Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Yeni girebildim bugün nete bitirmişsiniz herşeyi yahu :) doğru düzgün bişe bulamadım Gariner Esas bakım kremi alım 8 tl gibi bi fiyata 2 adet..2 90 a Papille sahan aldım o kadar :)Garnier ürünleri olsa stokta çok güzel olurdu :(
Aldıklarınızı güle güle kullanın..

Yeni girebildim bugün nete bitirmişsiniz herşeyi yahu :) doğru düzgün bişe bulamadım Gariner Esas bakım kremi alım 8 tl gibi bi fiyata 2 adet..2 90 a Papille sahan aldım o kadar :)Garnier ürünleri olsa stokta çok güzel olurdu :(

garnier ürünleri hangi butikte ben hiç görmedim varmıydıı?:26:

oh maşallah herkes daybuyday diyor bugün :9::9:

ben de eve akşam üzeri gelebildim, ama çok şükür alacağım iki şey de bitmemişti
king kahve makinası ve silikon elyaf yastık aldım, düğüne 2 ay var, 2 ay içinde gelmesi benim için yeterli :9::9:
şaka bir yana, alışveriş siteleri içinde daybuyday 1, trendyol 2 benim için, maşallah ikisine de nazar değmesin hiç sıkıntı yaşamadım
trendyoldan 2 siparişimi, daybuyday den 4 tane bekliyorum, henüz zamanı geçen yok :nazar::nazar::nazar:

bu arada worldonline dan 20 tl trendyol çeki için 20 martta size özel bölümünde olacak diyordu yapı kredi
ama şimdi bakıyorum size özel e tıkladığımda hiç birşey çıkmıyor
bulabilen var mı hediye çekini veya kodunu :26::26:

Son düzenleme:
Garnier in baya ürünü vardı canım :26: İstediklerin mi yoktu göremedin mi?

garnier ürünleri hangi butikte ben hiç görmedim varmıydıı?:26:
Umutsuz ev kadınları'nın kozmetik kısmında var canım:34:

Herkez para harcamış bugün çılgınlar gibin alışveriş yapmışsınız :1: güle güle kullanın eskitin kızlar :10:

oh maşallah herkes daybuyday diyor bugün :9::9:

ben de eve akşam üzeri gelebildim, ama çok şükür alacağım iki şey de bitmemişti
king kahve makinası ve silikon elyaf yastık aldım, düğüne 2 ay var, 2 ay içinde gelmesi benim için yeterli :9::9:
şaka bir yana, alışveriş siteleri içinde daybuyday 1, trendyol 2 benim için, maşallah ikisine de nazar değmesin hiç sıkıntı yaşamadım
trendyoldan 2 siparişimi, daybuyday den 4 tane bekliyorum, henüz zamanı geçen yok :nazar::nazar::nazar:

bu arada worldonline dan 20 tl trendyol çeki için 20 martta size özel bölümünde olacak diyordu yapı kredi
ama şimdi bakıyorum size özel e tıkladığımda hiç birşey çıkmıyor
bulabilen var mı hediye çekini veya kodunu :26::26:

ben king ürünlerine hiç bakmamıştım canım sen yazınca baktım bi tanede ben kaptım kahve makinasından 9.90 a geldi teşekkürler:16:
bide kızıma pantalon kendime bluz aldım 6 lira verdim ikisine inşallah sorunsuz gelir hepsi

Benm kartım HSBC den ama siparişi verdiğimde kredi kartı bankası garanti yazdı anlamadm diğer kartımı da doru yazdğım halde kabul etmedi DAYbuyday:44::(

evet canım birlikte kullanılıyor çeklerde birleşiyor

akşam akşam daybuyday beni çok mutlu etti şubat ayına ait gelmeyen siparişim iptal edilmiş yerine hemen çek yüklemişler ben de sarevvde lastikli çarşaf aldım kargo bedavayken çok işe yaradı valla artık daybuyday birnci sıırada olacak bizim için değil mi arkadaşlar

ben king ürünlerine hiç bakmamıştım canım sen yazınca baktım bi tanede ben kaptım kahve makinasından 9.90 a geldi teşekkürler:16:
bide kızıma pantalon kendime bluz aldım 6 lira verdim ikisine inşallah sorunsuz gelir hepsi
güle güle kullan sen dee :3::3:
gelir gelir inşallah :nazar::nazar:

Benm kartım HSBC den ama siparişi verdiğimde kredi kartı bankası garanti yazdı anlamadm diğer kartımı da doru yazdğım halde kabul etmedi DAYbuyday:44::(
benim kartım garanti olduğu için hiç bir fikrim yok canım yaa :25:

akşam akşam daybuyday beni çok mutlu etti şubat ayına ait gelmeyen siparişim iptal edilmiş yerine hemen çek yüklemişler ben de sarevvde lastikli çarşaf aldım kargo bedavayken çok işe yaradı valla artık daybuyday birnci sıırada olacak bizim için değil mi arkadaşlar

kesinlikleeee 1 numara:16::16::16:

kahve makinası kaç lira nasıl 9.90 geldi güzel alışveriş yapmışsınız

kahve makinası kaç lira nasıl 9.90 geldi güzel alışveriş yapmışsınız

39,90 ve 49,90 a iki çeşit vardı, ben çekle 19,90 a aldım
çekler birleşiyor ya, nilgün de o sayede 9,90 a almıştır :114:

Son düzenleme:
Pizza hut'dan küçük boy pizza+cola+sufle... Kodum var.Unnado ya da trendyolla takas yaparım.İsteyen mesaj atsın.

arkadaşlar ilginizi çeker mi bilmiyorum ama zizigo.com anasayfasında bültenimize üye olun 20 tl indirim kazanın duyurusu var
bi form çıkıyor dolduruyorsnuz hesabnıza 20 tl indirimi kullanacağınız kod gönderiliyor ben az önce formu doldurdum kod:52: göndermişler

SİZE ÖZEL KUPON KODU: 0RWLGQIWBC
20TL indirim kuponu tek kullanımlık olup 100 TL üstü alışverişleriniz için geçerlidir.
zizigo

Back
X