Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

birşey kazanamadım ya :44:

bu kadar şanssızlık olurmu ya şurda kazananlarda bir kerecik adımı görsem yeter yok kesinlikle yok hediye kazanan herkesi tebrik ederim

Bu ara benim şansım da durdu, ilk başlarda ne kadar da şanslıydım, ağzıma bi parmak bal çalmışlar resmen :27:
Listelerde benim de adım okunmuyor artık :43:

Herşeyi okudum okudum, tek tek alıntılayıp yazılcak çok şey vardı ama uykusuzluk yorgunluk enerjim yok yapamadım.

Ama aramızdan birilerinin kazandığını görünce seviniyorum, ya hiç birimiz kazanamasak :31:
Tebrik ederim kızlar şansınız bol olsun, bize de bulaştırın e mii :6:
Aramıza yeni katılanlar hoşgeldiniz acemi şansınız olsun inşallah :33:

Bir de sonuçları duyuran arkadaşlara teşekkürler, bazen kendimizi kaptırıyoruz her şeye katılıyoruz takibini yapamıyoruz, birbirimizin kazandıklarına sahip çıkmak lazım :31:

Hayatımda şu çekilişler kada çok katıldığım bir şey olmadı hatta gülmekten bile katılmadım bu kadar diye iğrenç bir espri yapasım geldi:60:

kazananları tebrik ederim,güle güle kullanın,darısı başımıza inşallah...

Airr görüşürüzzz şans dile de git,sen katılmayınca şansımız açılcek sanırım bizim:1:

şaka bi yana uğra arasıra.

iyi gecelerrrr:72:

Kadınlar Günü kampanyamıza katılarak Dettol Hijyen Seti kazananlar:

Ceyda Baş
Zeynep Akdere
Esra Saçlı
Nuray Çakmak
Birsen Gürbüz
Mehpare Ölmesek
Gönül Coşkunçelebi
Gülay Erbek
Yasemin Ateş
Asuman Lafcı
Özge Pehlivancık
Melek Battal
Esra Şaybak
İncinaz Çavuş
Zeycan Ölmez
Gülşen Atalay
Duygu Karaca
Rana Arıbaş
Nihal Kuru
Merih Bütün

bi taşla iki kanarya :1: tebrikler dadlugaci :9: anana süle bana selam yollasın belki kör talihim açılır :25:

Denedim Biliyorum
Tüm üyelerimizin mail adreslerine gönderdiğimiz " Sizi Daha Yakından Tanıyabilir Miyiz?" anketimizi cevaplayarak Ariel 3D Aktif kazanan 20 üyemizin isimleri aşağıda yer almaktadır.

Kazanan isimler belirlenirken, anketimize katılan her 10. kişi olmaları baz alınmıştır. Hediyeleri sistemimizde kayıtlı olan adreslerine postalanacaktır.
İlginiz için teşekkür ederiz.

... 1) Yasemin Tozlu
2) Sibel Türkmen
3) Tülay Doğan
4) Özge Arkan
5) Sibel Sarıkış
6) Ayla Kaya Gökçe
7) Meltem Doğan
8) Tülay Ükülge
9) Müge Orgun
10) Aslıhan Duran
11) Özge Kartop
12) Fatma Bayrak
13) Pelin Kutlu
14) Oya Aksu
15) Yasemen Tonya
16) Senem Kaplan
17) Aysel Parlak
18) İlknur Güvenbaş
19) Arzu Tıngıroğlu
20) Banu Eren

bunu nerde buldun acaba ismim var sitesinde baktım yoktu böyle bi liste

kızlarrrrr face hesabımı açtımmmmmm:34:
kimlik resmimi göndermiştim kabul etmişler
bende dün kampanyalara katıldığım hesabıma diğer hesaptaki tüm arkadaslarımı eklemiştim

Son düzenleme:
bende dün kampanyalara katıldığım hesabıma diğer hesaptaki tüm arkadaslarımı eklemiştim

bu facenınde guvenlık sorunundan gıck kapar oldum
sureklı kıtlenıor
ne yapacaklarını sasırdılar
talep fazla olunca eleme yapıolar :1:

bu facenınde guvenlık sorunundan gıck kapar oldum
sureklı kıtlenıor
ne yapacaklarını sasırdılar
talep fazla olunca eleme yapıolar :1:

ben neden olduğunu hala anlamadım neyi yalnış yaptım acaba ya da hangi uygulamaya izin vermem buna sebep oldu????
anlamış değilim

facebook'um kilitlenmiş.etiketlendiğim için:2: :2: geçen gün burdan bir arkadaşın başına gelmişti nasıl düzeltti banada yardım edebilir mi:2: :2:

canım bende kazandım ama gelen hediyeler resmde gösterdiklerinden farklı ben syoss şampuan bekliyodum o yok mesela bi tane daha ürün var resmde o yok. toplam 5 parça
diş macunu
diş macunu ve ağız bakım suyu
fa deodorat
gliss şampuan
diadermine temizleme kremi seninkide böyle dimi:44:

evet pamuksekerim benimkilerde aynen böyle. ben teyit edeyim yanlışlık olmasın diye dordum.sorun yok. teşekkürler

Kızlar günaydın veette adım var kazanmışım:) Kadınlar gününde bişi kazanamadım diyordum sevindirik oldum:) Veet hediye sepeti kazanan var mı burda içinde neler var acaba merak ediyorum :12:

Hayatımda şu çekilişler kada çok katıldığım bir şey olmadı hatta gülmekten bile katılmadım bu kadar diye iğrenç bir espri yapasım geldi:60:

kazananları tebrik ederim,güle güle kullanın,darısı başımıza inşallah...

Airr görüşürüzzz şans dile de git,sen katılmayınca şansımız açılcek sanırım bizim:1:

şaka bi yana uğra arasıra.

iyi gecelerrrr:72:

şansınız bol olsun kuşum:16: da gidemiyorum baksana:1:

Kızlar günaydın veette adım var kazanmışım:) Kadınlar gününde bişi kazanamadım diyordum sevindirik oldum:) Veet hediye sepeti kazanan var mı burda içinde neler var acaba merak ediyorum :12:

tebrikler :16:

Asya ,Gözünaydın facenin açılmasına sevindim.

günaydın kızlar...

WinnerTweet

kazananları gör dediğimde yukarda profiller çıkıyor, ben de varım ama anlamadım doğru mudur, ne yapmam lazım.
yoksa katılanları mı yayınlıyor sadece orda?

twit'li şeylere alışamadım henüz.
yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleme:
Back
X