Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canm adres fln istemedi dimi ?
yaa kızlar benm face im yok normldee bu kampanyalar için almıştım bi tane yani ismimde bana ait değildolayısıyla gliss gelse bile benm adıma olmıcak sorun olurmu
şimdiye kadar bişey kazanamadığım için cahilliğim diz boyu pardon![]()
canım alttakı katılım kosulları var ya bı baksana ben mı yanlıs anladım acaba orda ole yazıo yoksa bende ugrasıodum bıraktım 1 kez falan yazınca cunkı neva color boydada ole olmustu ılk katılım dıkkate alınmıstı
gliss
Kampanyaya katılarak kazanan kullanıcılar arasında yer almayı başaran kullanıcılar, doldurulması zorunlu olan adres bilgileri ekranını eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurarak ilgili formu göndermeleri gerekmektedir.
bende ekran fln gelmedi ama sonraki paragraftada söyle diyo
Uygulamaya girerek Gliss Fısıltıları içinden birini seçip, uygulamayı kullanan her 100. kişiden biri olmayı başaran kullanıcılar ise adres ekranının bir sonraki adımında kazanıp/kaybettiğine dair bilgi alabilecektir.
bizde bu ekran öncce geldi ? aman ben bu işten bişey anlamadım
İsteyene karşılıksız Daybuyday 10 tl çek yollayabilirim![]()
Ben alabilirim![]()
canım adres derken illa ki ev adresini kastetmiyorlar . mail de bir adres çeşidi sonuçta ben de sabah kazandıım. daha önce ki yarışmasında da kazanmıştım. o zmanda çakma başka hesabımdan kazanıp bilgilere kendi adımı yazmıştım hiç sorun olmamıştı ürünlerim geldi. ya biraz bekleyip mail atmalarını bekleyeceğiz ya da ilk girişte kazanıp extradan adres bilgisi istenen birisi çıkarsa şansımıza küseceğiz . kısmetse olur :)
İsteyene karşılıksız Daybuyday 10 tl çek yollayabilirim![]()
1 tane daha çek var. İsteyen özel mesaj atsın![]()
bahtsız bedevi geldi hanım
naberiyonuz kıslar![]()
Kızlar daybuyday'de davet ettiğimiz kişi alışveriş yaptığında hesabımıza 20 tl yükleniyor ya.. O 20 tl ne kadar müddet sonra ne zaman yükleniyor? Bilgisi olan varmı?![]()