Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
trendyolun cvbını bılennn![]()
trendyolun cvbını bılennn![]()
hanımlar limangodan 7 tl'lik kargo indirimi için çekim var gün sonuna kadar kullanılabiliyor istayene mail adresini verdikleri takdirde aktarabilirim. Bilmiyorum ki birinin işine yarar mı?
Doğum Günü sürprizlerimiz hız kesmeden devam ediyor! İşte 5. YARIŞMAMIZ için 5. sorumuz: Görseldeki ürünü trendyol blogda son bir hafta içerisinde yayınladığımız postlardan birinin altına sakladık! Ürünün saklı olduğu blogpostun adını ve ürünün adını yarisma@trendyol.com a Facebook 5. Yarışma başlığı ile mail atan (sadece ilk mailler dikkate alınacaktır!) 10. , 20. , 30. , 40. ve 50. Kişi 50 TL değerinde hediye çeki kazanıyor! Maillerinizi lütfen trendyol.coma kayıt olduğunuz mail adresinizden gönderiniz! İyi şanslar
trendyol bloga : Trendyol Blog | Moda · Trend · Designers · Ünlüler · Kombin · Lifestyle · Güzellik · Report linkten ulaşabilirsiniz!
Bu post altına girilen yanıtlar değerlendirmeye alınmayacaktır! Kazananları 16.00da bu post altında açıklıyoruz, doğum günü sürprizlerimiz için bizi izlemeye devam edin!
blog açılmıyor herkes nasıl yüklendiyse :))))
kızlarr glissten banada kazandınız dedi ama ilk denememde değill 8. veya 9. denemeydi umarım kabul ederler kazanmayı çok istiyorum yaaaa şampuan gerçekten çok güzell![]()
limango çekleri olan varmı arkadaşlar. çok acil lazım
menülerim var kfc pizza hut tavuk dünyası
canim mailini yazar misin bana