makarna tarıflerı var burda yapılısı falan anlatılıo
hmm o zaman bunu sık kullanılanlara eklim bi makarnasever olarak

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
makarna tarıflerı var burda yapılısı falan anlatılıo
kızlar ya bu knorrun sayfasında şıkları cevaplıyorum gönder e basıyorum ama tekrar soruların olduğu sayfa açılıyo bişe anlamadım size oldu mu :26::26::26:
bende de öyle oluyo![]()
Herkese merhabaaraNIZda yeniyim pek şanslI degilimdir
umarIm şansIm olur da bende hediyelerden kazanabilirim
![]()
teşekkürler
saç kremi ve güneş losyonu
netten fiyatlarını araştırdımda ikisi toplam 67 tl tutuyor bunları hediye etmeleri süper
sizede gelmişmiydi
hoşgeldiniz bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallahbu arada ticker larınız ne kaa büyük yaw
![]()
ya şu money in internet sitesi için şifre almak şart mı ??? müşetri hizmetlerini aradım 2 kez ama müzik çalıp duruyo konuşma dk ma güvenerek aradım 2 tl kontörümü yediler yaaave kimse de açmadı
![]()
tıkla kazan için gerekmiyo canım giriş yapmadan katılabiliyosun
ya şu money in internet sitesi için şifre almak şart mı ??? müşetri hizmetlerini aradım 2 kez ama müzik çalıp duruyo konuşma dk ma güvenerek aradım 2 tl kontörümü yediler yaaave kimse de açmadı
![]()
![]()
ooo teşekkür ederim boşuna uğrşmışım o zmn
kartın sisteme kayıtlıysa şifreye gerek yok...
şifreye sadece ne kazandığını görmek için gerek oluyo
canım tıkla kazan için şigfre şart değil başlayınca kart no gireceksin ve tel sonra orada şifre çıkacak o anlık onu gir yolla kampanyaya kayıt ol yazar o kadar