Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

günaydınnnn canlarımm, hayret ki Koteks ten kazanmısım, ve ben kadınlar gününe yetişememiştim, bir çok kampanyaya :1:
Eskisi gbi aktif takılamıyorum sizlerlee, kızımın gelmesine bir kaç gün kaldııı 16 Mart inşallahhh dogucak miniğimmm, hastanelerde takılmaktan burayı özler oldum iice :34::34:

kızlar şu avonda seçim yaptıktan sonra arkadaşını seç dedi o anda yanlış bir yere bastım seçemedim ama iletişim bilgimi falan aldı ben şimdi kazanmış mı oluyorum?:26::26::26::26:

Facebook
Blast Streetwear
Bugünün ilk şanslı takipçisi ''Blast 2012 Spring/Summer Lookbook'' albümünü beğenip paylaşanlar arasından olacak, bu kadar.:) Haydi başlayalım, bol şanslar....

Facebook
Blast Streetwear
Bugünün ilk şanslı takipçisi ''Blast 2012 Spring/Summer Lookbook'' albümünü beğenip paylaşanlar arasından olacak, bu kadar.:) Haydi başlayalım, bol şanslar....

sana şimdiden geçmiş olsun diyorum ve hayırlı doğumlar diliyorum,inşallah bebeğini hayırlısıyla alırsın kucağına :nazar::nazar::17:

PeraButik

‎12 Mart Diadora kampanya talihlimiz belli oldu.

Esra Üstün

Tebrik ederiz.
İletişim bilgilerinizi ve ayakkabı numaranızı içeren "Diadora" başlıklı mailinizi info@perabutik.com adresine gönderiniz.

Duvar Fotoğrafları
Dük Kravat her gün 2 kişiye kravat hediye ediyor! Dük Kravat’ın facebook sayfasına girip bu fotoğrafı beğen, yorumunu yaz ve fotoğrafı sayfanda paylaş, çekilişle kravat kazan!
Ekleyen: Dük Kravat

Back
X