyanın ojesini aldım :1:

fikirmetreye üye olmuştum bi 10tl çek geldi onu da kullanayım dedim son gün kullandım ve iade ettim olmadı pantolon.geri de yüklemezler snrm o kdr çok hesabım olmş ki alışveriş sitelerinde çoğundakileri kaçırmışım hediye çeklerinin süresi dolmş.şu trendyol da tv kampanyası yapmadı gitti ya bi ara nsl yapıyodu bıkmıştım artık şimdide mumla arıyoruz:51:
:ssz::ssz:trendyol u dört gözle bekliyorum ama yok yok:50:

:52::52::26:evet:50:

bende şimdi crocs butiğine girmiştm 1 saat içinde aktif olucak 10tl indrm kazanmışm isteyene vereblrm. merak ettiğim limangoda kargo bedava olunca hediye çekleri birleşmiyo mu kargo bedavayken kargo mu ödüyoruz yoksa çek mi kullanamıyoruz nasıl arkdaşalr?

birleşmiyor:50: kargo bedava oldda çeki kullanırsan kargo ücreti ekliyor

Evet çekler patladı :27:
Çekle beraber kargonun da düştüğü kampanyalar varsa bildirin kızlar, yoksa birbirimizi frenleyelim, alışverişe girişince durduramıyorum ben kendimi :23:

mesaj kutusu boş yollayabilirsin teşkkkürler tekrar

kapakları sana gönderirken, buraya yazdıktan sonra koltuğun kenarına bırakmıştım, göndere tıklayınca da başka sekmeye geçtim
o arada annem almış kapakları :1: ben de sonra gördüm mesajın gitmediğini
ve malum son, çöpe atmış :27::27:

üzgünüm ama şansına küsmekten başka çare yok, gitti iki kod :)))

Son düzenleme:
bu limangonun hediye çeki ne iş yahu
bir hesapta göründü bir yok oldu
hediye çekini kullanabilen var mı???

Back
X