Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Elit Çikolata
Sevgili takipçilerimiz, çikolata sepeti kazanma şansı için son yarım saatin içerisine girdik! Twitter üzerinden bizi takip edin (@ustacikolataci), resimdeki Elit ürününün adını "#cikolatayıseviyorum" tagini ve "@ustacikolataci" kullanıcı adımızı ekleyerek Twitter üzerinden yazın, yapacağımız çekilişle lezzet dolu bir çikolata sepeti kazanın! Geçen haftaki talihlilerimizin sepetleri ellerine ulaştı bile! Daha çok tweet atın, şansınızı katlayın...

Bizim Mutfak
Bizim Mutfak Ketçap&Mayonez Ekopaket’lerde muhabbet bitmiyor! Siz de sabahtan öğlene sınırsız konuşmanın keyfine varmak için etiketin arkasındaki şifreyi 8151’e gönderin.

bnm de bornozun geldi kızlar yalnız kutu çok kötü bi haldeydi ve bornozun rengini eflatun sanıyodum beyaz geldi ?:s size de böyle mi geldi kazanan arkdaşlar? kurdelası fln kesilmişti sanırım paket açıktı kargocular paketlerken mi öyle oldu yoksa duru firması mı öyle yapmş anlamadım ama daha dikkatli davranmalarını umardım

Pizza hut'dan küçük boy pizza+cola+sufle... Kodum var.Unnado ya da trendyolla takas yaparım.İsteyen mesaj atsın.

bnm de bornozun geldi kızlar yalnız kutu çok kötü bi haldeydi ve bornozun rengini eflatun sanıyodum beyaz geldi ?:s size de böyle mi geldi kazanan arkdaşlar? kurdelası fln kesilmişti sanırım paket açıktı kargocular paketlerken mi öyle oldu yoksa duru firması mı öyle yapmş anlamadım ama daha dikkatli davranmalarını umardım

ben 2 tane kazanmıştım, biri beyaz biri eflatundu ve gayet güzel bir kutuda ve kurdelalı idi,

BDK Hafta Sonu, Kütüphane Haftası şerefine, bu gönderiyi profilinde paylaşan ve bu gönderinin altına yorum bırakan 2 kişiye Kütüphanedeki Aslan, 2 kişiye Kayıp Kitaplıktaki İskelet kitabı armağan ediyor. Talihlilere kitaplarını Tudem ulaştıracak.

Bir Dolap Kitap | Facebook

Back
X