Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Son düzenleme:
Nishev’den Müthiş Bir Kampanya

-Nishev online alışveriş sitemizin açılışına özel 2.kampanyamız-

5 üyemizin Sarev Saten Çift Kişilik Nevresim Takımı Wallpaper(192.00 TL ) ve 2 şer adet silikon yastık kazanacağı kampanyamıza katılmak için

-www.nishev.com'a üye olmak
-Facebook duvar resimlerimizden 3 tanesini ve kampanyamızı kendi profilinizde paylaşmanız
Kampanyamız 25 mart günü son bulacaktır.
Tüm üyelerimize bol şans dileriz.

https://www.facebook.com/nishev1

avonun yarışması bittimi acaba bilginiz varmı_
sayfasıı açıp muhteşem seçim yapmaya çalışıyorum ama seçim yapamıyorum kazananları gösteriyor

avonun yarışması bittimi acaba bilginiz varmı_
sayfasıı açıp muhteşem seçim yapmaya çalışıyorum ama seçim yapamıyorum kazananları gösteriyor

30 gün boyunca her gün toplam 25'er kişiye ödeül verilecektir.* demiş ama 16 güne ait kazanan var
bitmemesi lazım :26:
ama dediğin gibi bende de açılmıyor oyun

günaydınlarrr,

Beren mesajlarına cvp yazamıyorum forum izin vermiyor :( 100 mesajım olmalıymış, biletleri dün verdm bir arkadaşımıza.

La Roche-Posay - Türkiye
Günaydın! Yarışmamızda ikinci gün başlıyor, bu gün de saat tam 16:00'da sayfamızda yeni bir soru yayınlayacağız ve ilk doğru cevaplayan La Roche - Posay Effaclar serisinden istediği bir ürünü kazanacak.

Sunar

Günaydın. Adana ve Mersin'de ikamet eden takipçilerimiz için Groseri kart kampanyamız devam ediyor, Sunarla Mutluyum uygulamasına kaydınızı yapın 1 L Sunar Mısıryağı kazanan 250 kişiden biri olma fırsatını yakalayın...

BRC Sıralı Otogaz Dönüşüm Sistemleri

BRC'den tüm katılımcılara Turkcell 4 Saat Bedava Konuşma Hediye! Hemen anketi doldurun sınırsız konuşma kodunuzu kazanın! Sevdiklerinizi de kampayamızdan haberdar etmeyi ihmal etmeyin... BRC diyorsak bir bildiğimiz var!

Katılım için lütfen tıklayınız: BRC Sıralı Otogaz Dönüşüm Sistemleri - BRC - Kampanya! | Facebook

dr oetker bugün açıklanıyordu kızlar hatırlatayım dedim ama site şu an açılmıyor :(

PeraButik

‎16-18 Mart Diadora kampanyamız başladı;
Yapacağımız çekilişle, 3 şanslı üyemize Diadora ayakkabı hediye ediyoruz. Birbirinden rahat ve şık ayakkabıları kazanmanız için yapmanız gereken şey çok basit.
1- PeraButik'i Facebook'ta beğenin.
2- Bu kampanyayı Profilinizde paylaşın.

Katılmak için son saat 19 Mart 2012 08:00
Kazanan şanslı üyemiz 19 Mart 2012'de bu sayfada açıklanacak.
(Gönderilecek ürün stoklarla sınırlıdır, bu duyurunun altına yapılmayan paylaşımlar katılım hakkı sağlamaz)
Herkese bol şans!

kizlar hepinize hayirli cumalar
Avon bitmis herhalde bendede acilmiyor hergün oynadim yinede kazanamadim kismette yokmus
ismimi degistiresim geliyor:1: Yegane falanmi koysam daha dikkat cekici olur belki ozaman kazanirim:1:

Back
X