Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

loreal lancome rubyrose flormar indirimli ürünler
dünya kadınlar günümüze özel kampanyaaaa :))
bugün 25tl ve üzeri alışveriş yapan tüm bayanlara loreal paris 4d magnetic maskara hediyemizdir..mutlu alışverişler ♥

alışveriş site link varmıdır

Flormar | Facebook

"Dünya Kadınlar Günü’nde Flormar ürünleriyle tuvalde yer alacak mesaj benim olmalı!" diyorsan, ister #flormart hashtagi ile Twitter’dan, istersen de bu resmin altına yorum olarak mesajını yaz. Flormar jürisi tarafından en çok beğenilen mesaj hem tuvale resmedilecek, hem de sahibine en güzel Flormar ürünleriyle dolu büyük boy şık bir makyaj çantası kazandıracak. Ayrıca jürinin seçeceği 5 mesajın sahibine de yine Flormar ürünleriyle dolu şık birer makyaj çantası hediye! Flormar Twitter Sayfası için tıklayın: https://twitter.com/#!/FlormarTurkiye

yalnız twitter dan değil, sayfaya da mesajımızı yazabiliyoruz..:31:

Markafonim
Morhipo'da 8 Mart Kadınlar Gününe Özel Kargo Bedava Fırsatı...

Marmara Forum Alışveriş Merkezi
Sorumuza doğru cevap vererek Marni at H&M notebook kazanan takipçilerimiz;

Hande Oren, Yüksel Gazoz, Reyhan Aydın, Damla Sezer, Nur Elmacıgil, Deniz Ipek Küçük, Aynur Avcı, Sinem Acar, Sibel Yakan, Çiğdem Gül oldu. Kendilerini tebrik ederiz.

bu kampanyayı görmemiştim ben :26:

Hepsiburada
Dünya Kadınlar Günü'nde bedava kargo fırsatı burada! Bugün Hepsiburada.com'dan 75 TL ve üzerinde alışveriş yapanlara, kargo bedava ve Max Factor maskara hediye!

Hepsiburada.com

Money Club Kart
Bugün dünya Kazananlar Kulübü kadınlarının etrafında dönüyor! 8-11 Mart tarihleri arasında size özel birbirinden müthiş indirimler Migroslarda sizleri bekliyor!

Markafonim
Vipdükkan'da 8 Mart Kadınlar Gününe Özel Kargo Bedava Fırsatı...

Evmanya
Tüm kadınlarımızın Dünya Kadınlar Gününü kutlarız. Bu özel günde bizim de size özel bir sürprizimiz var!

NIVEA Türkiye
Tüm yaşlanma belirtilerine karşı yanında olan NIVEA Vital, 8 Mart Dünya Kadınlar gününü kutluyor! 11 Mart Pazar gününe kadar bu içeriğin altına yapacağın yorumda bir arkadaşını etiketle, çekilişle hem kendisi hem de arkadaşı için NIVEA VITAL Gündüz kremi kazanacak 10 kişiden biri ol!

evet evet benide aradı kızz okadar sessiz konuştuki anlamadımda iyice..facede form doldurmuşsunuz kanyona gelirmisiniz gibi bişeyler dedi yok dedim.tuba falan gelcekmiş anlamadım neyse:52::51:

yaaa...hemen arkasından aradım bi kadın çıktı.burası ana bine neden aranmış olabilirsiniz dedi. çekilişlere katılıyorum dedim.htc ile ilgili bişeye katıldınız mı dedi.bilemiyorum dedim.sizi tekrar ararlar o zaman dedi..
bende bi heyecanlandım bişey kazandım die.fos çıktı desene:43::43::43:

Günaydın! Kadınlar Günü'nüz kutlu olsun :)

Bugüne özel uygulamamızda sorumuzu cevaplayan 500. kişi olup Lavanda Spa'dan Spa hediyesi kazanabilirsiniz. Ayrıca her 50. kişiden biri olup aromatik yağ hediyesine sahip olabilirsiniz.
Darphin Türkiye - Duvar | Facebook

Darphin Türkiye
Günaydın! Kadınlar Günü'nüz kutlu olsun :)

Bugüne özel uygulamamızda sorumuzu cevaplayan 500. kişi olup Lavanda Spa'dan Spa hediyesi kazanabilirsiniz. Ayrıca her 50. kişiden biri olup aromatik yağ hediyesine sahip olabilirsiniz.

Tüm kadınların, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun! Bu güzel güne özel, saat 14:00 ve 15:00’da soracağımız birer soruyla her zaman olduğu gibi 20 şanslı Vileda severin hayatını kolaylaştırıyoruz.
Vileda Türkiye | Facebook

ADIL_ISIK
Kadınlar günü yarışmamız sona ermiştir. Yoğun ilginizden dolayı teşekkür ederiz. Sizin idolünüz kim? sorumuza "Annem" yanıtı vererek en çok beğeni toplayan takipçimiz "Kan Belgin" 100 TL hediye çekinin sahibi olmuştur. Kendisini tebrik ediyoruz!

Vileda Türkiye
Tüm kadınların, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun! Bu güzel güne özel, saat 14:00 ve 15:00’da soracağımız birer soruyla her zaman olduğu gibi 20 şanslı Vileda severin hayatını kolaylaştırıyoruz.

Back
X