sonuç nedir? siz takas ettiniz sanırım?
markafoni yada trendyol çeki ile kfc burger menümü yada pizza hut patetes kızartmasını takas edebilirim kızlarr
yaptık canım darısı sana :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sonuç nedir? siz takas ettiniz sanırım?
markafoni yada trendyol çeki ile kfc burger menümü yada pizza hut patetes kızartmasını takas edebilirim kızlarr
Kfc menü içinde ne var???
sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın inşallah bebeğinigünaydınnnn canlarımm, hayret ki Koteks ten kazanmısım, ve ben kadınlar gününe yetişememiştim, bir çok kampanyaya
Eskisi gbi aktif takılamıyorum sizlerlee, kızımın gelmesine bir kaç gün kaldııı 16 Mart inşallahhh dogucak miniğimmm, hastanelerde takılmaktan burayı özler oldum iice![]()
eğer duracell çocuğunuzu oyuncağından tanır uygulamasından bahsediyosan zaten o duracell in uygulaması değil canımkızlar bu duracell de direk uygulama sayfası açışıyor..
duracell in kendi sayfası yok mu?bulamıyorum..
yaptık canım darısı sana :)
tam olarak adı nedir yani???
kızlar dün bir uygulamaya girmiştim linki burdan almıştım paylaştıktan sonra sat çıkıyordu 12 saatte bir paylaşırsın diyordu o neydi acaba deli olacam kafama takıldı bulamıyorum![]()
kızlar dün bir uygulamaya girmiştim linki burdan almıştım paylaştıktan sonra sat çıkıyordu 12 saatte bir paylaşırsın diyordu o neydi acaba deli olacam kafama takıldı bulamıyorum![]()
bende sen dıyınce hatırladım ama unuttum bırı hatırlatsın benımde aklıma takıldı sımdı
kfc burger menü olarak not almışım. Burger menü tam adı yani..
Netten baktım zaten 1 adet burger menü var filet burger menü o da..muhtemelen o dur ,başka burger menü lü yok çünkü
trendyol, markafoni, daybuyday çeki karşılığında pizza hut - pizza kodu vereceğim. Ilgilenenler ulaşabilir. Hesaba yollanan kod olması tercih sebebidir![]()
nilgün gece gece
ay ben çelebi dışındA kapımda kargo görmedim
gerçi hergece eli boş gelen kargocu bi koca görüyorum