Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

şimdi beni durudan aradılar:44: duş jelleriniz elinize ulaştımı diye dün de eşimi aramışlar o da bornoz kazanmıstı

Cuma günleri artık daha heyecanlı! Geleneksel Cuma Yarışmamıza katılın, hediye çekini siz kazanın! Albümdeki görsellerin hangi butiklere ait olduğunu doğru sıralama ile 1.Ürün: (Butik ismi), 2. Ürün: (Butik ismi), …., 10.Ürün: (Butik ismi) şeklinde yarisma@trendyol.com ’a mail atan 1., 5., 10., 15. ve 20. kişi 20TL değerinde hediye çeki kazanıyor! İyi şanslar…

cevaplar : 1.ÜRÜN:(NOTTIS by Trendyol-Merve Boloğur ),
2.ÜRÜN: (Marine by Sateen Men) ,
3.ÜRÜN: (Bambi Weekend) ,
4.ÜRÜN: (Bershka) ,
5.ÜRÜN:(Stradivarius) ,
6.ÜRÜN: (İnciden) ,
7.ÜRÜN: (Forever New) ,
8.ÜRÜN:(Ramsey) ,
9.ÜRÜN: (Lufian) ,
10.ÜRÜN: (Dantela)

Yeni hediye çeki kodunuz; cam278268845269

Çamaşırım.com üyelerine özel 10 TL değerinde hediye çeki

arkadaşlar kullanmak isteyen olursa alabilir..
Kredi kartlarına vade farksız 3 taksit

50 TL ve üzeri siparişlerde kargo bedava

Hediye çeki bitiş tarihi; 29 Mart 2012 18:34

Hediye çekinizi 50 TL ve üzeri siparişlerde kullanabilirsiniz

Yuva
Harika Yuva Maya'lı tarifleri ve hediyeleri kaçırmamak için sayfamızı takip etmeye devam edin...

Kabarık Usta'nın sürprizleri devam edecektir...

Herkese iyi hafta sonları dileriz :)

CicekSepeti.com

İlk yarışmamız Twitter'da başladı! #ciceksepeti hashtag'i ile bu çikolata üzerine maximum 3 kelimelik en güzel mesajı tweet eden Twitter takipçimiz, üzerinde kendi mesajı olan harf çikolatayı kazanıyor! :) Facebook yarışmamız ise ilerleyen dakikalarda sizi bekliyor! :)

Arnica’nın Üretici Firması
SENUR A.Ş. 50. YILINI KUTLUYOR

Bu haftaki yarışmamızda VİOLET 2600 Plus şok buharlı ve seramik tabanlı ütü kazananları öğleden sonra açıklayacağız.

Son düzenleme:
All About İlknur
Merhabalar,
çekiliş sonucunda 1. seti kazanan arkadaş bana ulaşmadığı için çekilişi yeniledim. Yeni talihli 13. numara ile yorum yapan Yeliz Burak dır. En yakın zamanda ikocan82@gmail.com adresine adres ve iletişim bilgilerinin göndermeni rica ediyorum Yeliz.
Yeni çekilişlerde görüşmek umuduyla

teşekürler arkadaşım.sayende kazandığımı öğrendim.katıldığımı bile unutmustum..ilk kez blogdan hediye kazandımm...

bu sabah mng kargodan sms geldi ..
sanırsam dettolden kazandığımız ürünler ile ilgili annem adına gelecek,
benimkinden haber yok..
:44:

Back
X