Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

$234T.webp

bu seçtim :52::52::52::52:

ben de şimdi girdim yazıcaktım, önce davranmışsınız, ilk defa hepsini bulabildim, zaten neredeyse 1 saat sürdü :9::9:
yalnız midem bulanıyo şuan, sayfaları dolaşmaktan :27:
sanırım bir daha yapamicam :37::37::37:

Doğum Günü sürprizlerimiz hız kesmeden devam ediyor! İşte 5. YARIŞMAMIZ için 5. sorumuz: Görseldeki ürünü trendyol blog’da son bir hafta içerisinde yayınladığımız postlardan birinin altına sakladık! Ürünün saklı olduğu blogpostun adını ve ürünün adını yarisma@trendyol.com ‘a ‘Facebook 5. Yarışma’ başlığı ile mail atan (sadece ilk mailler dikkate alınacaktır!) 10. , 20. , 30. , 40. ve 50. Kişi 50 TL değerinde hediye çeki kazanıyor! Maillerinizi lütfen trendyol.com’a kayıt olduğunuz mail adresinizden gönderiniz! İyi şanslar…

trendyol blog’a : http://blog.trendyol.com/ linkten ulaşabilirsiniz!

Bu post altına girilen yanıtlar değerlendirmeye alınmayacaktır! Kazananları 16.00’da bu post altında açıklıyoruz, doğum günü sürprizlerimiz için bizi izlemeye devam edin!

blog açılmıyor herkes nasıl yüklendiyse :))))

hanımlar limangodan 7 tl'lik kargo indirimi için çekim var gün sonuna kadar kullanılabiliyor istayene mail adresini verdikleri takdirde aktarabilirim. Bilmiyorum ki birinin işine yarar mı?

trendyol.. göndermek isteyen olursa;

Leopar Bot B1225208097N

2012 İlkbahar/Yaz Küpe Trendleri blogpost unda

Son düzenleme:
kızlarr glissten banada kazandınız dedi ama ilk denememde değill 8. veya 9. denemeydi umarım kabul ederler kazanmayı çok istiyorum yaaaa şampuan gerçekten çok güzell :31:

Doğum Günü sürprizlerimiz hız kesmeden devam ediyor! İşte 5. YARIŞMAMIZ için 5. sorumuz: Görseldeki ürünü trendyol blog’da son bir hafta içerisinde yayınladığımız postlardan birinin altına sakladık! Ürünün saklı olduğu blogpostun adını ve ürünün adını yarisma@trendyol.com ‘a ‘Facebook 5. Yarışma’ başlığı ile mail atan (sadece ilk mailler dikkate alınacaktır!) 10. , 20. , 30. , 40. ve 50. Kişi 50 TL değerinde hediye çeki kazanıyor! Maillerinizi lütfen trendyol.com’a kayıt olduğunuz mail adresinizden gönderiniz! İyi şanslar…

trendyol blog’a : Trendyol Blog | Moda · Trend · Designers · Ünlüler · Kombin · Lifestyle · Güzellik · Report linkten ulaşabilirsiniz!

Bu post altına girilen yanıtlar değerlendirmeye alınmayacaktır! Kazananları 16.00’da bu post altında açıklıyoruz, doğum günü sürprizlerimiz için bizi izlemeye devam edin!

blog açılmıyor herkes nasıl yüklendiyse :))))

Nursace
leopar Bot B1225208097N

limango çekleri olan varmı arkadaşlar. çok acil lazım

menülerim var kfc pizza hut tavuk dünyası

gliss katılım şartlarında bu yazıyor
Kampanya süresince her katılımcı yalnızca bir kez uygulamaya katılma hakkına sahiptir. Katılımcı birden fazla kez katılmış ve akabinde birden fazla kez kazanmış olsa dahi yalnızca bir defa ödül alabilecektir.

Trendyol
‎2. Doğum Günümüze özel 1.000 TL hediye çeki kazanma fırsatı 16.00'dan itibaren twitter sayfamızda sizi bekliyor! Bu akşam 18.00'a kadar trendyol.com hashtag'i ile '#trendyol.com 2 Yaşında!' yazıp tweet atan twitter takipçilerimiz arasından çekilişle belirlenecek 1 kişi 1.000 TL hediye çeki kazanacak! Kazanan takipçimizi YARIN 15.00'da facebook ve twitter sayfamızda açıklayacağız. Bizi ve sürprizlerimizi aşağıdaki linke tıklayarak Twitter’dan da takip edebilirsiniz! İyi şanslar..

Trendyol (@Trendyol) on Twitter
twitter.com

Back
X