kizlar limango da kargo bedava cekim var, kullanmayacagim, isteyen olursa ozelden msj atsin![]()
tabii canim ozelden kullanacagin hesabinin mail adresini at gondereyim
ben alabilirmiyim banada kargo çeki lazım
yolladım canım sağol
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kizlar limango da kargo bedava cekim var, kullanmayacagim, isteyen olursa ozelden msj atsin![]()
tabii canim ozelden kullanacagin hesabinin mail adresini at gondereyim
ben alabilirmiyim banada kargo çeki lazım
anam bacım neden sormazsınız nerden geliyo diyebenide meraklandırıyonuz burda
kimbilir ne geldi gelince yaz çatlarım walla
![]()
anam bacım neden sormazsınız nerden geliyo diyebenide meraklandırıyonuz burda
kimbilir ne geldi gelince yaz çatlarım walla
![]()
canım benim sormaz olurmuyum sordum ama tam olarak da anlamadım bir dahada soramadım,
tera mı,pera mı pena mı ne birşey dedi.
günaydın kızlar
rexona yarışmaya katıldınız mı?pek bişe anlamadım puanlarınız nekadar
evet siyaha davette ne yapmamı söylüyorsa onu yapıyorum ben
44bin küsurdu galiba benim puanım, bugün de migrostan deodorant alıcam annem deo istitodu zaten
onunla birlikte 200bin olacak sanırım..
her geçen gün veya hafta puan kazanabilmen için yeni aktiviteleri devreye sokuyolar, alttaki kutulardan, zaten tıklayınca ne yapman gerektiği de yazıyo
sanırım ilerleyen günlerde puan kazanabileceğimiz şeyler artacakmış
puanın haricinde 2 çekiliş hakkım var sanırım
bu da filli boyanın sorusu, yakında evini boyatacak olan varsa bir baksın hanımlar
https://apps.facebook.com/oduller-sorular/alpinasilannevo/soru/375?ch=2&ri=606088889
benim 7 çekiliş hakkım var ama katılamıyorum nedennn kii önce 6 vardı onlarla katıldım şimdi yok çekilşe katıl butonu
şans dolu günler kızlar
ya arkadaşlar şimdi ziyaretçilerden dert yanmışsınız ama bende bazen pc yi açık unutuyorum sonra geldiğimde çıkış yapılmış oluyo öyle sessiz takip ediyorum
yani o ziyaretçilerin çoğu zaten üyedir :26:
Kazanmışım23 Şubat'ta başlatmış olduğumuz hikaye kampanyamıza katılarak Oriflame Ecobeauty Gündüz Kremi kazanan 50 takipçimiz aşağıdaki gibidir:
Devamı gelir inşallahh![]()
hmm o zaman bunu sık kullanılanlara eklim bi makarnasever olaraktşkler canım
![]()
SUAN 12 UYE 3 ZIYARETCI VAR HADE UC ZIYARETCIYIDE ARAMZIA ALALIM UYE OLUND AGELIN BAKIMMM:d
ok takas yapalım o zaman
ben 10 saydım ama emin değilim yankılar falan varRoyce Energy Drink
‎13. Kampanya Dikkatli Dinle ve Kazan!
Geçtiğimiz hafta yeni reklam filmimizi televizyondan önce Facebooktaki siz Royce sevenlere sunmuştuk. İşte kampanya sorumuz: Reklam filmimizin müziğinde kaç tane Royce kelimesi geçiyor?
Reklam fi...lmini profilinze paylaştıktan sonra profil linkiniz ve doğru cevapla birlikte adınızı, soyadınızı, adres ve iletişim bilgilerinizi
"kampanya@roycedrink.com" adresine gönderenlerin içinden
1/10/25/50/75/100/125/150/175/200/225/250.
kişilere sürpriz hediyelerimiz olacak
Kampayamız 18.03.2012 tarihinde saat 23.59'a kadar sürecektir.
Haydi bakalım. Kimler dikkatli görelim :)