Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

daybuyday ilk 20 tl mi yüklemiş:24::24: ve 22.09.2012 kadar kullanma iznim var:23: istediğim kadar da çek birleşebiliyor bunu da biliyorum:32: ben bunları biriktiriyim en iyisi bornoz takımımı bedavaya getiriyim:32:
şuan 13 14 tane çek yüklenmesi lazım hesabıma inşallah:32: bu da en az 250 tl eder:27: :53::52: ama baya beklicem bunun için:27: düğüne yetişsin gerisi önemli değil amaaaan:27:

16 davet sonrası alışverişim varmış saydım:64::64::66:

bedavaaa ürün kargo parasıda 3.90 sadece ben aldım valla,hemde daha neler aldım yanında :52::52::52:
son 13 saat kaldı fırsatın bitmesine bi bakın isterseniz alabileceğiniz bisürüde ürün var:23:

PiniGO. Damlatmaz Süzgeç BEDAVA !

üstelik ilk üye olanlarada %15lik indirim çeki veriyolar,ben kullandım hemen:ssz:

kullanmak istiyen varsa buyrun :42:

Çamaşırım.com üyelerine özel 10 TL değerinde hediye çeki

Hediye çeki kodunuz; cam406393524318

Kredi kartlarına vade farksız 3 taksit
50 TL ve üzeri siparişlerde kargo bedava

Hediye çeki bitiş tarihi; 29 Mart 2012 18:34
Hediye çekinizi 50 TL ve üzeri siparişlerde kullanabilirsiniz

bedavaaa ürün kargo parasıda 3.90 sadece ben aldım valla,hemde daha neler aldım yanında :52::52::52:
son 13 saat kaldı fırsatın bitmesine bi bakın isterseniz alabileceğiniz bisürüde ürün var:23:

üstelik ilk üye olanlarada %15lik indirim çeki veriyolar,ben kullandım hemen:ssz:

kargo ödemesi kapıdamı yoksa karttanmı yapılıyo cnm. daybuyday limitimi bitirdide. bu ürün benimde hoşuma gitti

kızlar bişey sorucam mazur görün,,biz bu kampanya linklerini takıldığımız topiklerede verebiliyomuyuz:26:yani buraya yazmayan ve haberi olmayan arkadaşlarımda vardır,,bedava ürün linklerini orlardada paylaşsam sorun olurmu bilen varsa acil cevap lütfeeen:17:

kargo ödemesi kapıdamı yoksa karttanmı yapılıyo cnm. daybuyday limitimi bitirdide. bu ürün benimde hoşuma gitti

ürünler stoklarla sınırlı olduğu için çokta talep olduğu için sadece kredi kartıyla ödeme alıyolar:36:üzgünüm:26:

arkadaşlar trendyolda 10 tl hesapta 10 çekim var kullanbilmem için kola kodu lazım elinde olan varsa bana yardımcı olabilirmi

benim de var bi kaç tenecik. umarım unnado gibi olmaz buda:30:

olmaz canım tescillendi:8: geçen ben baya korkmuştu olur diye ama daybuyday sağlam çıktı benim için alışverişte 1 bu 2. limango:66::66::64:çok para harcadım ikisine de ama karşılığında çokda güzel şeyler aldım çeklerim sayesinde:64::64: 6 hesaptan alışveriş yapmıştım şubat 26 idi sanırımhepsi geldi hatta ayrı butiklerden aldıklarım ayrı kargolarla geldi:27: aynı olması gerekirken:27: ama geldi sonuçta önemli olan o :52:

Segue Çanta Kampanyası:
Yapacağımız çekilişle, 2 şanslı üyemize görseldeki Segue çantayı hediye ediyoruz. Kazanmanız için yapmanız gereken şey çok basit.

1- Markalimo'yu Facebook'ta beğenin.
2- Bu kampanyayı Profilinizde paylaşın.

Katılmak için son saat 24 Mart 2012 12:00
Kazanan şanslı üyemiz 24 Mart 2012'de bu sayfada açıklanacak.

(Bu duyurunun altına yapılmayan paylaşımlar katılım hakkı sağlamaz)

Herkese bol şans!

Markalimo | Facebook

kızlar bişey sorucam mazur görün,,biz bu kampanya linklerini takıldığımız topiklerede verebiliyomuyuz:26:yani buraya yazmayan ve haberi olmayan arkadaşlarımda vardır,,bedava ürün linklerini orlardada paylaşsam sorun olurmu bilen varsa acil cevap lütfeeen:17:

ne kadar da iyi niyetlisin :17::16::16: tabiki verebilrisin.sonuçta bizde çoğunu başka yerlerden öğrenip burada paylaşıyoruz.

işte bunları aldım kızlaryaa,acaba pişman olucam bi ürün varmıdırki içindee bi baksanız linkleree:31:fiyatlar öyle ucuza düşmüşkii yok yok yani:16:

PiniGO. Selülit Giderici Masaj Aleti Cell Roller 5,90 TL
PiniGO. Dublör Yumurta 3,90 TL

PiniGO. Pet Şişe Sebili - Fizz Saver 5,90 TL
PiniGO. Silikon Ayak Tabanı Jeli 2,90 TL
PiniGO. Katlanabilir Cep Telefonu Şarj Standı 1,90 TL

bunlarıda bidahaki bedava üründe kargo parasını vermişken diğerlerinide ek yapıcam:23:az çakal değilim beeen:27::1:

PiniGO. Sihirli Metal Düğme Seti BEDAVA !

PiniGO. Sihirli Kumbara 6,90 TL

PiniGO. Masaj Minderi 8,90 TL

işte bunları aldım kızlaryaa,acaba pişman olucam bi ürün varmıdırki içindee bi baksanız linkleree:31:fiyatlar öyle ucuza düşmüşkii yok yok yani:16:

PiniGO. Selülit Giderici Masaj Aleti Cell Roller 5,90 TL
PiniGO. Dublör Yumurta 3,90 TL

PiniGO. Pet Şişe Sebili - Fizz Saver 5,90 TL
PiniGO. Silikon Ayak Tabanı Jeli 2,90 TL
PiniGO. Katlanabilir Cep Telefonu Şarj Standı 1,90 TL

bunlarıda bidahaki bedava üründe kargo parasını vermişken diğerlerinide ek yapıcam:23:az çakal değilim beeen:27::1:

PiniGO. Sihirli Metal Düğme Seti BEDAVA !

PiniGO. Sihirli Kumbara 6,90 TL

PiniGO. Masaj Minderi 8,90 TL

diğerlerini bilmem ama pet şişe sebilini sakın alma hiç bi işe yaramıyo :26::26:akıtmıyo doğru düzgün..

diğerlerini bilmem ama pet şişe sebilini sakın alma hiç bi işe yaramıyo :26::26:akıtmıyo doğru düzgün..

alma demek için geç canımyaa,aldım bile:30:zaten indirm çeki 2saatlikti,ve ben ürün beğenene kadar geçti 1saat 40dk,,baktım ödeme kartla diyo,elim ayağıma dolaştı:53:eşimi aradım kart nonu ver diye acele acele siparişi verdim:6:
bakalım olmazsa iade ederim,,yalnız en merak ettiğimde oydu yaaw,pişman olmasam bari:26:

Son düzenleme:

sanmıyorum canım paylaşılacağını ,sonuçta konu dışı paylaşım yapmış olursun..
o arkadaşlarına buranın linkini ver
buradaki kampanyaların değil de..
sonuçta uyarı alabilirsin..ben sadece ikaz amaçlı söylüyorum sen bilirsain yine de..:34:

sanmıyorum canım paylaşılacağını ,sonuçta konu dışı paylaşım yapmış olursun..
o arkadaşlarına buranın linkini ver
buradaki kampanyaların değil de..
sonuçta uyarı alabilirsin..ben sadece ikaz amaçlı söylüyorum sen bilirsain yine de..:34:

amaannniiinnn:18::18:ben paylaşmıştım bile hepsinii,ama yazını gördükten sonra daha yarım saatim dolmadığı için,mjımı sildiimm,,dediğin gibi buranın linkini verebilirim yani öylemii,,eğer onda sakınca yoksa öyle yapiyim:26:

Back
X