Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

bızzttttt

bızzzzttt hafızamı yoklama aşamasındayım:1:

hatırlamaya çalışmaktayım:44:

düşünme aşamasındayım:18:

ama kazandım mı kazanmadımmı yoksa hiçmikatılmadım

ay hatırlamıyorum:18:

neyse kazandıysam gelir kazanamadıysamda avon karlı çıktı bu işten

ay kıymızımıı ufsss:12:

kazananlar güle güle kullansn

teşekkürler kuzu yanıt için:12:

o kadar ayrıntılı yazdım yine de mi hatırlamadınn :1:

slm 1 haftaya geçkin süredir bakamadım ev taşıma işimiz vardı neseki yeni evimize taşındık bi kaç ufak tefekler kaldı
dün daybuday günüymüş paralar harcanmış alışveriş yapanlar iyi günlerde kullansın
baanada ferroliden 2 paket stıckerla colgate geldi bu arada..
güncel kampanyalarda bi değişiklik var mı caba ?
biri yazabilir mi ne var ne yok?

daha öncede yazmıştım buraya bende cif le sıvı sabun veren bi kampanya istiyorum + peçetemde bitmek üzere :9:
duyan gören bilen olursa böyle ürünler veren kampanya lütfen ninenizin dedenizin hayrına burda paylaşın bana boşyere para harcatmayın :24:

benim de tuvalet kağıdımla havlu kağıdım bitti ya,solo selpak filan kampanya yapsa ne iyi olurdu:ssz:

Ben aldım saat. 10 tl. Bir şey kaybetmez insan. Öncende alan çok olmuş o siteden bu tür kampanya yapmışlar.

daybuyday ilk 20 tl mi yüklemiş:24::24: ve 22.09.2012 kadar kullanma iznim var:23: istediğim kadar da çek birleşebiliyor bunu da biliyorum:32: ben bunları biriktiriyim en iyisi bornoz takımımı bedavaya getiriyim:32:
şuan 13 14 tane çek yüklenmesi lazım hesabıma inşallah:32: bu da en az 250 tl eder:27: :53::52: ama baya beklicem bunun için:27: düğüne yetişsin gerisi önemli değil amaaaan:27:

Son düzenleme:
bu indirim çekini almak istiyorum ama bizde hiç Gnçtrkcll'li yok biri bana yardımcı olabilir mi kullanmayacak olan :16::16:

Canım bulamadıysan ben Gnctrkcll'liyim, ama kod falan nasıl alınıyor bana söylemen lazım.

kfc deki tüm patitis kızartmaları bitmiş :31:
Oğlumla karşılıklı ziyafet çekecektik 1 kola+1 6'lı hot shot+3 patitis kızartma kazanmıştım
bi kaç tane daha olsunda çatlayana kadar yiyek didimdi bitmiş :31:oğlum pek sever kızartmayı babası gibi :1:

Canım sen de avm tarzı bir yere götürüyorsan çocuğu pizza huttan patates ve cola kazanmıştım duruyor, yalnız bunun için de kodları öğrendiğimiz linki vermesi lazım birinin :17:

Back
X