Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

ben gitmek istiyorummmmmmmmm , istanbuldayım hatta fuar ın olduğu yere çok yakınım :) nolur nolur :)

Canımm ben msj yeni gördüm sık giremiyorum işyerinden sen bana adres ve tel. özelden gönder ben mavalaya mail atıcam bu adrese yollayın davetiyeleri diye

KK dan herkesin tanıdığı çok meşhur bir arkadaşı tebrik etmek istiyorum.Tüm bu yarışmlara katılmış kendisi fakat nedendir bilmem burda paylaşma gereği duymamış :19:
beğenili yarışmalar olsa neyse dicem ama beğen-paylaş yarışmaları.
üstelik bunları o kişinin duvarından buluyorum şuan :47:

Tam kıvamında yarışmamız bugün başladı! Tıklayın, Tam Kıvamında yarışmamıza katılın, keyif önerilerinizi bizimle paylaşın! Nestlé Sıcak Çikolata ve Çikolata Bardağı kazanın!

dün bende bir blogtan kazanmışım.15 gündür katılıyorum yaklaşık ve 4.hediyem:31:
hepimizin şansı açık olsun inşallah:nazar::nazar::nazar:

gondoldan kazandım geçn gırgır kazandım.şimdi folyo kabı.çok cömertler çokkkk

Canımm ben msj yeni gördüm sık giremiyorum işyerinden sen bana adres ve tel. özelden gönder ben mavalaya mail atıcam bu adrese yollayın davetiyeleri diye

tteşekkürler canım , başka bir arkadaş verdi, hatta davetiyelerim bugün geldi bile, sen başka isteyen arkadaş olursa ona ver ,başkasının kısmetine engel olmıyayım dimi ama :)

Mutfak Önlüğü Çekişi :

Çekilişe katılmak için sayfamızı ve bu ilanı profillerinizde ve arkadaşlarınızın profillerinde paylaşmanız dostlarınızı da sayfamıza davet etmeniz gerekiyor :)

Bunu yaptıktan sonra bu ilanın altına yorum yapın :) Ve mutfak önlüğünü en çok kimler istiyormuş görelim :)

MArtın son haftasına kadar yarışmamız sürecek. 26mart pazartesi katılan arkadaşlar arasında çekiliş yapacağız.
Ve kazanan kişi Çocuğu varsa Anne ve Çocuk Mutfak önlüğü kazanacak..
Çocuğu yoksa yada çok küçükse Mutfak Önlüğü + Eldiven + Tutacak'tan oluşan 3lü mutfak seti kazanacak :))
https://www.facebook.com/EvimdekiAtolye

bende kazanamıyorum bu ara bir şey :50: 8 martta hiç bir yarışmaya katılmadım zaten..
Bari alışveriş yapayım :3:
Limango çeki olupta kullanmayacak olan var mı ?
Vermek isteyen olursa
pizza hut'tan patates ve cola kodu verebilirim..

arkadaşlar bir kampanya haberi vermek istiyorum size yarışma değil ama belki alırsınız bugün bim e gittim milföy hamurlarında kampanya var 1000 gr 1.75 tl ikitane kaptım hemen.

tteşekkürler canım , başka bir arkadaş verdi, hatta davetiyelerim bugün geldi bile, sen başka isteyen arkadaş olursa ona ver ,başkasının kısmetine engel olmıyayım dimi ama :)

Ok. :) sevindim ozamn, isteyen olursa arkadaşlar davetiyeleri size yönlendirebilirim havada kalcak yoksa İstanbul Kongre Merkezi&Lütfi Kırdar Rumeli Exhibition Center' da 2' şer adet Güzellik&Bakım 2012 fuar davetiyesi !!

Back
X