Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

A Yayınları

MP3 hediyeli kampanyamız bitmiştir. Sonuçları yarın açıklıyoruz ;)

arkadaşlar a yayınları mp3 veriyomuş benim haberim yoktu burdada gördüğümü hatırlamıyorum yanlışım varsa affınıza sığınıyorum :17:

R.O.C.S. Türkiye
R.O.C.S.'tan Sürpriz hediye kazanan yarışmacımız belli oldu! Aylin Kaba'yı tebrik ederiz. Hediyeniz en kısa sürede adresinize teslim edilecektir.

mail adresini mesajla atar mıısn geri göndermek için..Uğraştırdım çok teşekkür ederim..

mesaj atabilme sürem dolmamış buradan yazıyorum siz de kalsın ihtiyacı olan biri falan çıkar verirsiniz. ben de öylesine bekleyip duracak. kullanana şimdiden hayırlı olsun :16:

Kızlar biriniz yazmıştı Bim'de milföy 1.75 diye..

Biizm burada yokmuş annem bakmış orası yeni mi açıldı acaba o yüzden mi inidirimli ?:44:

Vermedimde indirim kodunu ben kullanabilir miyim acaba ?
Mesela az önce sağolsun bir arkadaş gönderdi ama tel no onayı istediği için kullanamadım sizin çekide kullanamazsam :44:

sen kendine ait ya da bi yakınının tel nosu nu yazacaksın zaten hemen mesajla kod geliyor onu kullanacaksın.burada herkes birbirine hediye çeki aktarıyor. galiba yanlış anladın tel onayını sen kendin girip kendin yapacaksın. :26:

sen kendine ait ya da bi yakınının tel nosu nu yazacaksın zaten hemen mesajla kod geliyor onu kullanacaksın.burada herkes birbirine hediye çeki aktarıyor. galiba yanlış anladın tel onayını sen kendin girip kendin yapacaksın. :26:

Denedim canım olmuyor verdiğin maille çeki geri gönderdim..Teşekkür ederim uğraştırdığım içinde kusura bakma:17:

Back
X