Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

merabayın kızlaarr
ilk defa bu kampanya şeysinde canımı sıktılar, Giymon diye bi yerden ayakkabı kazanmıştım
seçtiğim ayakkabı yerine başka bi model geldi bugün, hiç de kullanmak istemeyeceğim bi modeldi
neyse ben de bi mesaj yazdım duvarlarına, ama gayette düzgün kibar bi mesajdı, bi baktım 2 dk sonra silmişler
sinirlendim, mail attım, bu mesajın nesi vardı, size yazılmış bir bilgilendirme mesajına vereceğiniz cevabın usulü bu mudur dedim
bana cevap yazmışlar, "sizin kullanmak isteyeceğiniz modeli biz nerden bilelim, sizin tarzınızı biz nerden bilelim, biz size seçin dedik siz sadece ayak numarası verdiniz, teşekkür edeceğinize tepki gösteriyosunuz" bilmem ne..
ben de onlara gönderdiğim(ayak numaramla birlikte modeli de belirttiğim maili) maili tekrar gönderdim, "bakın ayak numarasıyla birlikte ben seçtiğim ayakkabının linkini size göndermiş miyim, orada ürün kodu da apaçık görünüyo mu görünmüyo mu? Hemen açık adresinizi verin bana, aynı şekilde ayakkabınızı geri gönderiyorum" yazdım. Henüz cevap gelmedi.

Allah aşkına bakın, kötü ne yazmışım, duvarlarına yazdığım mesajı aynen kopyalıyorum...

"Teşekkürler, az önce hediyem geldi ama benim seçtiğim ayakkabı değil gelen(Alpelli 5182 yi seçmiştim, giymon2006 kodlu ayakkabı geldi), keşke kargo ödemesini yapmadan baksaydım kutunun içine..
Gelen ayakkabı giyebileceğim gibi olsaydı keşke, ancak hiç tarzım değil. Gönderilerinizde daha titiz olmak isteyeceğinizi düşünerek, bilginiz olsun istedim."

Ayy ne gıcıklar !
gayet güzel yazmışsın . bide kargo ücretinide mi sen ödedin . mailde de belirtmişsin istediğin modeli :15:
cevap yazarlar elbet. :26:

aynı şu foli giyim gibi yapmışlar aslında adı sanı belli olmayan yanibilinmedik markalara katılmamak en iyisi

bencede :29: ben görmüştüm kampanyayı, sitesi hata vermişti sürekli. uğraşmadım sonra...
begenmektende vazgeçmiştim iyikide vazgeçmişim :1:

Ayy ne gıcıklar !
gayet güzel yazmışsın . bide kargo ücretinide mi sen ödedin . mailde de belirtmişsin istediğin modeli :15:
cevap yazarlar elbet. :26:
evet kargo ödedim bir de :9:

aynı şu foli giyim gibi yapmışlar aslında adı sanı belli olmayan yanibilinmedik markalara katılmamak en iyisi
şans işte benim ki, ilk defa karşılaştım böyle bişeyle :37::37:

bencede :29: ben görmüştüm kampanyayı, sitesi hata vermişti sürekli. uğraşmadım sonra...
begenmektende vazgeçmiştim iyikide vazgeçmişim :1:

iyi yapmışsın :114:

kızlar,gliss te kendi hesabımdan formu doldurdum,eşimin hesabından yolla diyorum, form gitmiyor..:50::50:
aynı sorunu olan var mı?

kazananlara tebrikler arkadaşlar..:46::46:
Kardeşime de bugün loreal seti gelmiş.Kesin ben katıldım da nereye katıldığımı hatırlamıyorum..:1::1::1:
Eşimde kadınlar ne isterden kazanmış:ssz:
Pizza huttan kazandığım ve arifenin verdiği şifrelerle pizza patates ve colayı afiyetle yedim..Sağol arifecim:13::13:
Şu doğadan ne numunelik ürün gönderdi ne yarışmalarından kazanamıyorum:19::19::19:

afiyet olsun:1:

ben sadece kendi hesabımdan yaptım sorun çıkmadı zaten şimdi yarışmalarıda denetler oldular aynı bilg.verenleri falan kabul etmiyorlarya öyle bişey olabilirmi bilemiyorum:50:

demek oluyor ki ;eşler,kardeşler vs.ayrı pclerden katılsınlar..
aynı evdeki bilgisayardan katılamazsınız:23:

New Life - Kazananlar | Facebook

Kazananlar ile e-posta yolu ile iletişime geçilecektir.

12.03.2012 – 16.03.2012 haftası kazanları

Esra Avcı Erboz
Songül Oğuz Dursun
Emre Dönderici
Yıldız Dimis
Mehtap Saraçoğlu
Esin Çankaya
Abdullah Kaçaran
Hayriye Çebi
Fatma Güner Karakoyun
Selçuk Turan

Ben bu ara kampanya katılımımı azalttım, eskisi gibi herşeye atlamıyorum, burda ve facede bakıyorum kazanma ihtimali yüksekse uğraştırıcı değilse katılıyorum en azından kazanamayınca canım sıkılmıyor.. Dr Oetkerden de kazanamadım zaten :ssz:

Pasif takılıyorum o yüzden pek paylaşımda da bulunmuyorum. Kaydedip bakmaya fırsat bulamadığım bikaç kampanya var burda da paylaşılmadı sanırım, bir bakın ilginizi çekebilir.

XTB Ödüllü Yatırım Yarışması
Basit ve eğlenceli borsa yarışmamıza katılın ve bir iPad kazanma şansı yakalayın
Facebook'ta XTB Ödüllü Yatırım Yarışması

https://www.facebook.com/muyashop

https://www.facebook.com/MasterCardTurkiye?sk=app_267805249928005

Son düzenleme:
Bir de bu pinigo isimli site güvenilir mi falan diye soranlar olmuştu. Ben 1 ay önce falan alışveriş yaptım ordan, ücretsiz alınan sadece kargosu ödenen ürünün yanında ekstra bi ürün daha alınınca onun kargosunu da ödemiyosun, ben de böylece kargo bedava iki ürün almış oldum. Ürün geldiğinde bi acayip kutusu ezilmiş, eksik parçalı falan gibiydi, zaten kullanım açısından da değişik bi ürün, yoğunluktan kurcalamadım, doğru düzgün para da vermedim diye mail atma gereği bile duymayıp kaldırmıştım. Sonra sitede başka bi ürüne bakarken yine karşıma çıktı o satın aldığım ürün, baktım bana gelen aynı şey değil, ya da en azından eksik parçalı.. Neyse mail attım aynen bu şekilde bana gelen ürün özürlü müydü, ben hiç ilgilenmedim bile ama bakıyorum şimdi bu tanıtımdakiyle aynı değil vs dedim. Hemen araştırıp geri döndüler, stoklara yeni giren başka bi ürün yollanmış size, hemen doğru ürünü yolluyoruz dediler, sabahı ürünün doğrusu elimdeydi.. Kısacası, ben artık o siteden gözüm kapalı alışveriş ederim.

kızlar güzel bir gün olması dilegiyle .neredesiniz hatunlar sayfamızı ziyaretçiler istila etmiş 4 üye 10 ziyaretçi ohhh bol kazançlar :33:

Back
X